Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bana hiç klomen falan demedi.yumurtlama göremiyorum dedi progesteron testi istedi ama bu başka devlette kadın doğum doktoru.progesteron sonucuna göre de yumurtlama olmuyormuş dedi.ama infertilitedeki doktorlar alttan muayene edince gayet iyi dediler yumurtalıkların çok kafa karıştırıyolar.hepsi ayrı bir kafa
Çatlatma iğnesi fln vermedi mi peki tedavi ne yaoacaklar

pkolu kızlar
tedavi oldunuz mu?ne kadar sürede iyi bir sonuç aldınız veya alabildiniz mi??????????
Bende 2 gün önce pko olduğumu öğrendim, iliç kullanmayı düşünmüyorum .bulunduğum ortamdan dolayı biti kürleride hazılayamam. Önrebiliceğınız adet söktürücü hazır poşet çay var mı?

Merhabalar bende de poliskistik over rahatsızlığı var. Mesela ben ayın 26 sında reglim bitmişti aradan 5 gün geçti bir daha regli gördüm. daha yeni bitti o da bunun sebebi de pko mi bilmiyorum ama. doğum kontrol hapı ve matofin kullanıordum matofini de bıraktım artık.vücut düzenim değişti iyice bende ne yapacağımı bilemiyorum yani .

Kızlar iyi geceler pcos hastasıyım bu ay adetimden hemen sonra inofolic combi alıp içtim ovülasyon testi ilede yumurtlama günümü tespit etmeye çalıştım ekte fotoğrafıda koydum yumurtlama olmuş gibi görünüyor mu sizce

Eklentiler

• 0C01D02C-9055-4F91-B7E1-4DF6B464D1F5.jpeg
    0C01D02C-9055-4F91-B7E1-4DF6B464D1F5.jpeg
    163,9 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar iyi geceler pcos hastasıyım bu ay adetimden hemen sonra inofolic combi alıp içtim ovülasyon testi ilede yumurtlama günümü tespit etmeye çalıştım ekte fotoğrafıda koydum yumurtlama olmuş gibi görünüyor mu sizce
Sanki 17. Gün olmuş gibi

Henüz olmamış gibi resimde yanılma yoksa 17.gün koyulaşmış ama her an olabilir yapmaya devam edin derim ben genelde 20-21.gün görürüm testlerde pco hastasıyım aynı şekilde :KK16:

Canım çok dikkatli bakıyorum koyulaşma eşit görünüyor zaten 17.günden sonra yavaştan renkte azalma başladı nehirnil111 nehirnil111 sabırsızlıkla bekliyorum sonucu .allahım isteyen herkesi biran önce sevindirsin.

Arkadaslar merhaba.Lutfen bana bilgi verin bugun doktora gittim .polikistk oversin dedi ama sendroma donusmemis dedi .Ne adet duzenzslgm var ne killanma yani sendroma donusmesi nedir.Adetimin 15 .gunu yumurta yokmus .Gercekten cok kotuyum .Esimde sorun var onunla ugrasirken simdi bunu ogrendim .Lutfen yardim edin bilgi verin bana cok rica ediyorum. 5 ay once adetimnin 3 gunu hormon tahlili yaptirdim .Hic bir sorun cikmamisti

X