İnşallah bebişlerimizin haberini alırız canım o kadar çok istiyorum kiCnm ya hayıt hapı varmş hem adet düzenliormş hemde bir çok kişi hamile kalmş hormonlarıda düzenliormş ben diğer aya ona başlıcö kısmetse
Bende cnm 5 yıldır uğraş didin bir arpa boyu kadar yol anca alabildk Rabbim inş en kısa zamanfa hamilr kalmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederİnşallah bebişlerimizin haberini alırız canım o kadar çok istiyorum ki
Cnm bnm değerlermde aşağı yukarı böyle soğan kürüne adet bitikten 2 gün sonra başlıorsn 15 gün yapıorsn en etkili bu şeklide oluormşHanimlar lutfen bana da yardimci olun.Ben 6 yillik evliyim 1 oglum var. Ben polikistik over oldugumu yeni ogrendim. Duzensiz adetlerim sonucu doktora gittigimde hatta nerdeyse kendiligimden hic olmuyorum.Dun adet olmamama ragmen doktor hormon tahlili istedi. Sonuclarim su sekilde,
TSH : 1,253
Prolaktin: 6.94
LH: 22,39
FSH: 8,08
E2: 101
Insulin : 4,34
Doktor hormon degerlerime bakip ' eeee bu sonuclar da bisey yok ' dedi
Adet olmadigim icin boyle cikmis olabilir mi dedim. Hayir anormal ciksaydi adet doneminde tekrarlayacaktik dedi ve cyclo progynova adli ilaci verdi 3 ay kullan hamile kalirsan birak dedi. Ben bu ilacla birlikte sogan kurune baslamak istiyorum. Ne zaman ve nasil baslamaliyim ve sonuclarimda doktorun dedigi gibi birsey yok mu kafam cok karışık.
Cnm bnm değerlermde aşağı yukarı böyle soğan kürüne adet bitikten 2 gün sonra başlıorsn 15 gün yapıorsn en etkili bu şeklide oluormş
Amin canım amin inşallahBende cnm 5 yıldır uğraş didin bir arpa boyu kadar yol anca alabildk Rabbim inş en kısa zamanfa hamilr kalmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
slm kızlar bende pkos hastasıyım benımkı rahımde kistler şeklinde degılde hrmon bozuklugu şeklinde 1 yılı gecmesıne ragmen hamıle kalamadım 3 aydırda klomen ve catlatma ıgnesıyle tedavi gördüm ama snuc olumsuz şimdide klomenle degılde karından ıgneler şeklınde tedavıye başlıycaz şuan adet lmayı beklıyorum hastalanayım 3. gunu başlıycaz inşallah Allah hepımıze anne olmayı nasıp eder inşallah
Ben canım ama kimyasal olduArkadaslar merhaba bende de hormonlarim normal fakat yumurtaliklarimin goruntusu oyleymis ve tembellik varmis bu srkilde olan hamile kalan var mi
Ben canım ama kimyasal oldu
Yok canım hiç tedavi görmedim. D vitaminim çok eksikti onu ve inofolic combi kullandım. Bu ay da bekliyorum bir ihtimal. Cumartesi test yapacamGecmis olsun canim
Peki İlac tedavisi mi gormustun
Büyük ihtimalle çatlıyor canımHanımlar yeni yumurta takibim yapısı büyüyen 1 'tane yumurtam vardı çatlayamiyordu çatlama iğnesi vuruldu. Alttan ultrasona girdiğimde hiç akıntım olmadi. Bugün yumurtan çatlamak üzere dedi aşırı bel ağrım var ve yumurta akı kıvamında akıntım oldu yoğun bi şekilde . Ultrasonda jel suruyolarya acaba ondan mı sizce yumurtam çatlıyor olabilirmi ?
Büyük ihtimalle çatlıyor canım