Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Hanimlar lutfen bana da yardimci olun.Ben 6 yillik evliyim 1 oglum var. Ben polikistik over oldugumu yeni ogrendim. Duzensiz adetlerim sonucu doktora gittigimde hatta nerdeyse kendiligimden hic olmuyorum.Dun adet olmamama ragmen doktor hormon tahlili istedi. Sonuclarim su sekilde,
TSH : 1,253
Prolaktin: 6.94
LH: 22,39
FSH: 8,08
E2: 101
Insulin : 4,34
Doktor hormon degerlerime bakip ' eeee bu sonuclar da bisey yok ' dedi
Adet olmadigim icin boyle cikmis olabilir mi dedim. Hayir anormal ciksaydi adet doneminde tekrarlayacaktik dedi ve cyclo progynova adli ilaci verdi 3 ay kullan hamile kalirsan birak dedi. Ben bu ilacla birlikte sogan kurune baslamak istiyorum. Ne zaman ve nasil baslamaliyim ve sonuclarimda doktorun dedigi gibi birsey yok mu kafam cok karışık.

Cnm bnm değerlermde aşağı yukarı böyle soğan kürüne adet bitikten 2 gün sonra başlıorsn 15 gün yapıorsn en etkili bu şeklide oluormş

Cnm bnm değerlermde aşağı yukarı böyle soğan kürüne adet bitikten 2 gün sonra başlıorsn 15 gün yapıorsn en etkili bu şeklide oluormş

Canim ben en cok adetlerim duzene girsin istiyorum suanki ilk istegim bu hamile kalırsam da tadindan yenmez.
Oglumdan oncede adetim duzensizdi sogan kuru kullandim 3.ay hamile kaldim ama pco falan oldugumu bilmiyordum. Simdi bu ilaci kullanirken baslasam sıkıntı olur mu acaba?
Birde 20 25 gun once civanpercemi kullandim 1 hafta daha fazla dayanamadim biraktim.
Bir kac ay once de sogan kuru uyguladim 15 gun etki etmemisti. Acaba tekrar yapmam bosa zaman kaybi mi olur?

Bende de picos var maalesef. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Sabah test yapacam inşallah tekrar hamile kalabilirim

Lh değerine baktırdın mı kaçtı ?

Gecmis olsun canim
Peki İlac tedavisi mi gormustun
Yok canım hiç tedavi görmedim. D vitaminim çok eksikti onu ve inofolic combi kullandım. Bu ay da bekliyorum bir ihtimal. Cumartesi test yapacam

Hanımlar yeni yumurta takibim yapısı büyüyen 1 'tane yumurtam vardı çatlayamiyordu çatlama iğnesi vuruldu. Alttan ultrasona girdiğimde hiç akıntım olmadi. Bugün yumurtan çatlamak üzere dedi aşırı bel ağrım var ve yumurta akı kıvamında akıntım oldu yoğun bi şekilde . Ultrasonda jel suruyolarya acaba ondan mı sizce yumurtam çatlıyor olabilirmi ?

Hanımlar yeni yumurta takibim yapısı büyüyen 1 'tane yumurtam vardı çatlayamiyordu çatlama iğnesi vuruldu. Alttan ultrasona girdiğimde hiç akıntım olmadi. Bugün yumurtan çatlamak üzere dedi aşırı bel ağrım var ve yumurta akı kıvamında akıntım oldu yoğun bi şekilde . Ultrasonda jel suruyolarya acaba ondan mı sizce yumurtam çatlıyor olabilirmi ?

Büyük ihtimalle çatlıyor canım

merhaba fsh 4.13, lh:4,88, estradiol 29 değer aralığı 21-251, DHEA-S 301,1 değer aralığı 95,8-511,7 , yumurtalıklarımda polikistik görünümü var fakat adetlerim düzenli kilo problemimde yok sonuçlarım adetin 2. günü yapıldı tsh 2 nin altında sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz ? ayrıca prolaktin :22,03 deper aralığı 5,18-26,53 hashimoto teşhisi konuldu fakat tsh normal seviyede başlangıç aşamasında acaba gebe kalmakta zorlanır mıyım ?

Merhaba,

Ben aralık ayında bir düşük gerçekleştirdim ve hamilelikten sonra sanki yüzümde göbeğimde tüylenme arttı gibi geliyor. Gecen hafta kadın doğuma kontrole gittin genel jinekolojik muane yaptılar. Ve tiroid hormon testi yaptı daha sonuçları görmedik. Yumurtalıklarla ilgili herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ama ben hormon bozukluğundan şüphelendim tüylenmeyi farkedince.

pko olabilirmiyim? eger pko olsaydı doktor muanede anlayabilirmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…