POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

aynen öylee. kolunla çekerken bacağınla iticen erkekleri:)) benim de evlilik tecrübem var kısa da olsa:)

ben çatır çatır o an kızdıysam söylüyorum:)
hayır demeyi de gayet iyi bilirim aslında
ama bilemiyorum yani
sanırım çok takıyorum herşeyi kafaya dediğin gibi biriktiriyorum çok fena hatta şuan da mesela o kadar çok biriktirdim ki bir patlarsam ilişki biter yani
belkide bittik çoktan ama göremiyoruzdur
siz severek mi evlendiniz?
7 yıllık evlilik ha ALLAH daha bir ömür sürdürmenizi uzun yıllar devam etmesini nasip etsin İNŞALLAH AMİN

vayy bir tecrübeli hatun daha haa
iyi oluyor böyle tüyo almak yani
sen niçin kendini tanıtmadın kız evlimisin bekar mı?

ben 27 yaşındayım. 1 yıl evli kaldım bekarım şuan. 9 yıldır yurtdışındayım. aslen izmirliyim. topik arkadaşlarıma mutlu berberlikler dilerim :))))

ben 27 yaşındayım. 1 yıl evli kaldım bekarım şuan. 9 yıldır yurtdışındayım. aslen izmirliyim. topik arkadaşlarıma mutlu berberlikler dilerim :))))

ay canım üzüldüm sebep neydi özel değilse bitmesinde ki?
ALLAH hepmize mutlu beraberlikler versin AMİN :)

Son düzenleme:
ay canım üzüldüm sebep neydi özel değilse bitmesinde ki?
LLAH hepmize mutlu beraberlikler versin AMİN :)

eşim yabancıydı. aile bağları konusunda bizden çok farklıydı. yani sevgiliyken herşey toz pembe ama evlenince sorumluluk alamadı. bekar gibi yaşadım 1 yıl:)

eşim yabancıydı. aile bağları konusunda bizden çok farklıydı. yani sevgiliyken herşey toz pembe ama evlenince sorumluluk alamadı. bekar gibi yaşadım 1 yıl:)

hmm yabancı ne anlasın bizim kültürden canım ya
ALLAH bundan sonra hayırlı birini çıkarsın karşına İNŞALLAH

Severek evlendik canım

Nan bu bdv de.nolmuş gördünmü taşıyıcı anne arayanlar sardı dört bir yanımızı :18:

AMİN canım
evet evet iyi olur o gün kocama sinirliysem seviyorum yağına yanaklarını acıtırım

sinirliysen ısırmayacaksın olurmu öyle şey yaa:) biraz uzak durman gerek. her kızdığında ısırırsan ohhooo o seni çok kızdırır söyliyeyim yani:)

sinirliysen ısırmayacaksın olurmu öyle şey yaa:) biraz uzak durman gerek. her kızdığında ısırırsan ohhooo o seni çok kızdırır söyliyeyim yani:)

yok canım benimki demez öyle beyefendi ısırılmaktan hiç hazetmezmiş vampirmiymişim ben hıhh
aman çok meraklıydım ısırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…