- 29 Ocak 2013
- 56
- 0
slm, siteyi keşfetmeye çalışıyorum. ilk gördüğüm topiğe girdim :)
hihhahoo
bir derdim var da artık dolanmıyorum ya sonra banlanıyorum çenemi tutamayıp haksızlığa hiç gelemem ben ondan
namım sürüyordu o zamanlar sitede banlanmaktan
ALLAH oğluna uzun ömürler versin 30 yaşında 2 yaşında bir bebek genç annelerdensin desene
hoşgeldin hem siteye hem topiğe o zaman
zamanla alışırsın siteye de eğlenceli yer burası yani fazla dert köşelerinde dolanma yalnız banlanırsın bak
Banı mıknatıs olup çekiyosun ozaman
Senin avatar da peh seksüymüş canım
He yanına seni alsın
Banlanmayı öğretirsin kardeşine
sexüdür ee kimin avatarıı
bende azıcık vampirlik var yavhu forever ısırmak
bir kocam yok ki ayol ısıraydım şimdi
ben çocukları bile ısırarak severim
şu karacahile biraz öğretirmisniz? :) neden banlanıyoruz ki??? avatarımı ben bile görmedim sen nasıl gördün yaa:)
Yanlış konuda mıyım lan ben :18:
Sevgilin yandı desene
şu karacahile biraz öğretirmisniz? :) neden banlanıyoruz ki??? avatarımı ben bile görmedim sen nasıl gördün yaa:)
Yok senin avatar değil etrektivin avatarını diyom
Baksana sapık gibim avatarı var
Banlanmak ne mi demek
Bu bölüm hariç diğer bölümlerde özellikle derdim var bölümünde konu dışı konuyla alkasız mesaj yazarsak ban alırız
şaka yaptım ayol
seni ısırmam korkma
neden gııı ısırıpta etini koparmayacağım ya
hm anladım.. bende isyankar bir ruh olduğu için kesin banlanırım ona buna sararım kesin:)) ya herkes nick seçmiş kendine ben saf gibi isim soyisim yazmışım. utandım :))
Benim canım tatlıdır
Buarada sevgilinle neden limonisin naptın çocuğa
hm anladım.. bende isyankar bir ruh olduğu için kesin banlanırım ona buna sararım kesin:)) ya herkes nick seçmiş kendine ben saf gibi isim soyisim yazmışım. utandım :))
sapık mı aşk olsunğ g-stringli sen su aygırına string giydiriyon da benim avatarım mı sapık
hem sen hiç kocanı ısırmadın sanki
ben yiğenlerimi bile ısırarak seviyorum kuzenimin çocuklarını ahh yavrularım benim özledim bak
Aaa niyeymiş.
Su aygırı tanga giyemez mi hiç
Amaan benimki uyuzdur ısırtmaz kendini öyle
Tek derdin bu olsun şekerim.
Kazen sitenin admini olur.Ona özel mesaj atarak niki değiştirebilirsin.
Evvela mesaj sayın 100 olmalı.
Aaa niyeymiş.
Su aygırı tanga giyemez mi hiç
Amaan benimki uyuzdur ısırtmaz kendini öyle
benimde canım tatlıdır ısırırım ama ısırtmam
ne yapıcam ona be amannn o bana yapıyor daha çok kıymetimi bilmiyor umursamıyor beni öküzlük yapıyor işte
sen kaç yıllık evlisin
bakalım biraz tüyo ver bu erkekler nasıl yola gelir bilelim de ona göre muamele edelim