Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba,

Ben aralık ayında bir düşük gerçekleştirdim ve hamilelikten sonra sanki yüzümde göbeğimde tüylenme arttı gibi geliyor. Gecen hafta kadın doğuma kontrole gittin genel jinekolojik muane yaptılar. Ve tiroid hormon testi yaptı daha sonuçları görmedik. Yumurtalıklarla ilgili herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ama ben hormon bozukluğundan şüphelendim tüylenmeyi farkedince.

pko olabilirmiyim? eger pko olsaydı doktor muanede anlayabilirmiydi?
Evet kesinlikle anlardı canım

Merhaba 2 ay önce kan verdigimde fsh 4.8 lh 8.22 idi kilo vermenin lh düşürdüğünü okuduğumdan 2 ay içinde kilo verme surecine girdim bu ay fsh 6.27 lh 6.93 çıktı değerlere aile hekimliğinde çok iyi dediler ama fshin yuksek olması gerek diye biliyorum sizce durum nasıl ?

Merhaba 2 ay önce kan verdigimde fsh 4.8 lh 8.22 idi kilo vermenin lh düşürdüğünü okuduğumdan 2 ay içinde kilo verme surecine girdim bu ay fsh 6.27 lh 6.93 çıktı değerlere aile hekimliğinde çok iyi dediler ama fshin yuksek olması gerek diye biliyorum sizce durum nasıl ?

eskiden de çok anormal değilmiş bence.
fsh in yuksek.olmasi degil, ne kadar düşük okadar iyidir. ama estradiol tarafindan baskilanmamasi lazim. e2 yuksekse de dusebiliyor fsh.
fsh lh oranin iyi bence

eskiden de çok anormal değilmiş bence.
fsh in yuksek.olmasi degil, ne kadar düşük okadar iyidir. ama estradiol tarafindan baskilanmamasi lazim. e2 yuksekse de dusebiliyor fsh.
fsh lh oranin iyi bence

e2 de sıkıntı yok önceki değerime lh yuksek denmişti o yüzden evhamlandim bir kaç yerde de fshin yarışı olması gerek diye okuyunca paniklemiştim teşekkürler

e2 de sıkıntı yok önceki değerime lh yuksek denmişti o yüzden evhamlandim bir kaç yerde de fshin yarışı olması gerek diye okuyunca paniklemiştim teşekkürler

evet lh fsh dan 1.5 kat yuksek olunca pkodan suphelenirler. ama bence normal degerlerin.
rica ederim.

Merhaba,

Ben aralık ayında bir düşük gerçekleştirdim ve hamilelikten sonra sanki yüzümde göbeğimde tüylenme arttı gibi geliyor. Gecen hafta kadın doğuma kontrole gittin genel jinekolojik muane yaptılar. Ve tiroid hormon testi yaptı daha sonuçları görmedik. Yumurtalıklarla ilgili herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ama ben hormon bozukluğundan şüphelendim tüylenmeyi farkedince.

pko olabilirmiyim? eger pko olsaydı doktor muanede anlayabilirmiydi?
Evet pko olmsanız anlatdı hormonlara bakıldı mı sizin sonuçlar elinizde ise yazın istersenz

canım hikayeni bilmiyrum ama umudum kalmadı deme ne demişler hiç ummadik anda çicek acar umutlar:KK200:vardir rabbimin bir bildiği şuan sen olmuyor dedigin ne varsa hepsinin bir vakti zamani var kimine erken kimine gec rabbim hayirli zamanda en guzelini nasip etsin .
Amin canım cok tşk ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

20180408_083201.jpg

Canim daha once bu sekil cikmismiydi cikmadiysa gözun aydin hamilesin benim 2 defa basima geldi pozitif testte gebe degildim farkli bi marka yap a suan hamilesin gayet belli :KK49::KK49:

Canim daha once bu sekil cikmismiydi cikmadiysa gözun aydin hamilesin benim 2 defa basima geldi pozitif testte gebe degildim farkli bi marka yap a suan hamilesin gayet belli :KK49::KK49:
Ağzına saglik inşallah canım. Evet cift cizgide cok yanildigim oldu ama bu markayi ilk defa kulladim ve cift cizgiler 1.2 saat sonra belirde insallah bu seferde hayal kirikligi yasamam inşallah

X