- 14 Ocak 2024
- 218
- 34
- Konu Sahibi ssssssaaaaa
Bu aralar stresli bir dönemdeyim sanıyorum ki ondan tekrar etti regl bitince gözlemleyeceğim bakalımİlaç kullandıysanız o da mantar yapıyor maalesef
Özellikle antibiyotik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aralar stresli bir dönemdeyim sanıyorum ki ondan tekrar etti regl bitince gözlemleyeceğim bakalımİlaç kullandıysanız o da mantar yapıyor maalesef
Özellikle antibiyotik
Ben de stresli olduğumda daha kötü olduğumu düşünüyorum. Ben de gynoflor kullanmıştım bir hafta geçmişti ama onu uygulamasi biraz daha zor. Vagiflora da denicemBu aralar stresli bir dönemdeyim sanıyorum ki ondan tekrar etti regl bitince gözlemleyeceğim bakalım
Benim de aylardır geçmeyen kaşıntım var artık çıldırmak üzereyim. Neopenotran kullandım daha önce dr verdi diye arada çok az kanlı akıntı geldi haftaya adet olacağım sanırım. Dolapta gynoflor var kullansam mi benimki de kronik mantar bence en son cildiye de ketoral sampuaan ve exoderil krem verdi ama geçmedi hiç. Gynofloru nasıl kullandınız yumuşatmak mi gerekiyor ben buzdolabına muhafaza ettim öyle kalmış aklımda.Ben de stresli olduğumda daha kötü olduğumu düşünüyorum. Ben de gynoflor kullanmıştım bir hafta geçmişti ama onu uygulamasi biraz daha zor. Vagiflora da denicem
Ben de 3lü fitil biter bitmez regl oldum. Böyle olunca floram bozuluyo ilaçlı fitiller sağlıklı florayı da öldürüdüğü için. Arada ağrım yanmam oluyo o yüzden regl biter bitmez vagi florayı yapıcam.Ben de stresli olduğumda daha kötü olduğumu düşünüyorum. Ben de gynoflor kullanmıştım bir hafta geçmişti ama onu uygulamasi biraz daha zor. Vagiflora da denicem
Genellikle fitiller ıslatılarak daha kolay yapılır ve oda sıcaklığında muhafaza edin bence.Benim de aylardır geçmeyen kaşıntım var artık çıldırmak üzereyim. Neopenotran kullandım daha önce dr verdi diye arada çok az kanlı akıntı geldi haftaya adet olacağım sanırım. Dolapta gynoflor var kullansam mi benimki de kronik mantar bence en son cildiye de ketoral sampuaan ve exoderil krem verdi ama geçmedi hiç. Gynofloru nasıl kullandınız yumuşatmak mi gerekiyor ben buzdolabına muhafaza ettim öyle kalmış aklımda.
Dolaptakini kullanmayayım mi? Pazartesi günü alerji ve enfeksiyon bölümüne sıra aldım inşallah antibiyogram alırlar kadin doğum yönlendirmesi beklemeden. Ketoral ve exoderil sürüyorum nemli bırakmıyorum spor bile yapmıyorum 2 gündür şeker tüketmiyorum durup dururken yoğun Bi kaşıntı hali vallahi çok zorGenellikle fitiller ıslatılarak daha kolay yapılır ve oda sıcaklığında muhafaza edin bence.
