POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

$adsız.JPG

sen bunu yap avatar cnm:))

süpermiş.. vampir filmi izlediğimde keşkebende olsaydım derim zaten.))

ben alacakaranlığı izledikten sonra orda edward varya o o kadar romantikdi ki bellaya karşı incinmesinden korkardı herşeyden koruyordu falan ,keşke vampir sevgilim olsa demişimdir yani:KK9:
vampirler çok çekici filmlerdekiler:KK23:

ben alacakaranlığı izledikten sonra orda edward varya o o kadar romantikdi ki bellaya karşı incinmesinden korkardı herşeyden koruyordu falan ,keşke vampir sevgilim olsa demişimdir yani:KK9:
vampirler çok çekici filmlerdekiler:KK23:

ya ben vampir olucam sevgilim insan, yada o vampir ben insan.. ikimizde aynı olunca sıkıcı olur:)))

evet benimde tercihim bu olurdu:)) bide kurtadam olsun bendne çok hoşlansın. ama ben ondan hoşlanmayayım:)

ayy alemsin yaa güldürdün beni canım:KK1:
sen karanlıklar ülkesi filmine bağladın sen olayı
ama neden kurtadam senden hoşlansın ama sen ondan hoşlanma ne ola ki madem hoşlanmıcaksın sen kurtadamın senden hoşlanmasını niçin istiyorsun:KK9:

ayy alemsin yaa güldürdün beni canım:KK1:
sen karanlıklar ülkesi filmine bağladın sen olayı
ama neden kurtadam senden hoşlansın ama sen ondan hoşlanma ne ola ki madem hoşlanmıcaksın sen kurtadamın senden hoşlanmasını niçin istiyorsun:KK9:

kadınsı duygular:))

ama bende şöyle bir fark var sana göre. ben kendimi de ısırmayı seviyorum:)) kolumu dizimi ısırırım hep:)

ama bende şöyle bir fark var sana göre. ben kendimi de ısırmayı seviyorum:)) kolumu dizimi ısırırım hep:)

hep mi şaka yapıyorsun heralde:KK53:
hani çocukken neyse de kendini neden ısırıyorsun ayol
benim bir arakdaşım var dı durup durup kendini öperdi kollarını falan sende onun gibi kendini çok beğeniyorsun sanırım:)

hep mi şaka yapıyorsun heralde:KK53:
hani çocukken neyse de kendini neden ısırıyorsun ayol
benim bir arakdaşım var dı durup durup kendini öperdi kollarını falan sende onun gibi kendini çok beğeniyorsun sanırım:)

hep derken heran değğil tabi yaa:)) ama bende kolumu çok öperim:)) bide dizimi:)

bir topik açalım bu konuda bakalım vampirlerle ilgili düşünceler nelermiş:) belki de vampir sevgilisi olan bile çıkar:))

X