Çatlatma iğnesi fln vermedi mi peki tedavi ne yaoacaklarBana hiç klomen falan demedi.yumurtlama göremiyorum dedi progesteron testi istedi ama bu başka devlette kadın doğum doktoru.progesteron sonucuna göre de yumurtlama olmuyormuş dedi.ama infertilitedeki doktorlar alttan muayene edince gayet iyi dediler yumurtalıkların çok kafa karıştırıyolar.hepsi ayrı bir kafa
Bir kağıt verildi infertilite bölümünden istenilen tahliller var hepsini yapınca sonuçları göstercez ki ona göre konuşacağızÇatlatma iğnesi fln vermedi mi peki tedavi ne yaoacaklar
İnşallah cnm güzel sonuç alirsnBir kağıt verildi infertilite bölümünden istenilen tahliller var hepsini yapınca sonuçları göstercez ki ona göre konuşacağız
İnşallah Hepimizİnşallah cnm güzel sonuç alirsn
Bende 2 gün önce pko olduğumu öğrendim, iliç kullanmayı düşünmüyorum .bulunduğum ortamdan dolayı biti kürleride hazılayamam. Önrebiliceğınız adet söktürücü hazır poşet çay var mı?pkolu kızlar
tedavi oldunuz mu?ne kadar sürede iyi bir sonuç aldınız veya alabildiniz mi??????????
Soğan suyu iç cnm bana iyi gelmiştiBende 2 gün önce pko olduğumu öğrendim, iliç kullanmayı düşünmüyorum .bulunduğum ortamdan dolayı biti kürleride hazılayamam. Önrebiliceğınız adet söktürücü hazır poşet çay var mı?
Sanki 17. Gün olmuş gibiKızlar iyi geceler pcos hastasıyım bu ay adetimden hemen sonra inofolic combi alıp içtim ovülasyon testi ilede yumurtlama günümü tespit etmeye çalıştım ekte fotoğrafıda koydum yumurtlama olmuş gibi görünüyor mu sizce
Henüz olmamış gibi resimde yanılma yoksa 17.gün koyulaşmış ama her an olabilir yapmaya devam edin derim ben genelde 20-21.gün görürüm testlerde pco hastasıyım aynı şekildeKızlar iyi geceler pcos hastasıyım bu ay adetimden hemen sonra inofolic combi alıp içtim ovülasyon testi ilede yumurtlama günümü tespit etmeye çalıştım ekte fotoğrafıda koydum yumurtlama olmuş gibi görünüyor mu sizce
Biran ümitlenmiştim ama hayırlısı artık çalışmalara devam o zamanHenüz olmamış gibi resimde yanılma yoksa 17.gün koyulaşmış ama her an olabilir yapmaya devam edin derim ben genelde 20-21.gün görürüm testlerde pco hastasıyım aynı şekilde
Resimde silik görünmüyorsa eğer 17.gün aslında koyulaşma sağlamış ufaktan diğer cizgiyle eşit miydi ? eğer eşitse muhakkak yumurtlama olacak demektirBiran ümitlenmiştim ama hayırlısı artık çalışmalara devam o zaman
O zaman sevin canım yumurtlamışsınCanım çok dikkatli bakıyorum koyulaşma eşit görünüyor zaten 17.günden sonra yavaştan renkte azalma başladınehirnil111 sabırsızlıkla bekliyorum sonucu .allahım isteyen herkesi biran önce sevindirsin.
Bence de yumurtlama olmuş canım. İnşallah bebiş de gelirAllahımmm çok sevindim walla