- 19 Ekim 2018
- 138
- 50
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz.. Rahim filmi için çok şey okudum.. Korkanlar acı çektim diyenler var.. Aslında acıya direncin yüksek ama yine de merak ediyor biraz da endişeleniyorum2 senedir canım. klomen+çatlatma iğnesi - gonalf+çatlatma iğnesi tedavileri gördüm yumurta büyüyor çatlıyor gebelik oluşmuyordu. rahim filmi çektrdm temz açık çıktı. eşimdede bir problem yok bnde pko var sdce. aşılama yaotrdık işte en son geçen ay kimyasal gebelik oldu.
Ben anestezili yaptrdm cnm. Snrasında az kanamm azıckta ağrım oldu. Ama anestesisiz yaptıranlar acı çektm diyor. Anestezili yaptr bnce.İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz.. Rahim filmi için çok şey okudum.. Korkanlar acı çektim diyenler var.. Aslında acıya direncin yüksek ama yine de merak ediyor biraz da endişeleniyorum
Bakalım canım büyük ihtimal öyle olur.. Bugün hormon testi yaptırdım.. Acaba yağların etkisi mi oldu bilmiyorum lh ve fsh bi miktar düşmüş.. Tabi bilmiyorum düşmesi iyi mi kötü müBen anestezili yaptrdm cnm. Snrasında az kanamm azıckta ağrım oldu. Ama anestesisiz yaptıranlar acı çektm diyor. Anestezili yaptr bnce.
Bİde hiç iğne yapılmadı bu süreçte bana normal mi sizce bilemedim.Merabalar aranıza yeni katıldım. Bende pco hastasym 17 yaşından beri. Evlendim 2 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor bu arada 4 kutu klomen kullandım hiç yumurtam gelişmedi doktorum şimdi femera glifor ve inofolic combi başlattı. Of çok merak ediyorum bu ilaçlar işe yarar mı
Klomenle bnm yumurtam gelşmediğinde gonal f e geçldi iğneye oda aşırı büyüttü.Bİde hiç iğne yapılmadı bu süreçte bana normal mi sizce bilemedim.
Düşmesi değilde fshnin lhden biraz yüksek olması lzm. Bzm tam terdi lh fshden.BüyükBakalım canım büyük ihtimal öyle olur.. Bugün hormon testi yaptırdım.. Acaba yağların etkisi mi oldu bilmiyorum lh ve fsh bi miktar düşmüş.. Tabi bilmiyorum düşmesi iyi mi kötü mü
Aynen ama lh mesela 24 müş 11 e düşmüş fsh da 6.25ten 4.50 düşmüşDüşmesi değilde fshnin lhden biraz yüksek olması lzm. Bzm tam terdi lh fshden.Büyük
Gonal f nedir iğne mi ? Yumurta gelişmedği içim mi verdi doktor. Ben Van’da yaşıyorum buradaki doktorlar pek bişey yapmıylar sanırım buradaki ilaçları okuyunca görünce bana çok yabancı geliyor. Doktorum sadece üst üste 4 kutu klomen verdi ve başka hiçbirşey yapmadı. Şimdi doktorumu değiştim buda femera verdi. Femera da olmazsa rahim filmi çekilecekmişKlomenle bnm yumurtam gelşmediğinde gonal f e geçldi iğneye oda aşırı büyüttü.
Ama yine sonuç olumsuz oldu
gonal f iğne evet.Gonal f nedir iğne mi ? Yumurta gelişmedği içim mi verdi doktor. Ben Van’da yaşıyorum buradaki doktorlar pek bişey yapmıylar sanırım buradaki ilaçları okuyunca görünce bana çok yabancı geliyor. Doktorum sadece üst üste 4 kutu klomen verdi ve başka hiçbirşey yapmadı. Şimdi doktorumu değiştim buda femera verdi. Femera da olmazsa rahim filmi çekilecekmiş
yine 2 kat fark varAynen ama lh mesela 24 müş 11 e düşmüş fsh da 6.25ten 4.50 düşmüş
Peki iğneden önce hsg rahim filmi çektirdiniz mi?gonal f iğne evet.
klomenle yumurta glşmediği için iğneye geçmişt doktorum.
femara klomenden daha iyi
ama o da bnde 1 yumurta gelştrmişti.
Üçüncü gün tatil olunca 4. gün yaptırdım testi.. Ben de acaba yağ mı düşürdü diye sevinmiştim.. Doğru söylüyorsun hala iki katı olması iyi değil.yine 2 kat fark var
yine pko belrtisi.
adetn 3.günü mü bu değerler ?
Ben de önümüzdeki ay hsg çektiricem.. Diğer ay da gonalf iğne ile tedavi denenecek.Peki iğneden önce hsg rahim filmi çektirdiniz mi?
Anladım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşllah. Hsg den önce neler kullandnz pekiBen de önümüzdeki ay hsg çektiricem.. Diğer ay da gonalf iğne ile tedavi denenecek.
Ben iki ay klomem bir ay da femara kullandım.. Sadece klomenin ilk ayında yumurta gelişti.. Diğerleri hüsranAnladım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşllah. Hsg den önce neler kullandnz peki
Yok iğneden önce değil iğneyle 3 ay üst üste tutmaynca tüplerden şüphelndi doktr ona bakıldıPeki iğneden önce hsg rahim filmi çektirdiniz mi?
Bnmde böyle işte değerler lh düşmesi lzm.Üçüncü gün tatil olunca 4. gün yaptırdım testi.. Ben de acaba yağ mı düşürdü diye sevinmiştim.. Doğru söylüyorsun hala iki katı olması iyi değil.
Anladım canım rabbim şifa versin inşllahYok iğneden önce değil iğneyle 3 ay üst üste tutmaynca tüplerden şüphelndi doktr ona bakıldı
Doktora gttm bugün sol tarafta bi tane 10 mm yumurtan var dedi ama istedğimz boyutta değilmiş Cuma gel tekrar bkalm dedi. Cuma’ya kadar gelişme ihtimali var mj acaba yaYok iğneden önce değil iğneyle 3 ay üst üste tutmaynca tüplerden şüphelndi doktr ona bakıldı