Gynoflor buzdolabında durması gereken bir fitil hatta eczacı verirken buz akusuyle veriyo hap gibi sert bir yapısı olduğu için erimesin diye sanırım. Son kullanma tarihi geçmediği için ben de öyle kullanıyorum ama kaygan olmadığı için yaparken biraz zor oluyor. Benim kasintim olmuyo süt gibi bazen de daha tortulu beyaz akıntım ve yanmam oluyoDolaptakini kullanmayayım mi? Pazartesi günü alerji ve enfeksiyon bölümüne sıra aldım inşallah antibiyogram alırlar kadin doğum yönlendirmesi beklemeden. Ketoral ve exoderil sürüyorum nemli bırakmıyorum spor bile yapmıyorum 2 gündür şeker tüketmiyorum durup dururken yoğun Bi kaşıntı hali vallahi çok zor
Evet üstüne baktım 2 8 derecede saklanmalıdır yazıyor. Vallahi kaşıntı beter bisey inşallah sizin de geçer şikayetleriniz. Yarın enfeksiyon bölümüne gideceğim orada direk numune alırlar inşallah en azından bakteri vs görülürGynoflor buzdolabında durması gereken bir fitil hatta eczacı verirken buz akusuyle veriyo hap gibi sert bir yapısı olduğu için erimesin diye sanırım. Son kullanma tarihi geçmediği için ben de öyle kullanıyorum ama kaygan olmadığı için yaparken biraz zor oluyor. Benim kasintim olmuyo süt gibi bazen de daha tortulu beyaz akıntım ve yanmam oluyo
Merhaba kroniklesti mi hala biraktiginizda oluyormu birde lattawin kullanıyorum ben mesela kullandıktan bikac saat sonra peyaz pütür pütür akıntı geliyor mantarmı yoksa fitilmi cözünüyor bilmiyorum borik asitli oda sizinde öyle oluyormu?Merhaba ben regl bitimleri ilk 3 ay 7 gün, kalan aylarda da 3-4 gün olacak şekilde kullandım. Yazın 2 kere tatile gittim bu süreçte tatilde de 3-4 gün uyguladığım oldu. Yani 8 ay önce mantar olduğum zaman başladım kullanmaya ara vermeden. Şimdi regl oldum bitince yine kullanacağım.
Merhaba normalde kronikleşmemişti, yazın hiç olmadım mesela ama maalesef şu anda sadece akıntım var yine mantarım. Sanırım bende hpv var, hatta eminim bu yüzden floram bozuluyor tekrarlıyor hpv testi verdikten sonra lattawin ben de deneyeceğim. Fitillerden sonra gelen akıntı hem fitil akıntısı hem de enfeksiyonun akıntısıdr vücut atıyor yani geçmiş olsunMerhaba kroniklesti mi hala biraktiginizda oluyormu birde lattawin kullanıyorum ben mesela kullandıktan bikac saat sonra peyaz pütür pütür akıntı geliyor mantarmı yoksa fitilmi cözünüyor bilmiyorum borik asitli oda sizinde öyle oluyormu?
Merhaba normalde kronikleşmemişti, yazın hiç olmadım mesela ama maalesef şu anda sadece akıntım var yine mantarım. Sanırım bende hpv var, hatta eminim bu yüzden floram bozuluyor tekrarlıyor hpv testi verdikten sonra lattawin ben de deneyeceğim. Fitillerden sonra gelen akıntı hem fitil akıntısı hem de enfeksiyonun akıntısıdr vücut atıyor yani geçmiş olsun
Merhaba normalde kronikleşmemişti, yazın hiç olmadım mesela ama maalesef şu anda sadece akıntım var yine mantarım. Sanırım bende hpv var, hatta eminim bu yüzden floram bozuluyor tekrarlıyor hpv testi verdikten sonra lattawin ben de deneyeceğim. Fitillerden sonra gelen akıntı hem fitil akıntısı hem de enfeksiyonun akıntısıdr vücut atıyor yani geçmiş olsun
