- 13 Aralık 2017
- 11
- 6
- 31
Canim kendi basina kullanma bir doktoruna danis. Ayrica en faydali ve zararsiz hap glifor onuda bir sor dojtoruna. Hayit suyu degilde adet bitiminden 2 gun sonra sogan suyu basla sabah aksam ac karnina 5 dakika kaynatip 1.5 su bardagi suda hafif sicakken ic. Bak sende ciddi bir rahatsizlik yok Allah in izniyle. Sekerden yoksun beslen bir de gliforu sir eger ic derse hemen basla kuzum. Sende ciddi bir sorun yok sanirimİnternetten baktım pek bişey anlamadım doktorlarda farklı konuşunca buraya sormak istedim
Canım endokrin doktoru hafif pcosun diyip duruyor kadın doğum doktoru da tam inatçı pcos un yumurtalar günde 3 kere klomen kullanmama rağmen en fazla 3 tane oluyor 10 mm de kalıyor. Kafam karıştı. Bir de ben yumurtalarımı hayıt suyu ile büyütmüştüm ama sonra düşük oldu zararlı olduğunu bilmiyordum ya da ben yanlış kullandım tam yumurtlama zamanımda kullanıyorum. Bu ay da klomen kullandım hayıt suyu içtim ama 2 3 gündür içmiyorum. Klomeni de kendi başıma kullanıyorum doktora gitmeden yumurtalar kaç mm de bilmiyorum uzun oldu kusura bakma
Canim kendi basina kullanma bir doktoruna danis. Ayrica en faydali ve zararsiz hap glifor onuda bir sor dojtoruna. Hayit suyu degilde adet bitiminden 2 gun sonra sogan suyu basla sabah aksam ac karnina 5 dakika kaynatip 1.5 su bardagi suda hafif sicakken ic. Bak sende ciddi bir rahatsizlik yok Allah in izniyle. Sekerden yoksun beslen bir de gliforu sir eger ic derse hemen basla kuzum. Sende ciddi bir sorun yok sanirim
Canim tek dusmani seker. Seker un nisasta vb.. bunlari hayatindan ebediyete kadar cikar bende ayni dertten muzdaribim ve caresini boyle buldum. Ve gliforda care oldu Allah in izniyle. Eger pko ysan caresi insulin direncini yenmek baska caresi yok. O direnci kiracaksin. Millet yanimda baklava borek goturuyor ben cama ekmek baniyorum dusunMatofin diye bir şeker ilacı kullanıyorum erkek tipi tüylenme can simidi şeklinde kilo :))) saç dökülmesi hepsi var ve 8 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz olmuyor bebiş 2 doktorda farklı konuşuyor kafam allak bullak oldu soğan kürünü yapıcam bu ay adet olmayı bekliyorum ve doktora gitmeden kullandığım için sonradan çok pişman oldum
Amin canım rabbim hepimize şifa versin kucağımızı boş bırakmasın ben resmen tatlı hastasıyım tatlıdan vazgeçemiyorumCanim tek dusmani seker. Seker un nisasta vb.. bunlari hayatindan ebediyete kadar cikar bende ayni dertten muzdaribim ve caresini boyle buldum. Ve gliforda care oldu Allah in izniyle. Eger pko ysan caresi insulin direncini yenmek baska caresi yok. O direnci kiracaksin. Millet yanimda baklava borek goturuyor ben cama ekmek baniyorum dusunhani sabanin filmi vardi ya ayni o hesap. Rabbim sifa versin kuzummmm
Birazcik idare et bebisin icin yememeye calis hamile kalinca bol bol yersinAmin canım rabbim hepimize şifa versin kucağımızı boş bırakmasın ben resmen tatlı hastasıyım tatlıdan vazgeçemiyorum
merabalar 10 mm de igne vurulmuyo daha kucuk yumurtaMerhaba. iyi aksamlar.
