POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

slm, siteyi keşfetmeye çalışıyorum. ilk gördüğüm topiğe girdim :)

hihhahoo:KK9:
bir derdim var da artık dolanmıyorum ya sonra banlanıyorum çenemi tutamayıp haksızlığa hiç gelemem ben ondan
namım sürüyordu o zamanlar sitede banlanmaktan:KK9:
ALLAH oğluna uzun ömürler versin 30 yaşında 2 yaşında bir bebek genç annelerdensin desene:KK34:

Banı mıknatıs olup çekiyosun ozaman :KK53:
Senin avatar da peh seksüymüş canım :KK23:

şu karacahile biraz öğretirmisniz? :) neden banlanıyoruz ki??? avatarımı ben bile görmedim sen nasıl gördün yaa:)

şu karacahile biraz öğretirmisniz? :) neden banlanıyoruz ki??? avatarımı ben bile görmedim sen nasıl gördün yaa:)

senin avatar değil şekerim benim avatarımdan bahsediyor
eğer siteye aykırı hareketlerin olursa siteden uzaklaştırılıyorsun ondan bahsediyoruz

Yok senin avatar değil etrektivin avatarını diyom :KK3:
Baksana sapık gibim avatarı var :KK14:
Banlanmak ne mi demek :KK53:
Bu bölüm hariç diğer bölümlerde özellikle derdim var bölümünde konu dışı konuyla alkasız mesaj yazarsak ban alırız :KK8:

hm anladım.. bende isyankar bir ruh olduğu için kesin banlanırım ona buna sararım kesin:)) ya herkes nick seçmiş kendine ben saf gibi isim soyisim yazmışım. utandım :))

Yok senin avatar değil etrektivin avatarını diyom :KK3:
Baksana sapık gibim avatarı var :KK14:
Banlanmak ne mi demek :KK53:
Bu bölüm hariç diğer bölümlerde özellikle derdim var bölümünde konu dışı konuyla alkasız mesaj yazarsak ban alırız :KK8:

sapık mı aşk olsun g-stringli sen su aygırına string giydiriyon da benim avatarım mı sapık:KK9:
hem sen hiç kocanı ısırmadın sanki
ben yiğenlerimi bile ısırarak seviyorum kuzenimin çocuklarını ahh yavrularım benim özledim bak

hm anladım.. bende isyankar bir ruh olduğu için kesin banlanırım ona buna sararım kesin:)) ya herkes nick seçmiş kendine ben saf gibi isim soyisim yazmışım. utandım :))

çatarsın sonra banlanırken uslanırsın sende
kız yönetime bildir değiştriyorlar sanırım isim soyisim olunca

Benim canım tatlıdır :KK23:
Buarada sevgilinle neden limonisin naptın çocuğa :KK23:

benimde canım tatlıdır ısırırım ama ısırtmam:KK53:
ne yapıcam ona be amannn o bana yapıyor daha çok kıymetimi bilmiyor umursamıyor beni öküzlük yapıyor işte
sen kaç yıllık evlisin
bakalım biraz tüyo ver bu erkekler nasıl yola gelir bilelim de ona göre muamele edelim

Tek derdin bu olsun şekerim.
Kazen sitenin admini olur.Ona özel mesaj atarak niki değiştirebilirsin.
Evvela mesaj sayın 100 olmalı.

sapık mı aşk olsunğ g-stringli sen su aygırına string giydiriyon da benim avatarım mı sapık:KK9:
hem sen hiç kocanı ısırmadın sanki
ben yiğenlerimi bile ısırarak seviyorum kuzenimin çocuklarını ahh yavrularım benim özledim bak

Aaa niyeymiş.:KK53:
Su aygırı tanga giyemez mi hiç :KK53:
Amaan benimki uyuzdur ısırtmaz kendini öyle :KK19:

Tek derdin bu olsun şekerim.
Kazen sitenin admini olur.Ona özel mesaj atarak niki değiştirebilirsin.
Evvela mesaj sayın 100 olmalı.

Aaa niyeymiş.:KK53:
Su aygırı tanga giyemez mi hiç :KK53:
Amaan benimki uyuzdur ısırtmaz kendini öyle :KK19:

evet yaa, erkekleri anlamıyorum. lafa gelince şöyle yapalım böyle yapalım. ama icraata gelince ısırtmıyolar bile. canları çok kıymetli.. bende ısırmayı severim çok:)

benimde canım tatlıdır ısırırım ama ısırtmam:KK53:
ne yapıcam ona be amannn o bana yapıyor daha çok kıymetimi bilmiyor umursamıyor beni öküzlük yapıyor işte
sen kaç yıllık evlisin
bakalım biraz tüyo ver bu erkekler nasıl yola gelir bilelim de ona göre muamele edelim

7yıllık evliyim :KK14:
Erkekler şefkati sever sarılıcan şımartıcan.
Baştan iplerini vermeyceksin.
İstemediğin bir olayda hayır demeyi bileceksin.
Seviyorsun dye herşeye eyvallah etmeyecen.
Dürüst olucan içindeki neyse söylücen ama düzgünce.
Bir hatası varsa o an halledcen.Üstüne sünger çekip içine atarsan birikir birikir sonra booom :KK53:

X