Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Evet kesinlikle anlardı canım

Merhaba 2 ay önce kan verdigimde fsh 4.8 lh 8.22 idi kilo vermenin lh düşürdüğünü okuduğumdan 2 ay içinde kilo verme surecine girdim bu ay fsh 6.27 lh 6.93 çıktı değerlere aile hekimliğinde çok iyi dediler ama fshin yuksek olması gerek diye biliyorum sizce durum nasıl ?

eskiden de çok anormal değilmiş bence.
fsh in yuksek.olmasi degil, ne kadar düşük okadar iyidir. ama estradiol tarafindan baskilanmamasi lazim. e2 yuksekse de dusebiliyor fsh.
fsh lh oranin iyi bence

eskiden de çok anormal değilmiş bence.
fsh in yuksek.olmasi degil, ne kadar düşük okadar iyidir. ama estradiol tarafindan baskilanmamasi lazim. e2 yuksekse de dusebiliyor fsh.
fsh lh oranin iyi bence

e2 de sıkıntı yok önceki değerime lh yuksek denmişti o yüzden evhamlandim bir kaç yerde de fshin yarışı olması gerek diye okuyunca paniklemiştim teşekkürler

e2 de sıkıntı yok önceki değerime lh yuksek denmişti o yüzden evhamlandim bir kaç yerde de fshin yarışı olması gerek diye okuyunca paniklemiştim teşekkürler

evet lh fsh dan 1.5 kat yuksek olunca pkodan suphelenirler. ama bence normal degerlerin.
rica ederim.

Evet pko olmsanız anlatdı hormonlara bakıldı mı sizin sonuçlar elinizde ise yazın istersenz

Amin canım cok tşk ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Canim daha once bu sekil cikmismiydi cikmadiysa gözun aydin hamilesin benim 2 defa basima geldi pozitif testte gebe degildim farkli bi marka yap a suan hamilesin gayet belli

Canim daha once bu sekil cikmismiydi cikmadiysa gözun aydin hamilesin benim 2 defa basima geldi pozitif testte gebe degildim farkli bi marka yap a suan hamilesin gayet belli
Ağzına saglik inşallah canım. Evet cift cizgide cok yanildigim oldu ama bu markayi ilk defa kulladim ve cift cizgiler 1.2 saat sonra belirde insallah bu seferde hayal kirikligi yasamam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…