Kızlar tşk ederim ama maalesef negatif yine umudum kalmadı artik
canım hikayeni bilmiyrum ama umudum kalmadı deme ne demişler hiç ummadik anda çicek acar umutlarKızlar tşk ederim ama maalesef negatif yine umudum kalmadı artik
Merhaba kizlar bende pko var ilk defa bu ay klomen kullandim ama yumurtam olusmadi hic doktor belki gec olusur daha gelme bu ay dedi adet olmayi bekliyorum ilacsiz adet olamiyorum gecen ay tarlusalla 23 subatta adet oldum simdi klomenle ne zaman adet olurum bilen varmi pkolu adet duzensizligi olup klomenle ne zaman adet olunur yardimci olabilirmisiniz
Cnn çok var ama ben kalamdm 5 tüp bebek denemesi oldu biri düşük birinde de kalbi durdu cuma kurtaj oldu bende merak ediorm hamile kalanlar neler uyguladı diye hamile kalan bayanlar bizlere yardımcı olun hangi ilaçları kullandınız neler yaptınız kür falan yapan oldu muPco lu olup kendiliğinden hamile kalan varmı ve hamileliğinizi nasıl öğrendiniz adet düzensiz olduğu için bilemiyorum hiç bir belirti de yok
Adet düzensizliği olduğu için ne zaman test yapılıyor bilemiyorum hiç belirti olmadan da hamile kaldınız mı veya kalan duydunuz muCnn çok var ama ben kalamdm 5 tüp bebek denemesi oldu biri düşük birinde de kalbi durdu cuma kurtaj oldu bende merak ediorm hamile kalanlar neler uyguladı diye hamile kalan bayanlar bizlere yardımcı olun hangi ilaçları kullandınız neler yaptınız kür falan yapan oldu mu
Pco lu olup kendiliğinden hamile kalan varmı ve hamileliğinizi nasıl öğrendiniz adet düzensiz olduğu için bilemiyorum hiç bir belirti de yok
Anladım canım çok teşekkür ederimTatlım ben pkosluyum,iki buçuk senelik evliyim,yaklaşık altı ay içinde ilaçsız hamile kaldım çok şükür.
Her ay adet olurdum ama bazen 28. Günde bazen 35.Günde. Hep değişirdi tam düzenli değildi. Yine bir ayı geçmişti kahverengi bi akıntım oldu çok az,adet oldum sandım. Çünkü son zamanlarda ilk bi kaç gün böyle olurdu kanamam başlamazdı hemen. Zaten adet olacak gibi hafif kasık ağrısı,memede hassasiyet vardı.Bir de iştahım açılmıştı gece yemek yiyodum.Çok halsizlik vardı,hafif mide bulantısı. Adet öncesi hep bunları yaşadığım için hiç şüphelenmedim.
Ancak sonrasında akıntı devam etmeyince bitki çayı falan içeyim söktürsün de rahatlıyım dedim. Nolur nolmaz test yaptım pozitif çıktı. Son bir buçuk sene içinde 2 kere soğan kürü uygulamıştım. 1 ay boyunca da hayıt tohumu,civanperçemi ve aynısefa birlikte demleyip içmiştim. Bi sene öncesine kadar da doğum kontrol ilacı kullandım bi süre.Bi sefer prolaktin yüksek diye ilaç verdiler. Başka bi ilaç kullanmadım canım.
En son kontrole gittiğimde bi tarafta polikistik over görünüm var ama rahim temiz genel olarak dedi doktor. Bu kürler çaylar ne ölçüde faydalı oldu tam olarak bilemiyorum hormon testi yaptıracaktım adet olunca, o ay hamile kalmışım.Rabbim hepimize şifa versin.
Anladım canım çok teşekkür ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinNe demek,her zaman yardımcı olmaya çalışırım :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ablam cnm 2 aylıktı hamile olduğunu öğrendiğinde hiç anlamdıAdet düzensizliği olduğu için ne zaman test yapılıyor bilemiyorum hiç belirti olmadan da hamile kaldınız mı veya kalan duydunuz mu
İnşallah bende sürpriz olarak öğrenirimAblam cnm 2 aylıktı hamile olduğunu öğrendiğinde hiç anlamdı
İnş cnm hakkımzda hayırlısı olsun kür falan uyguluormusunİnşallah bende sürpriz olarak öğrenirim
Hayır hiç kür uygulamadım yarın adet günüm düzensiz oluyor ama genelde 35 gün geçiyor bugün 35. Günüm sadece karın ağrım var başka hiçbir belirti yokİnş cnm hakkımzda hayırlısı olsun kür falan uyguluormusun
Cnm ya hayıt hapı varmş hem adet düzenliormş hemde bir çok kişi hamile kalmş hormonlarıda düzenliormş ben diğer aya ona başlıcö kısmetseHayır hiç kür uygulamadım yarın adet günüm düzensiz oluyor ama genelde 35 gün geçiyor bugün 35. Günüm sadece karın ağrım var başka hiçbir belirti yok