Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ne demek ya uygun dozu bulamiyormu doktor oyle seymi olurmus :/

Başka doktora göründünüz mü? Aynı şeyi mi söylüyor? Ben normalde doktora güvenilmesi gerektiğine inansam da bazen birden fazla doktora görünmek daha doğru oluyor...

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım bu ay pko teşhisi sınırında olduğumu belirtti doktor diaformin kullanmaya başladım gelde klomen kullanıp çatlatma işlemi olucaktı sol tüpüm kapalı olduğu için bu ay sağdan yumurtlama olmuş aşılama yaptı doktor bu gün 9.günüm hiçbir belirtim yok böyle olup hamile olan var mı

Ya kızlar benim yumurtalar gelişip catlamiyor ne yapmam lazım bana ilaç ismi verir mısınız klomen dışında kendim alip içmek istiyorum doktor bekle dedi ama beklemek istemiyorum

Ya kızlar benim yumurtalar gelişip catlamiyor ne yapmam lazım bana ilaç ismi verir mısınız klomen dışında kendim alip içmek istiyorum doktor bekle dedi ama beklemek istemiyorum
Bu tarz ilaçlar doktor kontrolünde olmalı yoksa Allah korusun tüm yumurta rezervinizi bitirir erken menopoza bile sebebiyet verebilirsiniz. Kafanıza göre ilaç almayın derim.

Bu tarz ilaçlar doktor kontrolünde olmalı yoksa Allah korusun tüm yumurta rezervinizi bitirir erken menopoza bile sebebiyet verebilirsiniz. Kafanıza göre ilaç almayın derim.
Öyle de doktor bana klomen verdi bir kere sonrasında ne takip etti ne çatlama iğnesi verdi kontrole çağırmadı

Kızlar merhaba bende pko var bir yılı geçti gebelik olmadı klomen de ise yaramadı.bugun doktorum fostimon adında iğne verdi aranızda bu iğneyi kullanan var mı ?

Kistinizin eridigini nasil anladiniz

Dogum kontrol hapı kullanırkende adetle beraber deri gibi şeyler atıyordum bunlar kisin eridiğini gösteriyormuş.. Sonra çaya başlayıncada aynı şekilde adet iken o deri gibi şeylerden attım heralde pıhtı oluyo. Sonra zaten adetim düzene girmeye başladı, neredeyse diger hastalık belirtileri bu süreçte bitti gibi. Doga olarak hastalık belirtiler bitince ve pıhtı sebebiyle çıkarımda bulundum. Şuan düzenli olmaya başladım ama tam etki için hayıt tohumu çayına başladım. Çay bitince doktora kontrole gidecem..

kızlar 27 yaşındayım . 7 aydır tedavi görüyorum geçtiğimiz ay aşılama yaptırdık. eşimin sperm sayısı 126 milyon fakat hareketi biraz düşük.ben de pko hastasıyım. henüz adet olmadım ama sancılarım ve göğüs ağrım çok fazla. bunlar bebeğin tuttuğunun da bi göstergesi olabilir mi?moralim çok bozuk

Hayt suyunun tadı çok kötü canım ya nasl dayandn ben 5 gün falan anca içebildim çok kötü kokuyor birde
ben 2 aydır içiyorum gönüllü olarak içiyorum hemde beni hiç rahatsız etmiyor siz böyle deyince acaba ben yanlış bişeymi içiyorum diyorum kendi kendime :)

Bende adet olunca boncuk gibi pihti döküyorum kist mi onlar

Tam olarak bilemiyorum sende de pco hastası mısın? ilaç falan kullanıyor musun?
Çünkü bu pıhtılar başka sebeplerlede dökülebiliyor
Pko yum agnucaston alıyorum 4 aydır geçen ayda erişin diye kıstım yasmin verdi adetimi bekliyorum ama agnucastonu kullandıktan sonra boncuk boncuk pıhtı geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…