Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kizlar gonalf igne tedavisi goren varmi aranizda? Yarin kontrolum var ignelerm bitti ve bugun 9. Gun. 10.gunde kac mm olmasi gerekiyor yumoslarin. Bi de sol kasigim surekli batiyo. Arada da sagda batmalar oluo hafiften umarim iyiye isarettir

Merhaba arkadaşlar elinde puregon iğnesi olan varmı tedaviye başladım ücretli hastayım elinde olan varsa alabilirim.

Pko nün adi batsin hormon degerleri yükselince kist tekrarlıyor
Merhaba canım ben pko tedavisi gördüm aşılama oldum 2 defa 2.si tuttu 4 yaşında bir kızım var çok şükür Allah'ım herkese nasip etsin şimdi ikinci yine olmuyor iğne tedavisine tekrar başlayacağım

Canım bende tarlusalla adet olup bu ay 3. Gün gitcem doktor iğne mi veriyor mesela o iğneyi kim vuruyor doktor kendi mi

kızlar bütün hormonlar normal değerlerde çıktı .. daha sonuç göstermeye gitmedim bazı sonuçlar hala çıkmamış. eşimin de testlerini salı günü yaptircaz.
usg çekildim 20 mm kist dediğini duydum doktorun ..
aşılamaya karar verirse tutar mi acaba cunku fsh tsh prolaktin ıvır zıvır hepsi normalllll

ayyy bize de nasip etsin çabucak . hormon değerleriniz nasıldı aşılamaya karar veriklerinde?

Merhaba arkadaşlar, 1,5 senedir bebek istediğimiz halde kavuşamadık bu ay klomen kullandım ilk defa. Yumurtalık takibi yapıldı, 1 tane yumurtam 16,6 mm’ye ulaştı. Yani yeterince büyümedi, sanırım hamile kalma olasılığım yine düşük Çok üzüldüm, ve bugün iş yerimden 2 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Onlar için sevindim ama zaten canım sıkkındı. Her şey üst üste geldi gibi oldu Sabır ve duadan başka yapabileceğim hiç bir şey yok ne yazık ki... Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…