Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Neye göre pko teshisi koydu.vajinal ultrasonlami.bu degerlere gore pko gorunmuyo cunku
Evet ultrosnla muayne oldum.Polikistk over goruntusu varmis .yumyrtlamada sknti var cunku ovulasyon testinde 1 kac aydir farkli tarihlerde gosteriyor lh pikini .Ama bi kac aydir daha once 14 .gun gorurdm ve simdi 3 gun ust uste pik goruyorum ve reglime 1 hafta varken.tbi ne kadar guvenlr bilmyrm.Allah yardmcmz olsun insallah .

benim sonradan oldu. 22 yaşnda öğrendm pko olduğumu.
o yaşıma kdr değerlerim adetm herşeym düzenlydi. doktrda şaşırmştı normalde doğştan olur demişti.

O zmn benimde oyle canim .Simdi yaglara baslicam .kismetse ve sogan kurune .Cok fayda goren varmis deneyip gorcez zarari olcgni dusunmyrm.Zaten dogal yoldan zor bizim Allah bilir tbi ama esimde sperm sorunu var.Kendimle ilglnmedm hic hep dedim bse ckablr diye .Korktgm basima geldi. Yapack bse yok ugrascaz .Rabbim biliyor zamanini.Siz nasil tedavi oluyorsnz yani napilyor polikistk over de

ben 2 senedr tedavi oluyorum iğnedir haptır. geçen ay aşılama oldum. kimyasal oldu.
yrn tekrar doktra gidicem. diğer ay bida denemk istiyorum aşılama.

Banada asilama yada tup diyolar esimin spwrmlerinde sorun var cnku .Yani suan cok iyi durumda .İlk sonuclqra gore.Dr 2 yumurta takibi 3. Asilama 2 kere denirz sonra tup bebek dedi.Yalnz bunlari duyarken uzulmedim ama simdi cok uzuluyorm.Kismt artk.Ben ugrasmak istemyrm yani daha yasim genc belkide ondan beklerim sonra duruma bakarz esim uzuluyr ama benm gibi degil yani

olur ya illaki inş. cnm.
bnmde yaşım 26 ama istiyorum artık 3 yıllık evliyim.
etrafmda herkes hamile insan ister istemez üzülüyo.

Bende 26 yasimdayim canim .Benim hamile cok etrafimda eltim yeni hamile simdi dikkatler nedense bende .esimde sorun oldgnu blyolar ona ragmen konusyolar sanki oluyoda biz istmyrz.

Bende 26 yasimdayim canim .Benim hamile cok etrafimda eltim yeni hamile simdi dikkatler nedense bende .esimde sorun oldgnu blyolar ona ragmen konusyolar sanki oluyoda biz istmyrz.
Zaten o yuzden sıkılıyoruz üzülüyoruz ya.
Takmıcan istemiyoz dicen geçicen aslnda ama olmuyor o da.
Nabıcaksn şimdi baaşlıcn mı hemen tedaviye

Selam kızlar ben de pkoluyum adet düzensizliğim var.. Kendi kendine neredeyse hiç olmuyor. Neyse geçen ay femara kullanmıştım gebelik olmadı ama adet de olmadım 50 günü geçti öyle söyliyim doktorum adet söktürücü verdi ama kullanmadım. İnternetten son zamanlarda aspir yağını araştırıyordum. Ne kaybederim diye düşündüm.. tuğba kuruyemişte denk geldi aldım. Beş gün kullandım ve yıllardır olmayan oldu.. Regl olduğuma hiç bu kadar sevinmemiştim.. Belki fikir olur size de

Canim bugun dr gittim.degerleinde skinti yok dedi.Sadece pko goruntsu var.Ackcasi sinirlerimi bozdu. En son gttgmde 2/kere yumurta takibi sonra asilama demisti.Simdi ise rahim filmi cekrirmemi istemsti bende cektrmedim .Yani vqzgectm bu ay ama cektrcm esimin degerlernden dolayi hemen asilma dedi.Baska dr gittgm icin kizdi bana ne hakki varsa .klomen falan vermdi .Oyle soylemisti simdi cok kizdm acikcasi kararsz kaldim..Devlete mi devam etsem napsam blmyrm .Ben sadce yumurta takibi istedim.normal buyuyr mu catliyor mu vs .1/2 kere daha gidip kendi haline birakcm esime de kizdim.cunku.

Evet canim bende kullanmaya baslicm kismtse birde onun yaninda corek otu yagi elma sirkesi keten tohumu yagi kullncm siparis ettim henuz gwlmdi cok fayda goren var .hemen ilaca sarilmak dogru degil bence

canım aşılamadan önde zaten rahim filmi çektr doğuştan tüplerde sıkıntı varsa aşılama yapsanda olmaz.

canım aşılamadan önde zaten rahim filmi çektr doğuştan tüplerde sıkıntı varsa aşılama yapsanda olmaz.
Bugün ben de doktora gitti reglimin ikinci günü.. gonalf iğneyi başlayıp aşılama yapalım dedi doktor.. Ben rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim önce.. Bir ay da böyle geçecek ama kafam daha rahat olur.. Diğer ayda aşılama mı olur yoksa iğne olup doğal yolla mı deneriz bilmiyorum

Senin hiç olmadı dimi aşılamadan önce rahim flmi nasl istemzler blmiyorum..
Arkadaşa aşılama yaptılar rahm filmi çekmemişler kızda bilmediği içn birşey dememiş. Tutmadı meğersem tüpleri tıkalıymş doğştan.. Tup bebeğe geçtiler direk.

Sen ne kadardır istiyosun nezamandır olmuyor ?

İyi aksamlar.bende pkoluyum doktor inofollic verdi acaba kapsul olanı mi kullanmalıyız yoksa su da cozunen mi daha etkiki.

Sen ne kadardır istiyosun nezamandır olmuyor ?
Ben yaklaşık sekiz aydır takip ediliyorum. Ondan önce korunuyordum. . Ama bu sekiz ayın ilk üç ayı şehir dışındaydık ve hiç regl olmadım öylece bekledim kendi olur diye.. Dönünce de iste klomen femara kullandım 3 -4 ay.. Geçen ay yine regl olmadım. Sonra bu yağı kullanıp oldu çok şükür.. Bu ay iğne vuracaktı doktor ama ben önümüzdeki aya erteledim. Film çektşrcem 18 inde.. Benim sürecim böyle.. Peki siz ne zamandır istiyorsunuz

2 senedir canım. klomen+çatlatma iğnesi - gonalf+çatlatma iğnesi tedavileri gördüm yumurta büyüyor çatlıyor gebelik oluşmuyordu. rahim filmi çektrdm temz açık çıktı. eşimdede bir problem yok bnde pko var sdce. aşılama yaotrdık işte en son geçen ay kimyasal gebelik oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…