Cnm canını sıkma bendede normalde bazen geç yumurtlama oluyordu belki geç yumurtlama olacaktır İnşaallahArkadaslar merhaba.Lutfen bana bilgi verin bugun doktora gittim .polikistk oversin dedi ama sendroma donusmemis dedi .Ne adet duzenzslgm var ne killanma yani sendroma donusmesi nedir.Adetimin 15 .gunu yumurta yokmus .Gercekten cok kotuyum .Esimde sorun var onunla ugrasirken simdi bunu ogrendim .Lutfen yardim edin bilgi verin bana cok rica ediyorum. 5 ay once adetimnin 3 gunu hormon tahlili yaptirdim .Hic bir sorun cikmamisti
cnm adetin 3.günü bu değerler anca net bilgi verir.kızlar bugün 21.günüm progesteron için kan vermeye gittim. 20 çıktı. gayet iyi. ama diğer değerlerim lh:7,38, prolaktin 28,estradiiol 235 (bu çılgınca artmış bir önceki değerim 25) fsh 3, bu da düşmüş acayip önceki 5ti.
değerlere şok oldum ama acaba 21.günde olduğu için mi dedim diğer sonuçlar hep adetin 2.günüydü.bu 21.gün olduğundan mı yoksa bi sorun mu var acaba? çok korktum hep sonuçlarım normal değerlerde çıkıyordu.
progesteron sanırım yumurta çatladığınn belirtsi.cnm adetin 3.günü bu değerler anca net bilgi verir.
evet önceki değerlerim hep 2. gün için.ama niye şimdi istediler onu bilemedim ben sadece progesteron baktırcaktım.şimdi de çılgınca çıkınca şok oldum baya yüksek eskiye görecnm adetin 3.günü bu değerler anca net bilgi verir.
sen tedavi fln mı görüyosun ? ne için istediler ?evet önceki değerlerim hep 2. gün için.ama niye şimdi istediler onu bilemedim ben sadece progesteron baktırcaktım.şimdi de çılgınca çıkınca şok oldum baya yüksek eskiye göre
evet pco ve hashimoto var. Klomen kullandım geçen ay. Olmadı.bu ay bekleyelim dedi doltor bende gideyim yine de progesterona baktırayım dedim çatlamış mı diye. Diğerlerini de istediler. İlk defa çok ciddi fark olunca emin olamadım korktumsen tedavi fln mı görüyosun ? ne için istediler ?
Benim estradiol 400lere çktığını bliom bn adet gunleri yaptrman daha sağlıklı hormon testlernievet pco ve hashimoto var. Klomen kullandım geçen ay. Olmadı.bu ay bekleyelim dedi doltor bende gideyim yine de progesterona baktırayım dedim çatlamış mı diye. Diğerlerini de istediler. İlk defa çok ciddi fark olunca emin olamadım korktum
polikistik patlamaz zannetmiyom. genelde çikolata ksitleri ve daha büyük kistler patadığında kanama oluşr bnce.Hanımlar merhaba, 6 aydır gebelik planlıyoruz ama henüz bir şey yok, artık tahlil ve kontrolleri yaptırmak istediğim için jinekoloğa gittim alttan muayene etti, sağ yumurtalık biraz polikistik gözüküyor dedi, iltihap varmış aynı zamanda, ilaçlar yazdı. Yalnız muayeneden beri adet kanamasına benzer bir kanamam var acaba muayeneden mi kaynaklı yoksa kist patlamış olabilir mi, benzer bir durum yaşayan var mı aranızda?
ondan dolayı demekki çünkü çok yüksek çıktı şok oldum hep 2.gün yapılıyorduBenim estradiol 400lere çktığını bliom bn adet gunleri yaptrman daha sağlıklı hormon testlerni
Bende klomen kullandim 1 yumurtam gelismis . Suan yumurtlama haftam dayim acaba olur. Mu bebisYapmadi ki iki tane ilaç yazdı klomen fln 4 gün sonra gel dedi doktor anlamadım gitti
Bu arada bende polikistik over sendromu vrmis. Onun icin tedavi oluyrmBende klomen kullandim 1 yumurtam gelismis . Suan yumurtlama haftam dayim acaba olur. Mu bebis
İns canim tez zamanda alirz kucagimiza bebeklerimiziPcos vardı bende epey zamandır, tedavi edilmişti. Ya da ben öyle sandım. Şimdi çocuk istiyoruz doktora gittik PCO var sen de dedi. İlaç verdi inofolic cımbızla ve gonal f 450 vuruyorum kendime. Cuma kontrolüm var eğer yumurtaların iyi durumdaysa aşılama yaparız dedi. Dua edin bizim için olur mu
Benim de adetim duzensz dogum kontrol hapi vermedi bana. Cocuk istyrz ztn onu neden veriyolrsa baska seklde duzelmiyo mu acabaBende polikistik over var. Doktorum bana ek bir ilaç vermedi. Düzensiz regli gördüğümü söyledi. Hatta aralık ayında 10 günde bir 1 ay içerisinde 3 kere regli oldum. Doktorun tek dediği hani doğum kontrol hapı verdi düzenlemesi için onu da bir ay kullan dedi. Sadece biraz kilo vermelisin pko kendiliğinden kayboluyor dedi.
Gerçekten ilerleyen zamanlarda böyle mi olur ? Yoksa çocuk düşündüğümde bu problemi çekicek miyim bende