Kan testi verdiniz mi? Benim hikaye baya uzun bende şeker hastalıgından süphelenip test yaptirdim tiroid cikti dahiliye ikisinin alakası yok diyor ama birkac yorum gördüm bu tarz tiroid hastası olan kadinlarda yaygın oldugunu tamamen kendi cabalarımla okudum yaşayan insanlardan cünkü bir hastalık varki bagisiklik sistemine saldiriyor ve sonucu bu mantar veya baska sekillerde oluyor. Kimlerle kimlerle konustum bu süreclerde tahmin edemezsiniz okadar korkuyorum ki artik gecmeyecek diye ne yapsam ne etsem elim kolum bağlı herkes birşey diyor her doktor farklı yorumluyor. Artık zolax flucan fitiller kullanmaktan bıktım bence antifugal ilacların bir faydasıda olmuyor acikcası bu borik asit icerikli fitilleri ilk denememde daha fazla verim aldim daha önce neo panteron kullanmıştım ama hep bulunmıyor malesef ki her adetten sonra bunu mı tekrarlayacagız nasıl bir sürec ne kadar sürecek delirmek üzereyim. Cok akıntım oluyor borik asit fitilleri kullanınca pecete koyardım oda yanlışmış mantari tetiklermiş diye onuda yapmıyorum calisiyorum camasir sürekli degistiremiyorum. Cuma doktora gidicem yine ne geldiyse başıma temizlikten geldiMerhaba normalde kronikleşmemişti, yazın hiç olmadım mesela ama maalesef şu anda sadece akıntım var yine mantarım. Sanırım bende hpv var, hatta eminim bu yüzden floram bozuluyor tekrarlıyor hpv testi verdikten sonra lattawin ben de deneyeceğim. Fitillerden sonra gelen akıntı hem fitil akıntısı hem de enfeksiyonun akıntısıdr vücut atıyor yani geçmiş olsun
Kan testi vermedim bugün hpv testi verdim. Sonuca göre mantarımın hpvden olup olmadığını öğreneceğim, hafif de olsa mantarım da devam ediyor.Kan testi verdiniz mi? Benim hikaye baya uzun bende şeker hastalıgından süphelenip test yaptirdim tiroid cikti dahiliye ikisinin alakası yok diyor ama birkac yorum gördüm bu tarz tiroid hastası olan kadinlarda yaygın oldugunu tamamen kendi cabalarımla okudum yaşayan insanlardan cünkü bir hastalık varki bagisiklik sistemine saldiriyor ve sonucu bu mantar veya baska sekillerde oluyor. Kimlerle kimlerle konustum bu süreclerde tahmin edemezsiniz okadar korkuyorum ki artik gecmeyecek diye ne yapsam ne etsem elim kolum bağlı herkes birşey diyor her doktor farklı yorumluyor. Artık zolax flucan fitiller kullanmaktan bıktım bence antifugal ilacların bir faydasıda olmuyor acikcası bu borik asit icerikli fitilleri ilk denememde daha fazla verim aldim daha önce neo panteron kullanmıştım ama hep bulunmıyor malesef ki her adetten sonra bunu mı tekrarlayacagız nasıl bir sürec ne kadar sürecek delirmek üzereyim. Cok akıntım oluyor borik asit fitilleri kullanınca pecete koyardım oda yanlışmış mantari tetiklermiş diye onuda yapmıyorum calisiyorum camasir sürekli degistiremiyorum. Cuma doktora gidicem yine ne geldiyse başıma temizlikten geldi
Umarim kötü birsey cikmaz jinekologunuz ne diyor konu hakkında birde kan testi vermenizi tavsiye edebilirim bende beklemiyoken seker hastalıgından süphelenip verdim ama yine bagisiklik düsüreb baska bir opimum hastalık cikti ben birazda onunla bagdastiriyorum. Burda 5-6 kisinin yorumuna denk geldim benim gibi tiroid olup bunu yaşayan veya seker hastası hatta bu ilaclari kullandiktan sonra birdaha olmayanlar vs vs onun dışında lattawin kullandim ve canditon en azından flora düzenlemek adına araştırmaktan mutsuzluktan delirecegim diye korkuyorum psikolojim iflas resmenKan testi vermedim bugün hpv testi verdim. Sonuca göre mantarımın hpvden olup olmadığını öğreneceğim, hafif de olsa mantarım da devam ediyor.