Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Cnm canını sıkma bendede normalde bazen geç yumurtlama oluyordu belki geç yumurtlama olacaktır İnşaallah
Sen en iyisi Saraçoğlu YouTube izle ovulasyon yumurtlama yazarak :)

Allah razi olsun cevap verdgnz icin.Simdi baska bir doktora gittim.Bana sen polikistk over degislsn dedi .Cnku reglm duzenli ve Hormon sonuclarm normal hic bir belirti yasamyrm bununla alakali.Sadece rahim yapim polikst overe benzyomus cnku kistler var.Yumurta olmaz zaten dedi cnku 17. Gnu reglimin rqhim filmi ve hormon baktrcm tekrardan kismetse .Esimde sorun var Allah yardimcmz olsun insallah.

kızlar bugün 21.günüm progesteron için kan vermeye gittim. 20 çıktı. gayet iyi. ama diğer değerlerim lh:7,38, prolaktin 28,estradiiol 235 (bu çılgınca artmış bir önceki değerim 25) fsh 3, bu da düşmüş acayip önceki 5ti.
değerlere şok oldum ama acaba 21.günde olduğu için mi dedim diğer sonuçlar hep adetin 2.günüydü.bu 21.gün olduğundan mı yoksa bi sorun mu var acaba? çok korktum hep sonuçlarım normal değerlerde çıkıyordu.

cnm adetin 3.günü bu değerler anca net bilgi verir.

cnm adetin 3.günü bu değerler anca net bilgi verir.
evet önceki değerlerim hep 2. gün için.ama niye şimdi istediler onu bilemedim ben sadece progesteron baktırcaktım.şimdi de çılgınca çıkınca şok oldum baya yüksek eskiye göre

sen tedavi fln mı görüyosun ? ne için istediler ?
evet pco ve hashimoto var. Klomen kullandım geçen ay. Olmadı.bu ay bekleyelim dedi doltor bende gideyim yine de progesterona baktırayım dedim çatlamış mı diye. Diğerlerini de istediler. İlk defa çok ciddi fark olunca emin olamadım korktum

Benim estradiol 400lere çktığını bliom bn adet gunleri yaptrman daha sağlıklı hormon testlerni

Hanımlar merhaba, 6 aydır gebelik planlıyoruz ama henüz bir şey yok, artık tahlil ve kontrolleri yaptırmak istediğim için jinekoloğa gittim alttan muayene etti, sağ yumurtalık biraz polikistik gözüküyor dedi, iltihap varmış aynı zamanda, ilaçlar yazdı. Yalnız muayeneden beri adet kanamasına benzer bir kanamam var acaba muayeneden mi kaynaklı yoksa kist patlamış olabilir mi, benzer bir durum yaşayan var mı aranızda?

polikistik patlamaz zannetmiyom. genelde çikolata ksitleri ve daha büyük kistler patadığında kanama oluşr bnce.
adetin 3 .günü lh fsh prolaktin estradiol tahlillerni yaptır onlar net bilgi verir

Pcos vardı bende epey zamandır, tedavi edilmişti. Ya da ben öyle sandım. Şimdi çocuk istiyoruz doktora gittik PCO var sen de dedi. İlaç verdi inofolic cımbızla ve gonal f 450 vuruyorum kendime. Cuma kontrolüm var eğer yumurtaların iyi durumdaysa aşılama yaparız dedi. Dua edin bizim için olur mu

İns canim tez zamanda alirz kucagimiza bebeklerimizi

Bende polikistik over var. Doktorum bana ek bir ilaç vermedi. Düzensiz regli gördüğümü söyledi. Hatta aralık ayında 10 günde bir 1 ay içerisinde 3 kere regli oldum. Doktorun tek dediği hani doğum kontrol hapı verdi düzenlemesi için onu da bir ay kullan dedi. Sadece biraz kilo vermelisin pko kendiliğinden kayboluyor dedi.
Gerçekten ilerleyen zamanlarda böyle mi olur ? Yoksa çocuk düşündüğümde bu problemi çekicek miyim bende

Benim de adetim duzensz dogum kontrol hapi vermedi bana. Cocuk istyrz ztn onu neden veriyolrsa baska seklde duzelmiyo mu acaba

Kızlar iyi aksamlar bende de polikstik over sendromu var doktorumla ilk önce ilaç tedavisine başladik bu arada şuna 1 bucik senelik evliyim 6.ayda doktora qittim ilk evlendiqim zamanlar çok kilolu deqildim ve düzenli bir adet dönqüm vardiama şuan 72 kiloyum klomende kyllandim gliforda kullandım ama yine bi sonuç alamadım 3 ay önce eşimin akrabalarindan bi kadin oda 30lu yaslarda 2.çocuk istiyoruz ama olmuyor dedi oda tedavi qörüyodu en son kockarı ilaclarina başvurdu koyden bi kadin bitki kökü vermiş ve el yapimi fitil vermş o kök sayesinde adeti düzene qirmş bende merak ettim kullanmak istedim banada verdi o bitkiden adet oldum ve ilk qunden başladim kullanmaya adet bitene kadar yarim çay bardaqi ılık içtim önumüzdeki ay yine ayni qün adet oldym ve tekrar denedim bidahaki ay yine adet qördum şuan adetliyim yine iciyorum benim sorum şu aolucak çok uzattım 3 aydır düzenli qeliyor o bitki sayesinde kilolu olmama raqmen yani 72 kilodayim suan ama hamule kalamadim sizce neden olablr.???????

Arkadaşlar lütfen cevap bekliyorum yada bi fikri olan varmiiii????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…