POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

slm, siteyi keşfetmeye çalışıyorum. ilk gördüğüm topiğe girdim :)

Banı mıknatıs olup çekiyosun ozaman
Senin avatar da peh seksüymüş canım

şu karacahile biraz öğretirmisniz? :) neden banlanıyoruz ki??? avatarımı ben bile görmedim sen nasıl gördün yaa:)

şu karacahile biraz öğretirmisniz? :) neden banlanıyoruz ki??? avatarımı ben bile görmedim sen nasıl gördün yaa:)

senin avatar değil şekerim benim avatarımdan bahsediyor
eğer siteye aykırı hareketlerin olursa siteden uzaklaştırılıyorsun ondan bahsediyoruz

Yok senin avatar değil etrektivin avatarını diyom
Baksana sapık gibim avatarı var
Banlanmak ne mi demek
Bu bölüm hariç diğer bölümlerde özellikle derdim var bölümünde konu dışı konuyla alkasız mesaj yazarsak ban alırız

hm anladım.. bende isyankar bir ruh olduğu için kesin banlanırım ona buna sararım kesin:)) ya herkes nick seçmiş kendine ben saf gibi isim soyisim yazmışım. utandım :))

sapık mı aşk olsun g-stringli sen su aygırına string giydiriyon da benim avatarım mı sapık
hem sen hiç kocanı ısırmadın sanki
ben yiğenlerimi bile ısırarak seviyorum kuzenimin çocuklarını ahh yavrularım benim özledim bak

hm anladım.. bende isyankar bir ruh olduğu için kesin banlanırım ona buna sararım kesin:)) ya herkes nick seçmiş kendine ben saf gibi isim soyisim yazmışım. utandım :))

çatarsın sonra banlanırken uslanırsın sende
kız yönetime bildir değiştriyorlar sanırım isim soyisim olunca

Benim canım tatlıdır
Buarada sevgilinle neden limonisin naptın çocuğa

benimde canım tatlıdır ısırırım ama ısırtmam
ne yapıcam ona be amannn o bana yapıyor daha çok kıymetimi bilmiyor umursamıyor beni öküzlük yapıyor işte
sen kaç yıllık evlisin
bakalım biraz tüyo ver bu erkekler nasıl yola gelir bilelim de ona göre muamele edelim

Tek derdin bu olsun şekerim.
Kazen sitenin admini olur.Ona özel mesaj atarak niki değiştirebilirsin.
Evvela mesaj sayın 100 olmalı.

Aaa niyeymiş.
Su aygırı tanga giyemez mi hiç
Amaan benimki uyuzdur ısırtmaz kendini öyle

evet yaa, erkekleri anlamıyorum. lafa gelince şöyle yapalım böyle yapalım. ama icraata gelince ısırtmıyolar bile. canları çok kıymetli.. bende ısırmayı severim çok:)

7yıllık evliyim
Erkekler şefkati sever sarılıcan şımartıcan.
Baştan iplerini vermeyceksin.
İstemediğin bir olayda hayır demeyi bileceksin.
Seviyorsun dye herşeye eyvallah etmeyecen.
Dürüst olucan içindeki neyse söylücen ama düzgünce.
Bir hatası varsa o an halledcen.Üstüne sünger çekip içine atarsan birikir birikir sonra booom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…