Bence tekrar guzel bi doktora git cnm . Bende ayni sekilde polikistik over sendromuyum bu ay 1 yumurtam gelisti ayin 13 . Dort gozle bekliyorumArkadaşlar lütfen cevap bekliyorum yada bi fikri olan varmiiii????
Rabbim kimsenin kucaqını boş bırakmasin inşaallahBence tekrar guzel bi doktora git cnm . Bende ayni sekilde polikistik over sendromuyum bu ay 1 yumurtam gelisti ayin 13 . Dort gozle bekliyorum
Amin cnm ins .Rabbim kimsenin kucaqını boş bırakmasin inşaallah
Amin canım inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasınİns canim tez zamanda alirz kucagimiza bebeklerimizi
İnşallah her şey gönlünce olsun canımBende klomen kullandim 1 yumurtam gelismis . Suan yumurtlama haftam dayim acaba olur. Mu bebis
Pko dan dolayı kıllanma sorunu olup lazer epilasyon yaptıran var mı? Kıllarımdan tamamen kurtuldum ya da çok çok azaldı, ayva tüyü gibi oldu diyenleriniz var mı?
Bnde lazere gittim pko vr hic bi ise yaramadi oldugu gibi geri ciktiPko dan dolayı kıllanma sorunu olup lazer epilasyon yaptıran var mı? Kıllarımdan tamamen kurtuldum ya da çok çok azaldı, ayva tüyü gibi oldu diyenleriniz var mı?
Benim de batıklarım çok.. daha ilk seanslardayım inşallah faydasını görürüm. Sopranoda azalma olmadı bıraktım alex e başladımBen 10 sene önce Alexander ile koltukaltıma 4 seans yaptırmıştm hepsi bitene kdr gitmedim çok batık sorunum vardı şuan hiç yok ve çok az çıkıyor. Diğer bölgeler içinde geçen sene başladım gebelik sebebi ile yarım kaldı. Gittiğin yerde çok önemli.
Hangi cihazla yaptırmıştınızBnde lazere gittim pko vr hic bi ise yaramadi oldugu gibi geri cikti
Benim de batıklarım çok.. daha ilk seanslardayım inşallah faydasını görürüm. Sopranoda azalma olmadı bıraktım alex e başladım
Merhaba buldunuz mu bende beylikdüzündeyim :)artık yaşamak için direncim kalmadı
Polikistik over tedavisi için ist.avrupa yakası beylikdüzü yakınlarında doktor tavsiyesine ihtiyacım var
Memnun olan ve doktoru sayesinde gebe kalanlar lütfen acil yardım edin
Buzlu lazer di.Hangi cihazla yaptırmıştınız
pkoyu neye göre dedi blmiyom ama normalde lhnin fshden yuksek olması lzm pko olması için.Kizlar merhaba hepinize gecmis olsun .insaallah en kisa zamanda hayirlisyla bebislere kavusurz.Sizden rica etsem bilgisi olan yzablr mi dr polikistk over teshisi koydu bana .Adetim 3. Gunu hormon tahlilerim boyle ki hic adwt duzenlsgi vs baska bisey yasamyrm esimin spermlernde sorun var onunla ugrsrkn kendimi ihmal ettim .Tsh 1.156 Fsh 3.95 Lh 3.97 Estradiol 30 Kizlar Lutfen yardim edin bana dr henuze gostermedm .
Neye göre pko teshisi koydu.vajinal ultrasonlami.bu degerlere gore pko gorunmuyo cunkuKizlar merhaba hepinize gecmis olsun .insaallah en kisa zamanda hayirlisyla bebislere kavusurz.Sizden rica etsem bilgisi olan yzablr mi dr polikistk over teshisi koydu bana .Adetim 3. Gunu hormon tahlilerim boyle ki hic adwt duzenlsgi vs baska bisey yasamyrm esimin spermlernde sorun var onunla ugrsrkn kendimi ihmal ettim .Tsh 1.156 Fsh 3.95 Lh 3.97 Estradiol 30 Kizlar Lutfen yardim edin bana dr henuze gostermedm .
Goruntusu varmis canim.oyle demisti dr bi kac doktora gittim sendroma donusmemis fakat ilk yaptrdgmda 5 ay once fsh 5.13 lh 2.98 di pko sonradan olan bisey degil sanirim dogustan .Evet bi sknti var coook stresli bi isim var ve yeni spora basladm.Streste cok etkiliyor bence bide devamli dusunmek .pkoyu neye göre dedi blmiyom ama normalde lhnin fshden yuksek olması lzm pko olması için.
senn aynı gibi ama bi skıntı var o kesin. fsh bukdr düşük olmamalı.