B Buseceyhun Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2021 16 1 31 22 Mart 2022 Konu Sahibi gozdenc #55.121 Merhaba bende polikistik over war doktora 1 kere gttm bidahada gitmedim ama bu ay adetim düzeldi gbi sanki kendiliğinden geçme ihtimali Warmi kızlar?
Merhaba bende polikistik over war doktora 1 kere gttm bidahada gitmedim ama bu ay adetim düzeldi gbi sanki kendiliğinden geçme ihtimali Warmi kızlar?
Y yenibirhayal Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Mart 2023 1.896 1.109 31 Mart 2023 Konu Sahibi gozdenc #55.121 mermaid3434 .!.: bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı Genişletmek için tıkla... Merhabalar 1 yıl geçmiş ama durumunuzu merak ettim. Nasılsınız
mermaid3434 .!.: bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı Genişletmek için tıkla... Merhabalar 1 yıl geçmiş ama durumunuzu merak ettim. Nasılsınız