Polikistik overli evli bir kadinim. klomen kullandim yumurtam 10 mm oldu. catlama ignesi vurmadik. ama adet de olmadim. bi ümit cubuk test yaptım negatif. adetim normalde duzensiz ama klomen adet olmana da yarar demişti doktorum. ne yapmaliyim. sevgiler.
merabalar 10 mm de igne vurulmuyo daha kucuk yumurta
igne vurmadik demissin ya o yuzden dedim .Blki yanlis anlamisimdiree
bende vuruluyor veya vurulmasi lazim demedim ki :)
igne vurmadik demissin ya o yuzden dedim .Blki yanlis anlamisimdir
Klomenle benim de ayni oluyor, hem yumurtlamiyorum hem adet olmuyorum, bazi vucutlar klomene karsi direncli, sana gunluk kac tablet verdi? Ben gunluk 50mg kullandigimda hicbir etki gormuyorum ama 150 kullandigimda olmustu 1 kere onada cevap vermedi. Sonra adet sokturucu kullanmak zorunda kalmistim.evet canim. meselem igne degil. klomen kullanıp da
adet olamamak
madem bebek yok neden adet olmuyorum
Yumurtalarin gelismesine destek olmak icin incir kuru de yapiyorum ben ilac almama ragmen.Merhaba. iyi aksamlar.
Polikistik overli evli bir kadinim. klomen kullandim yumurtam 10 mm oldu. catlama ignesi vurmadik. ama adet de olmadim. bi ümit cubuk test yaptım negatif. adetim normalde duzensiz ama klomen adet olmana da yarar demişti doktorum. ne yapmaliyim. sevgiler.
he klomen bndede ise yaramiyodu ne yumurtam gelisti ne adet oluyodum anca sokturucu kullaniyodum.Hayirli haberlerin olsun insaAllah...evet canim. meselem igne degil. klomen kullanıp da
adet olamamak
madem bebek yok neden adet olmuyorum
harmandalim napiyosun ya bayadir rastlamiyodum yada denk gelmedi goremedim nasil gidiyo canim bi gelisme varmiYumurtalarin gelismesine destek olmak icin incir kuru de yapiyorum ben ilac almama ragmen.
canim sen doktorun dedigine bakma nasil cocuk olmazmis insulin direnci olanda bal gibide oluyo aha bi ornegi bnim canli kanli hic korkma illaki olur kisirlik degil bu pco sadece biraz gec oluyo sabir gerekiyo.Bende hem agir pcos var hem halada insulin direnci var prolaktinim de yuksek uc sene once oldu cocugum pes etmek yok ...Kızlar iyi geceler. 8 aydır boşa uğraşıyormuşum bugün öğrendim.. moralim hem bozuk hemde ufak bi umut var içimde sonuçta öğrendim tedbir alıcam diye. Aylar önce şeker düşüklüğünden şüphelenip doktora gittim ve insülin direnci sınırda çıktı dikkat etmem gerektiği söyledi doktor ama şeker hastası değildim. Spora gidiyordum aylardır ve kilo vermek yerine alıyordum. Ve inanılmaz tatlı krizlerim tutuyordu yemek yedikten 1 saat sonra hemen acıkıyordum vs. Şekerimin düşüklüğünden şüphelenip doktora gittim ve insülin direncimin yükseldiği ortaya çıktı. Ve doktor direk korunuyormusun diye sordu. Hayır 8 aydır bebek istiyoruz dedim. İnsülin direnci olduğu sürece hamile kalamassın dedi ve glucophage diye bi ilaca başlattı. Hamile kalmamı da kolaylaştıracakmış ama 2 aydan önce düzelme çok olmaz dedi. Ve insülin direnci olanlarda genelde pco oluyormuş doktora gittinmi dedi. Zaten 8 aydır gidiyordum tüm tahliller smear ultrason yapılmıştı herşey normal diyordu doktorum. Ama adet döngümün düzensizliğini söylediğimde adetin 3. Günü tekrar bi gidip baktır dedi. Bana doktorum hiç adetin 3. Günü gel demedi nezaman gittiysem ozaman baktı ve güvenim sarsıldı şuan ona. Şuan 23. Günümdeyim regl olmayı bekliyorum başka doktora gidicem dua ediyorum şimdi pco olmasın diye. Ama kafama takılan şu. Benovulasyon testi kullandım aylarca hep pik yaptı 2 gün pik olup hemen silikleşti. Yani pco varkende o testler pikyapıyormu yoksa yumurtlama olmayınca pik olmazmı ? Bilgisi olan yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi çok canım sıkıldı bu konuya. Kimbilir yine kaç ay bekleyeceğim nezaman olacak belli değil artık bebek yada hamile görünce gözlerim doluyor içimde bişeyler kopuyor. 8 aydır insülin direncim sınırdaydı diye söylememe rağmen umursamadı bile o gerizekalı doktor yüzünden boşa umutlandım boşa bekledim. Benim gibi olup hamile kalanlar varmı şansım nedir nezaman geçer bu illet. Bikaç gün ilacı kullanıp haftaya diyetisyene gidip beslenmeprogramı çıkartacağım spora da devam ediyorum