- 5 Kasım 2010
- 5.342
- 38
evet yaa, erkekleri anlamıyorum. lafa gelince şöyle yapalım böyle yapalım. ama icraata gelince ısırtmıyolar bile. canları çok kıymetli.. bende ısırmayı severim çok:)
Sen ne ayaksın şekerim.evli misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaa, erkekleri anlamıyorum. lafa gelince şöyle yapalım böyle yapalım. ama icraata gelince ısırtmıyolar bile. canları çok kıymetli.. bende ısırmayı severim çok:)
7yıllık evliyim
Erkekler şefkati sever sarılıcan şımartıcan.
Baştan iplerini vermeyceksin.
İstemediğin bir olayda hayır demeyi bileceksin.
Seviyorsun dye herşeye eyvallah etmeyecen.
Dürüst olucan içindeki neyse söylücen ama düzgünce.
Bir hatası varsa o an halledcen.Üstüne sünger çekip içine atarsan birikir birikir sonra booom
7yıllık evliyim
Erkekler şefkati sever sarılıcan şımartıcan.
Baştan iplerini vermeyceksin.
İstemediğin bir olayda hayır demeyi bileceksin.
Seviyorsun dye herşeye eyvallah etmeyecen.
Dürüst olucan içindeki neyse söylücen ama düzgünce.
Bir hatası varsa o an halledcen.Üstüne sünger çekip içine atarsan birikir birikir sonra booom
aynen öylee. kolunla çekerken bacağınla iticen erkekleri:)) benim de evlilik tecrübem var kısa da olsa:)
vayy bir tecrübeli hatun daha haa
iyi oluyor böyle tüyo almak yani
sen niçin kendini tanıtmadın kız evlimisin bekar mı?
ben 27 yaşındayım. 1 yıl evli kaldım bekarım şuan. 9 yıldır yurtdışındayım. aslen izmirliyim. topik arkadaşlarıma mutlu berberlikler dilerim :))))
ay canım üzüldüm sebep neydi özel değilse bitmesinde ki?
LLAH hepmize mutlu beraberlikler versin AMİN :)
eşim yabancıydı. aile bağları konusunda bizden çok farklıydı. yani sevgiliyken herşey toz pembe ama evlenince sorumluluk alamadı. bekar gibi yaşadım 1 yıl:)
hmm yabancı ne anlasın bizim kültürden canım ya
ALLAH bundan sonra hayırlı birini çıkarsın karşına İNŞALLAH
tşkler canım. sende mutlu olursun umarım:) dilediğin gibi ısırırsın sevdiğini:)) hehe
ben çatır çatır o an kızdıysam söylüyorum:)
hayır demeyi de gayet iyi bilirim aslında
ama bilemiyorum yani
sanırım çok takıyorum herşeyi kafaya dediğin gibi biriktiriyorum çok fena hatta şuan da mesela o kadar çok biriktirdim ki bir patlarsam ilişki biter yani
belkide bittik çoktan ama göremiyoruzdur
siz severek mi evlendiniz?
7 yıllık evlilik ha ALLAH daha bir ömür sürdürmenizi uzun yıllar devam etmesini nasip etsin İNŞALLAH AMİN
AMİN canım
evet evet iyi olur o gün kocama sinirliysem seviyorum yağına yanaklarını acıtırım
Severek evlendik canım
Nan bu bdv de.nolmuş gördünmü taşıyıcı anne arayanlar sardı dört bir yanımızı :18:
sinirliysen ısırmayacaksın olurmu öyle şey yaa:) biraz uzak durman gerek. her kızdığında ısırırsan ohhooo o seni çok kızdırır söyliyeyim yani:)
yok canım benimki demez öyle beyefendi ısırılmaktan hiç hazetmezmiş vampirmiymişim ben hıhh
aman çok meraklıydım ısırmaya
gördüm canım görmez olur muyum
iyice yabancılara özentilik çoğaldı RABBİM acısın korusun bizleri AMİN
ısırık delisi seni:)) sana bir kaç resim göndereyim avatar yaparsın belki:)))
Ne ayak anlamadım
Ortalığı karıştırmaya gelmiş orası kesin.
Bana da bana da
vampir filmlerini izleye izleye böyle oldum ben yaa ahh o alacakaranlık yok mu o alacakaranlık
alın size resim:)Eki Görüntüle 620044