Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar tşk ederim ama maalesef negatif yine umudum kalmadı artik
canım hikayeni bilmiyrum ama umudum kalmadı deme ne demişler hiç ummadik anda çicek acar umutlar:KK200:vardir rabbimin bir bildiği şuan sen olmuyor dedigin ne varsa hepsinin bir vakti zamani var kimine erken kimine gec rabbim hayirli zamanda en guzelini nasip etsin .

Merhaba kizlar bende pko var ilk defa bu ay klomen kullandim ama yumurtam olusmadi hic doktor belki gec olusur daha gelme bu ay dedi adet olmayi bekliyorum ilacsiz adet olamiyorum gecen ay tarlusalla 23 subatta adet oldum simdi klomenle ne zaman adet olurum bilen varmi pkolu adet duzensizligi olup klomenle ne zaman adet olunur yardimci olabilirmisiniz

Kimse umudunu yitirmesin... evliliğimin 1 senesi dolduran sonra gebelik oldu..tedaviye 1 sene sonra başladım. .annemi kaybetmem beni çok sarstı. .çocuk düşünemedim 1 sene sonra tedaviye başladım. Klomen ve çatlatma iğnesi ile..kilo problemim.vardı glukofen de alıyordum. .o ay bu tedavi sonucu hamile kaldım. .2 sene sonra aynı tedaviyle tekrar hamile kaldım kilo problemim olmasına rağmen rabbim ol derse olur..bekarlifimdan beri pko vardi..herkes hamile kalamazsın dedi..arkamdan çok konuşan oldu..ama rabbim 2 tane verdi..kimse umudunu yitirmesin rabbim.ol derse oluverir..:dua::dua::dua:

Kızlar nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiorm sayısını bilmediğim kadar klomen çatlatma iğnesi oldum evlendiğimin 4. Ayında falan öğrendm pko olduğumu sadece görüntü olarak pkoyum kilom kıllanmam falan yok ama yumoşlarm çok sonra artın olmuor dedi doktorm aşılama yapalm bizde dedik tüp bebeğe gecelim aşılamdan çok daha fazla şansımız olur dedik tüp bebeğe yöneldik bir merkezde 3 negatf denememz oldu birde histeroskobi oldm hep sonucum negatf oldu sonra merkez değiştrdk istanbul yolunu tuttuk herşye sıfırdan başladk doktorm tekrardan histeroskobi olmamı söyledi sağolsn ameltiyatımı yaptı ve ben hamileydm ilk defa pozitfti sonucun ama sevincimiz 10 gün sürdü ve bebeğimi düşürdüm sonra 5. Tedavime başladm aynı merkezde dondurulmşlarm vardı yine sonucum pozitfti ve sevgililer gününde pozitf sonucu öğrendm bir telaş bizde düşmesn die tüm iğnelere aldık faln evet düşmedi 6+5 de kalp atışlarını duydum çok mutlu olduk dedik başardık bu sefer oldu sandm derdkn 8+5 haftaya geldik ben çok kötü ağrılarm mide bulantılarm vardı öyle zorlanıordm ki az hafif kanamam oldu acile gittk iğne yaptrdk doktorm ertesi gün mutlaka gel dedi gittk bebeğin kalp atışı durmuş 1 hafta öyle anlamamşz be anlayamzdk da dünya başıma yıkıldı bu cuma apar topar kürtaj oldum şimdi de hala şoktayjm bulundğm durumun içinden çıkamıorm rüyadaym sanki patoloji ve genetiğe gönderdk ne zaman çıkar ne çıkar bilemiorm... diyeceğim şu kızlar eğer klomenle hamile kalamıorsnz rahminizde bir sorun olabilir benim histeroskobi ile düzeltti öyle hamile kalabildm....bundan sonra ne yaparm bilmikrm ama tüp bebek denemek istemiorm ara verdk zaten doktormda aynı şeklde beklememiz gerektiğini rahmimin toparlanmasıngerektiğini söyledi inş kürtajdan sonra rahmimde sorun olmaz... Bunca emek bunca tedavi sadece tek sorun pko ve elimizde sadece hüzün var bir arpa boyu kdar anca yok alabilmişiz... çok uzattm hakkınızı helal edin... içimi dökecek bir ye buladm sizlere yazdım...

Merhaba kizlar bende pko var ilk defa bu ay klomen kullandim ama yumurtam olusmadi hic doktor belki gec olusur daha gelme bu ay dedi adet olmayi bekliyorum ilacsiz adet olamiyorum gecen ay tarlusalla 23 subatta adet oldum simdi klomenle ne zaman adet olurum bilen varmi pkolu adet duzensizligi olup klomenle ne zaman adet olunur yardimci olabilirmisiniz

seker ilaci kullaniyor musun vrya kullandin mi hic?

