- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
benim korkulaarım var şahsen evlilik konusunda bakalım nasıl briyle evlenicem sonra mutlu olabilicek miyim ailesi nasıl olucak beni sevicekler mi iyi anlaşabilicek miyim vs.:26:
benim sıkılıyor
naber canım
aynisindan bende korkuyorum o degil bu zamanda 2-3 ay sonra bosananlar var ben bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum.
hosgeldin cnm nasilsin
ben bi topik actim istersen bi bakbeklerim yani ama hayalindeki dügünü getirmeyi unutma
aa gecmis olsun ne alerjisi tuttu :26:iyiyim canım işte nolsun alerjim tuttu gene bugün hapşu hapşu ölücem:2:
aa bir bakayım bakim
bugün bende çok sıkılıyorum hatta ağladım ünüversite mezunu olmama rağmen iş bulamıyorum çok hırpalıyor bu durum beni
aa gecmis olsun ne alerjisi tuttu :26:
kötü olmussundur sen ilac falan yokmu?
üzülme cnm bulursun herseyin hayirlisini dile
istersen benim topigime gel kafan dagilir
saol canım destek verdiğin için hayırlısı evet arkadaşlarımı işinde gücünde görünce ister istemez üzülüyorum.
hak veriyorum sana cnm evde oturmak cok can sIkIci. baska sehire gitme imkanin varsa orada bak is olmazmi?
bakıyorum canım başka şehirlerede dua edin umarım başvurularıma yanıt gelir.
bugün havada güzel aslında ama canım hiçbişey yapmak istemiyor
izmirdeyim canım dün deli dehşet yağmur vardı burdada oyüzden şuanki hali çok güzel geldi gözüme
bide yarın sınavın olsa ve çalışmak zorunda olsan o yüzden de hava güzel olmasına rağmen dışarı çıkamasan canın sıkılsa ölsen patlasan beterden beteri var yani