POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

kötü emellerine alet etmeye çalışıyordu heralde bay abla

zavallıların erkek olduklarıda öyle belli oluyor ki direk sex içerikli konulardan girmeye çalışıyorlar aciz varlıklar ..
bu forumda ben artık hiçbirşeye yanasmam valla hele son gördüklerimden sonra ..

bence de :) burda komik olan yazıları alıp direk inci sözlüğe falan yapıştırıyolar rezillik yani

bence de :) burda komik olan yazıları alıp direk inci sözlüğe falan yapıştırıyolar rezillik yani

e işte onlarda onların beyinsizliği...sonra aaa bakın kadınlar bile kendi aralarında ne konusuyor ayakları ..

e işte onlarda onların beyinsizliği...sonra aaa bakın kadınlar bile kendi aralarında ne konusuyor ayakları ..

kesinlikle haklısın.biz masumca konuşuyoruz ama onlar şeytanca düşünüyo malesef...babam hariç bütün erkeklerden nefret ediyorum...

kesinlikle haklısın.biz masumca konuşuyoruz ama onlar şeytanca düşünüyo malesef...babam hariç bütün erkeklerden nefret ediyorum...

ee işte erkek milleti türlü türlü var ..
allah manyaklardan uzak etsin,, çok pis erkekler var hakikaten

amin.malesef ki çoğunluk böyle.ve bu olayları normal karşılıyolar bu daha da vahim yani.

allah ıslah etsin herkesin karsısına dogru adam cıkarsın ..
ne kocalar var .. kim bilir onu yazan evlidir karısının arkasından ettiği işlere bak .. o erkek olmasa bile ki kesin erkek bariz belli yazık öyle kadınlara öylelerin eşlerine sevgililerine cocuklarına
ben çok üzülüyorum

aynen bende çok üzülüyorum.doğru erkek kaldı mı o da tartışılır tabi.neyse tatlım kahvaltı hazırlamam lazım.sabahı ettik kk da :) çoook öptüm seni

aynen bende çok üzülüyorum.doğru erkek kaldı mı o da tartışılır tabi.neyse tatlım kahvaltı hazırlamam lazım.sabahı ettik kk da :) çoook öptüm seni

tamam canım baska topiklerde görüşmek üzere hayırlı sabahlar

Mrhba bende sıkılıyorum:) forumda geziniyorm yorum falan bırakıyorum burayada uğradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…