Yarın tekrarlayacağım bakalim inşallah hemem çıkar
Amiinnn inşallah canımhemen cikarsa tamamdir :)
hadi bakalim insallah canim hakkinda hayirlisi olsun insallah yarinkiler hemen cikar hemen cikani dikkate al olmadi en son kan verirsin dualarim seninleAmiinnn inşallah canım
Allah razi olsun inşallah hepimize duamhadi bakalim insallah canim hakkinda hayirlisi olsun insallah yarinkiler hemen cikar hemen cikani dikkate al olmadi en son kan verirsin dualarim seninle
Lh fsh falan bakılmadı mı cnm bu testlerin normal de diğerleri lazım
canim testi yeniledinmi?Allah razi olsun inşallah hepimize duam
Merhaba canım ben pko tedavisi gördüm aşılama oldum 2 defa 2.si tuttu 4 yaşında bir kızım var çok şükür Allah'ım herkese nasip etsin şimdi ikinci yine olmuyor iğne tedavisine tekrar başlayacağımPko nün adi batsin hormon degerleri yükselince kist tekrarlıyor
Canım bende tarlusalla adet olup bu ay 3. Gün gitcem doktor iğne mi veriyor mesela o iğneyi kim vuruyor doktor kendi miMerhaba canım ben pko tedavisi gördüm aşılama oldum 2 defa 2.si tuttu 4 yaşında bir kızım var çok şükür Allah'ım herkese nasip etsin şimdi ikinci yine olmuyor iğne tedavisine tekrar başlayacağım
Merhaba canım ben pko tedavisi gördüm aşılama oldum 2 defa 2.si tuttu 4 yaşında bir kızım var çok şükür Allah'ım herkese nasip etsin şimdi ikinci yine olmuyor iğne tedavisine tekrar başlayacağım
Canım kendin yapıyorsun göbektenCanım bende tarlusalla adet olup bu ay 3. Gün gitcem doktor iğne mi veriyor mesela o iğneyi kim vuruyor doktor kendi mi
Valla hiç hatırlamıyorum çok zor bir süreçti şimdi yeniden başladım tedaviyeayyy bize de nasip etsin çabucak . hormon değerleriniz nasıldı aşılamaya karar veriklerinde?
Klomen kullandın mı hiç 3 kere klımen yani bu da 3 Ay demekCanım kendin yapıyorsun göbekten
Canım ben hiç tedavi görmedim sadece kistim olduğu için adetim çok düzensiz hamile kalamadım ilaçsız adet olamıyorum doktor ilk defa çağırdı hemen iğne vermiyor mu yaniKlomen kullandın mı hiç 3 kere klımen yani bu da 3 Ay demek