Pco lu olup kendiliğinden hamile kalan varmı ve hamileliğinizi nasıl öğrendiniz adet düzensiz olduğu için bilemiyorum hiç bir belirti de yok

Pco lu olup kendiliğinden hamile kalan varmı ve hamileliğinizi nasıl öğrendiniz adet düzensiz olduğu için bilemiyorum hiç bir belirti de yok
Cnn çok var ama ben kalamdm 5 tüp bebek denemesi oldu biri düşük birinde de kalbi durdu cuma kurtaj oldu bende merak ediorm hamile kalanlar neler uyguladı diye hamile kalan bayanlar bizlere yardımcı olun hangi ilaçları kullandınız neler yaptınız kür falan yapan oldu mu

Cnn çok var ama ben kalamdm 5 tüp bebek denemesi oldu biri düşük birinde de kalbi durdu cuma kurtaj oldu bende merak ediorm hamile kalanlar neler uyguladı diye hamile kalan bayanlar bizlere yardımcı olun hangi ilaçları kullandınız neler yaptınız kür falan yapan oldu mu
Adet düzensizliği olduğu için ne zaman test yapılıyor bilemiyorum hiç belirti olmadan da hamile kaldınız mı veya kalan duydunuz mu

Tatlım ben pkosluyum,iki buçuk senelik evliyim,yaklaşık altı ay içinde ilaçsız hamile kaldım çok şükür.
Her ay adet olurdum ama bazen 28. Günde bazen 35.Günde. Hep değişirdi tam düzenli değildi. Yine bir ayı geçmişti kahverengi bi akıntım oldu çok az,adet oldum sandım. Çünkü son zamanlarda ilk bi kaç gün böyle olurdu kanamam başlamazdı hemen. Zaten adet olacak gibi hafif kasık ağrısı,memede hassasiyet vardı.Bir de iştahım açılmıştı gece yemek yiyodum.Çok halsizlik vardı,hafif mide bulantısı. Adet öncesi hep bunları yaşadığım için hiç şüphelenmedim.
Ancak sonrasında akıntı devam etmeyince bitki çayı falan içeyim söktürsün de rahatlıyım dedim. Nolur nolmaz test yaptım pozitif çıktı. Son bir buçuk sene içinde 2 kere soğan kürü uygulamıştım. 1 ay boyunca da hayıt tohumu,civanperçemi ve aynısefa birlikte demleyip içmiştim. Bi sene öncesine kadar da doğum kontrol ilacı kullandım bi süre.Bi sefer prolaktin yüksek diye ilaç verdiler. Başka bi ilaç kullanmadım canım.
En son kontrole gittiğimde bi tarafta polikistik over görünüm var ama rahim temiz genel olarak dedi doktor. Bu kürler çaylar ne ölçüde faydalı oldu tam olarak bilemiyorum hormon testi yaptıracaktım adet olunca, o ay hamile kalmışım.Rabbim hepimize şifa versin.

Tatlım ben pkosluyum,iki buçuk senelik evliyim,yaklaşık altı ay içinde ilaçsız hamile kaldım çok şükür.
Her ay adet olurdum ama bazen 28. Günde bazen 35.Günde. Hep değişirdi tam düzenli değildi. Yine bir ayı geçmişti kahverengi bi akıntım oldu çok az,adet oldum sandım. Çünkü son zamanlarda ilk bi kaç gün böyle olurdu kanamam başlamazdı hemen. Zaten adet olacak gibi hafif kasık ağrısı,memede hassasiyet vardı.Bir de iştahım açılmıştı gece yemek yiyodum.Çok halsizlik vardı,hafif mide bulantısı. Adet öncesi hep bunları yaşadığım için hiç şüphelenmedim.
Ancak sonrasında akıntı devam etmeyince bitki çayı falan içeyim söktürsün de rahatlıyım dedim. Nolur nolmaz test yaptım pozitif çıktı. Son bir buçuk sene içinde 2 kere soğan kürü uygulamıştım. 1 ay boyunca da hayıt tohumu,civanperçemi ve aynısefa birlikte demleyip içmiştim. Bi sene öncesine kadar da doğum kontrol ilacı kullandım bi süre.Bi sefer prolaktin yüksek diye ilaç verdiler. Başka bi ilaç kullanmadım canım.
En son kontrole gittiğimde bi tarafta polikistik over görünüm var ama rahim temiz genel olarak dedi doktor. Bu kürler çaylar ne ölçüde faydalı oldu tam olarak bilemiyorum hormon testi yaptıracaktım adet olunca, o ay hamile kalmışım.Rabbim hepimize şifa versin.
Anladım canım çok teşekkür ederim

Hayır hiç kür uygulamadım yarın adet günüm düzensiz oluyor ama genelde 35 gün geçiyor bugün 35. Günüm sadece karın ağrım var başka hiçbir belirti yok
Cnm ya hayıt hapı varmş hem adet düzenliormş hemde bir çok kişi hamile kalmş hormonlarıda düzenliormş ben diğer aya ona başlıcö kısmetse

X