Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bende henüz almadım doktora gitmeyi düşünüyordum reglim gelmediği için gittiğimde sorarım dedim ama bugün 43. Günde kendiliğinden geldi çok şükür. İlle de 4 mü içmek gerekiyormuş 2 içsek işe yaramazmı ki?

.
Canım arkadaşın dediği gibi kadın doğum uzmanına ve aynı zamanda endok

Canım arkadşın dediği gibi kadın doğum uzmanına ve aynı zamanda endokrin bölümüne gitmen gerekiyor. Bu arada doktor seçimlerin iyi olmalı ...

Merhaba, pko için 2 senedir ilaç kullanıyorum hep aynı ama bu kadar uzun süre kullanmakta kötü bırakmak istiyorum ama çekiniyorum kistler büyür dye? Böyle birşey mümkn mü kisti büyüyen var mı?

eşimin spermiyogram sonuçlarını yorumlar mısınız

Eklentiler

• sonuç1.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar merhaba benim sonuçlarıma bi bakarmısınız değerleri benim gibi olan vardır belki jinekolog randevum çok sonra ve sonuçları aldığımdan beri içim içimi yiyo doktorum pkodan şüphelendiğini söylemişti ultrason sonucundan sonra

Pko olabilir, bilemeyeceğim malesef... Fakat şu dikkatimi çekti, pko için evet total testesteron ve androstenedion bakıyorlar ama fsh ve lh da istiyorlar, doktorunuz onları istememiş sanki.

Pko olabilir, bilemeyeceğim malesef... Fakat şu dikkatimi çekti, pko için evet total testesteron ve androstenedion bakıyorlar ama fsh ve lh da istiyorlar, doktorunuz onları istememiş sanki.
Teşekkür ederim..Hormon testleri için adetin 3.günü tekrar tahlil yaptıracağım o zaman bakacaklar.

Pko icin hormon bozuklugu olmasi mi gerekiyor birde adetsizkende yapilinca oluyor degilmi
Benim hormonlarım bozuk olmazdı, yine de inci gibi sıralı polikistik overim ultrasonda çıkardı.
Fakat yaşım ilerledikçe hormonlar da bozulmaya başladı. Sonra doktorum diane35 ilacına başlattı. Çocuk düşünene kadar bunu içebilirsin dedi.
Şimdi de bebek için tedavi sürecindeyiz.

Kızlar bende ekim ayında adetimin 3. Günü test yaptırdım sonuçlarım bunlar bende pcos ve hipotrid var hamile kalmak istiyorum klomen kullandım bu ay ve hayıt suyu içiyorum yumurtlama dönemindeyim içmeye devam edeyim mi sizce
Ferritin(kan) 5.17
Tsh ( serum) 1.8
Free t3(serum) 2,47
Esteadiol 35
Fsh 3,89
Lh 7,93
Progesteron 0,4
Proklaktin 17,56
Free t4 1,11
Total testesteron 1,47
17-hıdroksıpprogester 0,85
Dhea-so4 141
Acth 19,3

Benimde fsh 12 lh 11 geldi hormonlarım cok kötü cıktı adetin 1.günü bakıldı ama . Ve vajinal muaynde kistler gördü küçük küçük önemsiz dedi onları . İlaç baslamadı bu ay adetin 2 günü tekrar baktıralım hormonlarına ona göre ilaç baslarız dedi inş vücut atar o kistleri kendiliğinden

Canim merhaba oncelikle. Mesajini simdi okudum. Bendede hipotiroid pcos ve hasimato var. Mayis ayinda kimyasal gebelik gecirdim. Ve test yaptira yaptira artik ciddi derecede tecrube kazandim. Testlerin normal cikmis gerci pazaetesiden beri doktoruna yorumlatmissindirda yinede yqzmak istedim. Ozeĺlikle tsh cok iyi fsh cok normal ve estadiol de normal degerlerinde canim yakinda gebe kalirsin insaallah. Ayrica eskiden annemlerin koyunde hayit i bebek dusurmek icin icerlermis. Sakin icme bence. Zencefil suyundan faydalan. Inan cok faydali.

Bildiğim kadarı ile fsh düşük ve E2 de düşük internetten araştır istersen

Ayıca kızlara hormonlara çok takılmayın regl 3.günü usg ile vajinal ulturason ile yumurta rezervine baktırın arkadaşlar benim hormonlar süper ama yumurta yok .

Ayıca kızlara hormonlara çok takılmayın regl 3.günü usg ile vajinal ulturason ile yumurta rezervine baktırın arkadaşlar benim hormonlar süper ama yumurta yok .
Canim neden yurmurta yok belirli bir sebebi varmi kan fegerlerine bakildimi estradiol fsh falan

Bildiğim kadarı ile fsh düşük ve E2 de düşük internetten araştır istersen

İnternetten baktım pek bişey anlamadım doktorlarda farklı konuşunca buraya sormak istedim

Canım endokrin doktoru hafif pcosun diyip duruyor kadın doğum doktoru da tam inatçı pcos un yumurtalar günde 3 kere klomen kullanmama rağmen en fazla 3 tane oluyor 10 mm de kalıyor. Kafam karıştı. Bir de ben yumurtalarımı hayıt suyu ile büyütmüştüm ama sonra düşük oldu zararlı olduğunu bilmiyordum ya da ben yanlış kullandım tam yumurtlama zamanımda kullanıyorum. Bu ay da klomen kullandım hayıt suyu içtim ama 2 3 gündür içmiyorum. Klomeni de kendi başıma kullanıyorum doktora gitmeden yumurtalar kaç mm de bilmiyorum uzun oldu kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…