POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

benim korkulaarım var şahsen evlilik konusunda bakalım nasıl briyle evlenicem sonra mutlu olabilicek miyim ailesi nasıl olucak beni sevicekler mi iyi anlaşabilicek miyim vs.:26:
aynisindan bende korkuyorum o degil bu zamanda 2-3 ay sonra bosananlar var ben bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum.

benim sıkılıyor
naber canım

hosgeldin cnm nasilsin

ben bi topik actim istersen bi bak beklerim yani ama hayalindeki dügünü getirmeyi unutma

iyiyim canım işte nolsun alerjim tuttu gene bugün hapşu hapşu ölücem:2:
aa bir bakayım bakim

bugün bende çok sıkılıyorum hatta ağladım ünüversite mezunu olmama rağmen iş bulamıyorum çok hırpalıyor bu durum beni

iyiyim canım işte nolsun alerjim tuttu gene bugün hapşu hapşu ölücem:2:
aa bir bakayım bakim
aa gecmis olsun ne alerjisi tuttu :26:

kötü olmussundur sen ilac falan yokmu?

bugün bende çok sıkılıyorum hatta ağladım ünüversite mezunu olmama rağmen iş bulamıyorum çok hırpalıyor bu durum beni

üzülme cnm bulursun herseyin hayirlisini dile

istersen benim topigime gel kafan dagilir

aa gecmis olsun ne alerjisi tuttu :26:

kötü olmussundur sen ilac falan yokmu?

üzülme cnm bulursun herseyin hayirlisini dile

istersen benim topigime gel kafan dagilir

saol canım destek verdiğin için hayırlısı evet arkadaşlarımı işinde gücünde görünce ister istemez üzülüyorum.

pooofffff bende sıkılıyorum

Son düzenleme:
bugün havada güzel aslında ama canım hiçbişey yapmak istemiyor

izmirdeyim canım dün deli dehşet yağmur vardı burdada oyüzden şuanki hali çok güzel geldi gözüme

izmirdeyim canım dün deli dehşet yağmur vardı burdada oyüzden şuanki hali çok güzel geldi gözüme

İstanbul'da da bugün var yağmur..
ayrıca havada kapalı ve çok kasıntı..
bide pazar günü..

aaaay çok sıkıcııııı

bide yarın sınavın olsa ve çalışmak zorunda olsan o yüzden de hava güzel olmasına rağmen dışarı çıkamasan canın sıkılsa ölsen patlasan beterden beteri var yani

bide yarın sınavın olsa ve çalışmak zorunda olsan o yüzden de hava güzel olmasına rağmen dışarı çıkamasan canın sıkılsa ölsen patlasan beterden beteri var yani

heheheh o da iyimiş bak ne sınavı?

şu başbelası bütler yokmu gıcık asistanın biri sınıfın yarısını bırakmış maalesef o şanslılardan biride ben oluyorum böhööyyy((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…