- 19 Ekim 2018
- 138
- 50
Allah yardımcın olsun.. Tabi stresli bi süreç her an aklında oluyor insanınBnmde böyle işte değerler lh düşmesi lzm.
Allah hayrlısını nasip etsin hepimize. Çok zor bi yandan annem de rahatsz oda bni psikolojk olarak etkiliyo biyandan çocuk tedavisi blmiyorum nsl olacak..
bişi kullanıyomusun sen şuan ilaç flnDoktora gttm bugün sol tarafta bi tane 10 mm yumurtan var dedi ama istedğimz boyutta değilmiş Cuma gel tekrar bkalm dedi. Cuma’ya kadar gelişme ihtimali var mj acaba ya
Femera kullandım Pazartesi bitti işte bugün kontrolüm vardıbişi kullanıyomusun sen şuan ilaç fln
10 mm dediği gün adetn kaçıncı günüydü ki ? eğer 11-12. gün ise bu ayı unut. diğer ay iğneyle yapsınlar demkki hap etki etmiyo. banada etki etmiyo haplar iğne daha iyi.Femera kullandım Pazartesi bitti işte bugün kontrolüm vardı
Adetimin 8. Günüydü 10 mm dedğnde10 mm dediği gün adetn kaçıncı günüydü ki ? eğer 11-12. gün ise bu ayı unut. diğer ay iğneyle yapsınlar demkki hap etki etmiyo. banada etki etmiyo haplar iğne daha iyi.
Bnce normalmiş önmli olan 11-12.günlerdeki değer. Hayrlısı olur inş.Adetimin 8. Günüydü 10 mm dedğnde
Amin inşllahBnce normalmiş önmli olan 11-12.günlerdeki değer. Hayrlısı olur inş.
klomen tedavi si ne kadr suruyo. Suan 2. Denemem olcakAmin inşllah
genelde 3 klomen tedavisinden snra iğneye geçiliyo. bende klomen işe yaramamıştı. ertesi ay iğneye başlamştım.klomen tedavi si ne kadr suruyo. Suan 2. Denemem olcak
normali o zaten adetn 15 .günündesn çatlıyo yumurtan gözun aydınKızlar Merhaba! Bende pko var üç gündür akıntım beyaz yapışkan jöle gibi içinde kanlı bir damar görünümlü bu nedir yumurtlama akıntısımı? Adetime nerden baksan 15 gün var
Akıntım var diye baslamıstım zaten şimdi akıntı normale döndü ne zaman catlıyor kinormali o zaten adetn 15 .günündesn çatlıyo yumurtan gözun aydınçalışmalara başla. :-D
adetin 15.gününde yumurta çtlar cnm normal insanlarda :-D ama bizim gbi pkolularda belli olmuyor.Akıntım var diye baslamıstım zaten şimdi akıntı normale döndü ne zaman catlıyor ki
aslında biraz zayflsan kendiliğinden olablr bişiler.kızlar merhaba ,
benim lh 8,62 - fsh 5,13 geçen doktora gittim pcos teşhisi koydu. amh değerim 4,76. yumurtlaman zayıf dedi. 38 günde bir adet oluyorum. geçen ay yumurtlama takibi yaptım testlerle 25. gün yumurtladım. ağrılarım için doktora gittim 1 yumurtan görünüyor dedi bana. evliliğimin 11. ayında bir hamilel,k yaşadım düşük oldu kürtaj oldum kalbi durdu yani. ben doktor bakarken baktım da yumurtalarımın etrafında evet sıvı var gösterdi doktor ama bir kist görüntüsü görmedim bu nrmal mi
Şimdi ilk başta ilaç kullanmak istemedim. soğan kürüne başlayayım bu ay diyorum. bana ek olarak önermek istediğiniz birşey var mı ne yapabilirim. 1,61 boyum kilom 68. rejime başladım bugün. adetim 8 gün sürüyot bugün 6. günüm
şimdi işte rejim yapıyorum ama ilk hamileliğim de hemen olmamıştı. tamamen kilo ile ilgili depil sanırımaslında biraz zayflsan kendiliğinden olablr bişiler.
insülin direncine baktrdın mı ?şimdi işte rejim yapıyorum ama ilk hamileliğim de hemen olmamıştı. tamamen kilo ile ilgili depil sanırım
yok doktor hiç test yapmadı başkainsülin direncine baktrdın mı ?
pkolularda genelde insülin direnci yuksek oluyor. bn zayıfım ona rağmen sınırda insülin direncim ve buda düşüğe kimyasala yada hiç olmamasına neden olabliyor.yok doktor hiç test yapmadı başka
gidip kan vermeye çalışacağım bunun için zaman ayırıp inşallah. soğan kürünü tavsiye ediyor musunuzpkolularda genelde insülin direnci yuksek oluyor. bn zayıfım ona rağmen sınırda insülin direncim ve buda düşüğe kimyasala yada hiç olmamasına neden olabliyor.
sağlık ocağında yaparlar oraya yaptrablrsn