POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

atractive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
8.451
40
sıkıldım artık oraya buraya şuraya heryere yazmaktan şöylee kafa kızlarla muhabbet güzel paylaşımlar olsun istiyorum
benim gibi sıkılıyosanız buyrunn kızçeler

canı sıkılınca insanın canı kocamı istermis beeeee baska zaman ister insan

Son düzenleme:
heralde canım sıkıldı iki kelam laf edelim dedim ama kimsecikler yok

şöyle bi bakındım bende siteye konu dikkatimi çekti bende yazdım ben bu forma ilk girdiğimde vajinusmusla uğraşıyordum sürekli o forumdayım çok şükür onu aştım şimdi bebek aşkı ile yanıyorum dedim ya herkesin farklı sorunları var

evet öyle tabi insan neye dikkat ediyorsa oralarda dolanıyor yani
vajinusmus da ALLAH vermesin canım çok şükür atlatmışsın
sende kk sayesinde mi aştın bu hastalığı?

evet öyle tabi insan neye dikkat ediyorsa oralarda dolanıyor yani
vajinusmus da ALLAH vermesin canım çok şükür atlatmışsın
sende kk sayesinde mi aştın bu hastalığı?

ben çok zorr şeylerden geçtim 5 yıl uğraştım vaji ile sonunda aştım geçen temmuz ayında boşandım hayat çok acımasızmış insan olan herşeyi yaşıyor

Geçen akşam çok canım sıkılıyordu ne yapsam bilemiyordum öyle dolaşıyordum sadece forumda, o zaman ilaç gibi gelirdi bu topic

Off okadar ugrastan sonra ayrılık cok zor olmalı

ben o evliliğimde aşmadım ki sorunumu ben boşandıktan sonra gençlik aşkım çıktı karşıma şuan onunla evlendim rabbim bana hayata tutunmam için ikinci bir şans verdi ben o sorunu yeni aştım şimdi ise çocuk istiyorum ama pko var bende

ben çok zorr şeylerden geçtim 5 yıl uğraştım vaji ile sonunda aştım geçen temmuz ayında boşandım hayat çok acımasızmış insan olan herşeyi yaşıyor

aslında acımasız değil yani herşey biz insanlar için sınav veriyoruz bi nevi işte herkesin türlü türlü derdi var
ama yinede ALLAH bu günü müzü aratmasın
canım çok üzüldüm boşanmanada anlatmak istersen üzüntülerini dinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…