Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kutu bitti on gün sonra oldu derken ayda bir kutu mu kullanıyorsunuz? Ben hiç aralıksız kullanıyorum, ayda üç kutu... Benim polikistik over tablom da çok ağır zaten. Yine de faydası
Ben de işte hap olanını günde iki kere alıyorum. On günde bir kutu bitiyor, ayda üç kutu kullanıyorum... Dedim ya pko çok ağır malesef...

İnşallah sana da şifa olur canım...

İnşallah kullanan herkese şifa olur senin aferin geliyor mu bide yumurtan çatlıyormu

İnşallah kullanan herkese şifa olur senin aferin geliyor mu bide yumurtan çatlıyormu
Amin, inşallah...
Klomen kullanıyorum ben 3 aydır ama geçen ay hiç yumurta oluşmadı... Ondan önceki ay da çatlatma iğnesi olmuştum çatlaması için. Bakalım bu ay ne olacak. Eğer olmazsa diane içeceğim yine bir üç ay, hormonları toparlamak için. Lh tavan yapıyor hemen.

Canım birde endokrin bölümüne gitsen ?

Duphaston diye bir ilaç var adet söktürücü komşum ilk ay hamile kaldı adetide geldi bir araştır istersen

Canım birde endokrin bölümüne gitsen ?
Gittim canım, ben 17 yaşında Glifora başladım. Yıllardır da içiyorum. Evlenene kadar hep endokrin takibindeydim. Çocuk isteyene kadar diane35 içeceksin demişti doktorum, bi 5yıl da diane35 içtim. İşte 16 aydır bebek istiyoruz, pko var diye tedaviye başladık direkt. Hiç beklemedik kendi kendine olur mu olmaz mı diye, çünkü zaten çok sıkıntılı bir durumum var.

Allah yardımcımız olsun canım inşallah değerlerinde nomalolur endokrin bölümündeki değerlerin nasıl

Dhea so 4 onu yüksekse düşürmeye çalış e birde prolaktin miydi neydi süt salgılama hormonu ona da baktır inşallah düzelir sende kurtulursun canım gerçekten insanın canını sıkıyor ama sabredip bekliyce z artık Allah büyük duyar sesimizi yardım eder

Amin canım. Dhea pko olunca hep yüksek oluyor zaten. Prolaktin sorunum yok çok şükür.
Rabbim hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin..

Pko belirtileri nedir bende şüphelenmiyorum adet düzensizliğim ve vajinal kuruluk var bende.vajinal ultrosandan mi belli oluyor peki oldugu

Gercektenmi? Ben adacayi tutunmayi onloer diye icmeyip nane iciyordum. Gecen ay o yuzdenmi oldu acaba
Nane,maydonuz bunlari yememelisin. Bana, babam soyledi bebek istedigimi bildigi icin salatada bile yememelisin dedi. Belki gecen ay ondan degildir sen yinede icini ferah tut

Canım hamilesin galiba buraya yazmamışsın sürecini anlatirmisin neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…