POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

süpermiş.. vampir filmi izlediğimde keşkebende olsaydım derim zaten.))

ben alacakaranlığı izledikten sonra orda edward varya o o kadar romantikdi ki bellaya karşı incinmesinden korkardı herşeyden koruyordu falan ,keşke vampir sevgilim olsa demişimdir yani
vampirler çok çekici filmlerdekiler

ya ben vampir olucam sevgilim insan, yada o vampir ben insan.. ikimizde aynı olunca sıkıcı olur:)))

evet benimde tercihim bu olurdu:)) bide kurtadam olsun bendne çok hoşlansın. ama ben ondan hoşlanmayayım:)

ayy alemsin yaa güldürdün beni canım
sen karanlıklar ülkesi filmine bağladın sen olayı
ama neden kurtadam senden hoşlansın ama sen ondan hoşlanma ne ola ki madem hoşlanmıcaksın sen kurtadamın senden hoşlanmasını niçin istiyorsun

kadınsı duygular:))

ama bende şöyle bir fark var sana göre. ben kendimi de ısırmayı seviyorum:)) kolumu dizimi ısırırım hep:)

ama bende şöyle bir fark var sana göre. ben kendimi de ısırmayı seviyorum:)) kolumu dizimi ısırırım hep:)

hep mi şaka yapıyorsun heralde
hani çocukken neyse de kendini neden ısırıyorsun ayol
benim bir arakdaşım var dı durup durup kendini öperdi kollarını falan sende onun gibi kendini çok beğeniyorsun sanırım:)

hep derken heran değğil tabi yaa:)) ama bende kolumu çok öperim:)) bide dizimi:)

bir topik açalım bu konuda bakalım vampirlerle ilgili düşünceler nelermiş:) belki de vampir sevgilisi olan bile çıkar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…