Kutu bitti on gün sonra oldu derken ayda bir kutu mu kullanıyorsunuz? Ben hiç aralıksız kullanıyorum, ayda üç kutu... Benim polikistik over tablom da çok ağır zaten. Yine de faydası oluyordur mutlaka
Ben de işte hap olanını günde iki kere alıyorum. On günde bir kutu bitiyor, ayda üç kutu kullanıyorum... Dedim ya pko çok ağır malesef...Hap olanını kullanıyorum günde bir tane verdi bana doktorum
Kutu bitti on gün sonra oldu derken ayda bir kutu mu kullanıyorsunuz? Ben hiç aralıksız kullanıyorum, ayda üç kutu... Benim polikistik over tablom da çok ağır zaten. Yine de faydası
Ben de işte hap olanını günde iki kere alıyorum. On günde bir kutu bitiyor, ayda üç kutu kullanıyorum... Dedim ya pko çok ağır malesef...
İnşallah sana da şifa olur canım...
Amin, inşallah...İnşallah kullanan herkese şifa olur senin aferin geliyor mu bide yumurtan çatlıyormu
Amin, inşallah...
Klomen kullanıyorum ben 3 aydır ama geçen ay hiç yumurta oluşmadı... Ondan önceki ay da çatlatma iğnesi olmuştum çatlaması için. Bakalım bu ay ne olacak. Eğer olmazsa diane içeceğim yine bir üç ay, hormonları toparlamak için. Lh tavan yapıyor hemen.
Amin, inşallah...
Klomen kullanıyorum ben 3 aydır ama geçen ay hiç yumurta oluşmadı... Ondan önceki ay da çatlatma iğnesi olmuştum çatlaması için. Bakalım bu ay ne olacak. Eğer olmazsa diane içeceğim yine bir üç ay, hormonları toparlamak için. Lh tavan yapıyor hemen.
Gittim canım, ben 17 yaşında Glifora başladım. Yıllardır da içiyorum. Evlenene kadar hep endokrin takibindeydim. Çocuk isteyene kadar diane35 içeceksin demişti doktorum, bi 5yıl da diane35 içtim. İşte 16 aydır bebek istiyoruz, pko var diye tedaviye başladık direkt. Hiç beklemedik kendi kendine olur mu olmaz mı diye, çünkü zaten çok sıkıntılı bir durumum var.Canım birde endokrin bölümüne gitsen ?
Merhaba, nane bebek tutunmasini onler. Madem bebek istiyorsunuz bence icmeyin.Tuylenme bende de var canim, testosteron hormonuna baktirdinmi? o yuksek olunca oyle oluyor. Ben naneli cay iciyorum 1 aydir, nane testosteronu dusuruyormus.
Allah yardımcımız olsun canım inşallah değerlerinde nomalolur endokrin bölümündeki değerlerin nasılGittim canım, ben 17 yaşında Glifora başladım. Yıllardır da içiyorum. Evlenene kadar hep endokrin takibindeydim. Çocuk isteyene kadar diane35 içeceksin demişti doktorum, bi 5yıl da diane35 içtim. İşte 16 aydır bebek istiyoruz, pko var diye tedaviye başladık direkt. Hiç beklemedik kendi kendine olur mu olmaz mı diye, çünkü zaten çok sıkıntılı bir durumum var.
İkisi de aynı şeylere bakıp duruyorlar zaten canım sorun aynı olunca.Allah yardımcımız olsun canım inşallah değerlerinde nomalolur endokrin bölümündeki değerlerin nasıl
Amin canım. Dhea pko olunca hep yüksek oluyor zaten. Prolaktin sorunum yok çok şükür.Dhea so 4 onu yüksekse düşürmeye çalış e birde prolaktin miydi neydi süt salgılama hormonu ona da baktır inşallah düzelir sende kurtulursun canım gerçekten insanın canını sıkıyor ama sabredip bekliyce z artık Allah büyük duyar sesimizi yardım eder
Gercektenmi? Ben adacayi tutunmayi onloer diye icmeyip nane iciyordum. Gecen ay o yuzdenmi oldu acabaMerhaba, nane bebek tutunmasini onler. Madem bebek istiyorsunuz bence icmeyin.
Amin canım. Dhea pko olunca hep yüksek oluyor zaten. Prolaktin sorunum yok çok şükür.
Rabbim hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin..
Nane,maydonuz bunlari yememelisin. Bana, babam soyledi bebek istedigimi bildigi icin salatada bile yememelisin dedi. Belki gecen ay ondan degildir sen yinede icini ferah tutGercektenmi? Ben adacayi tutunmayi onloer diye icmeyip nane iciyordum. Gecen ay o yuzdenmi oldu acaba
Hayirlisi, artik dikkat ederim. Soyledigin icin tesekkur ederim.Nane,maydonuz bunlari yememelisin. Bana, babam soyledi bebek istedigimi bildigi icin salatada bile yememelisin dedi. Belki gecen ay ondan degildir sen yinede icini ferah tut
Ne demek. Hepimizin amaci ayni. Kucaklarimiza bebislerimizi alalimda :)Hayirlisi, artik dikkat ederim. Soyledigin icin tesekkur ederim.
Pko belirtileri nedir bende şüphelenmiyorum adet düzensizliğim ve vajinal kuruluk var bende.vajinal ultrosandan mi belli oluyor peki oldugu
Canım hamilesin galiba buraya yazmamışsın sürecini anlatirmisin neler yaptınBen yaklaşık 16aydır inofolic combi içiyorum... Bu süreçte 6ay diane35 içtim ama doktorum dkhapı içerken bile bıraktırmadı bunu. Sabah akşam birer tane içiyorum, pahalıya geliyor ama el mahkum alıyoruz. Doktor gün içinde bir tane bile unutma, çok dikkatli iç diyor. Çok güveniyor bu ilacın faydasına. Kendi hastaları arasında ikinci kutusunda halime kaşan bile olmuş.