POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

7yıllık evliyim :KK14:
Erkekler şefkati sever sarılıcan şımartıcan.
Baştan iplerini vermeyceksin.
İstemediğin bir olayda hayır demeyi bileceksin.
Seviyorsun dye herşeye eyvallah etmeyecen.
Dürüst olucan içindeki neyse söylücen ama düzgünce.
Bir hatası varsa o an halledcen.Üstüne sünger çekip içine atarsan birikir birikir sonra booom :KK53:

aynen öylee. kolunla çekerken bacağınla iticen erkekleri:)) benim de evlilik tecrübem var kısa da olsa:)

7yıllık evliyim :KK14:
Erkekler şefkati sever sarılıcan şımartıcan.
Baştan iplerini vermeyceksin.
İstemediğin bir olayda hayır demeyi bileceksin.
Seviyorsun dye herşeye eyvallah etmeyecen.
Dürüst olucan içindeki neyse söylücen ama düzgünce.
Bir hatası varsa o an halledcen.Üstüne sünger çekip içine atarsan birikir birikir sonra booom :KK53:

ben çatır çatır o an kızdıysam söylüyorum:)
hayır demeyi de gayet iyi bilirim aslında
ama bilemiyorum yani
sanırım çok takıyorum herşeyi kafaya dediğin gibi biriktiriyorum çok fena hatta şuan da mesela o kadar çok biriktirdim ki bir patlarsam ilişki biter yani
belkide bittik çoktan ama göremiyoruzdur
siz severek mi evlendiniz?
7 yıllık evlilik ha ALLAH daha bir ömür sürdürmenizi uzun yıllar devam etmesini nasip etsin İNŞALLAH AMİN

vayy bir tecrübeli hatun daha haa
iyi oluyor böyle tüyo almak yani:KK1:
sen niçin kendini tanıtmadın kız evlimisin bekar mı?

ben 27 yaşındayım. 1 yıl evli kaldım bekarım şuan. 9 yıldır yurtdışındayım. aslen izmirliyim. topik arkadaşlarıma mutlu berberlikler dilerim :))))

ben 27 yaşındayım. 1 yıl evli kaldım bekarım şuan. 9 yıldır yurtdışındayım. aslen izmirliyim. topik arkadaşlarıma mutlu berberlikler dilerim :))))

ay canım üzüldüm sebep neydi özel değilse bitmesinde ki?
ALLAH hepmize mutlu beraberlikler versin AMİN :)

Son düzenleme:
ay canım üzüldüm sebep neydi özel değilse bitmesinde ki?
LLAH hepmize mutlu beraberlikler versin AMİN :)

eşim yabancıydı. aile bağları konusunda bizden çok farklıydı. yani sevgiliyken herşey toz pembe ama evlenince sorumluluk alamadı. bekar gibi yaşadım 1 yıl:)

eşim yabancıydı. aile bağları konusunda bizden çok farklıydı. yani sevgiliyken herşey toz pembe ama evlenince sorumluluk alamadı. bekar gibi yaşadım 1 yıl:)

hmm yabancı ne anlasın bizim kültürden canım ya
ALLAH bundan sonra hayırlı birini çıkarsın karşına İNŞALLAH

ben çatır çatır o an kızdıysam söylüyorum:)
hayır demeyi de gayet iyi bilirim aslında
ama bilemiyorum yani
sanırım çok takıyorum herşeyi kafaya dediğin gibi biriktiriyorum çok fena hatta şuan da mesela o kadar çok biriktirdim ki bir patlarsam ilişki biter yani
belkide bittik çoktan ama göremiyoruzdur
siz severek mi evlendiniz?
7 yıllık evlilik ha ALLAH daha bir ömür sürdürmenizi uzun yıllar devam etmesini nasip etsin İNŞALLAH AMİN

Severek evlendik canım :KK16:

Nan bu bdv de.nolmuş gördünmü :KK53: taşıyıcı anne arayanlar sardı dört bir yanımızı :18:

AMİN canım
evet evet iyi olur o gün kocama sinirliysem seviyorum yağına yanaklarını acıtırım:KK53:

sinirliysen ısırmayacaksın olurmu öyle şey yaa:) biraz uzak durman gerek. her kızdığında ısırırsan ohhooo o seni çok kızdırır söyliyeyim yani:)

sinirliysen ısırmayacaksın olurmu öyle şey yaa:) biraz uzak durman gerek. her kızdığında ısırırsan ohhooo o seni çok kızdırır söyliyeyim yani:)

yok canım benimki demez öyle beyefendi ısırılmaktan hiç hazetmezmiş vampirmiymişim ben hıhh:63:
aman çok meraklıydım ısırmaya:63:

ısırık delisi seni:)) sana bir kaç resim göndereyim avatar yaparsın belki:)))

vampir filmlerini izleye izleye böyle oldum ben yaa ahh o alacakaranlık yok mu o alacakaranlık:KK70:
alın size resim:) $ilk-bulusmada-isiran-sevgili_189785.jpg

X