Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar çok yorum var o yüzden hepsini okuyamadım ama c life ballı macun kullanan var mı aranızda.

Pko dan dolayı kıllanma sorunu olup lazer epilasyon yaptıran var mı? Kıllarımdan tamamen kurtuldum ya da çok çok azaldı, ayva tüyü gibi oldu diyenleriniz var mı?

Pko dan dolayı kıllanma sorunu olup lazer epilasyon yaptıran var mı? Kıllarımdan tamamen kurtuldum ya da çok çok azaldı, ayva tüyü gibi oldu diyenleriniz var mı?

Ben 10 sene önce Alexander ile koltukaltıma 4 seans yaptırmıştm hepsi bitene kdr gitmedim çok batık sorunum vardı şuan hiç yok ve çok az çıkıyor. Diğer bölgeler içinde geçen sene başladım gebelik sebebi ile yarım kaldı. Gittiğin yerde çok önemli.

meraba kızlar, bugün bende polikistik over sendromu olduğumu öğrendim hem ultrasonla hem kan sonuçlarıyla. bir kaç ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi. bir kızım var yaz sonu gibi tekrar hamile kalmak istiyordum. bu pkos hamileliğe engel mi? tedavisiz hamile kalınabilir mi? böyle olup da kendiliğinden hamile kalan var mı? şu anda moralim bozuldu tabi bunu öğrenince :KK43:

Ben 10 sene önce Alexander ile koltukaltıma 4 seans yaptırmıştm hepsi bitene kdr gitmedim çok batık sorunum vardı şuan hiç yok ve çok az çıkıyor. Diğer bölgeler içinde geçen sene başladım gebelik sebebi ile yarım kaldı. Gittiğin yerde çok önemli.
Benim de batıklarım çok.. daha ilk seanslardayım inşallah faydasını görürüm. Sopranoda azalma olmadı bıraktım alex e başladım

Kizlar merhaba hepinize gecmis olsun .insaallah en kisa zamanda hayirlisyla bebislere kavusurz.Sizden rica etsem bilgisi olan yzablr mi dr polikistk over teshisi koydu bana .Adetim 3. Gunu hormon tahlilerim boyle ki hic adwt duzenlsgi vs baska bisey yasamyrm esimin spermlernde sorun var onunla ugrsrkn kendimi ihmal ettim .Tsh 1.156 Fsh 3.95 Lh 3.97 Estradiol 30 Kizlar Lutfen yardim edin bana dr henuze gostermedm .

Kizlar merhaba hepinize gecmis olsun .insaallah en kisa zamanda hayirlisyla bebislere kavusurz.Sizden rica etsem bilgisi olan yzablr mi dr polikistk over teshisi koydu bana .Adetim 3. Gunu hormon tahlilerim boyle ki hic adwt duzenlsgi vs baska bisey yasamyrm esimin spermlernde sorun var onunla ugrsrkn kendimi ihmal ettim .Tsh 1.156 Fsh 3.95 Lh 3.97 Estradiol 30 Kizlar Lutfen yardim edin bana dr henuze gostermedm .
pkoyu neye göre dedi blmiyom ama normalde lhnin fshden yuksek olması lzm pko olması için.
senn aynı gibi ama bi skıntı var o kesin. fsh bukdr düşük olmamalı.

Neye göre pko teshisi koydu.vajinal ultrasonlami.bu degerlere gore pko gorunmuyo cunku

pkoyu neye göre dedi blmiyom ama normalde lhnin fshden yuksek olması lzm pko olması için.
senn aynı gibi ama bi skıntı var o kesin. fsh bukdr düşük olmamalı.
Goruntusu varmis canim.oyle demisti dr bi kac doktora gittim sendroma donusmemis fakat ilk yaptrdgmda 5 ay once fsh 5.13 lh 2.98 di pko sonradan olan bisey degil sanirim dogustan .Evet bi sknti var coook stresli bi isim var ve yeni spora basladm.Streste cok etkiliyor bence bide devamli dusunmek .

X