femara klomenden birazda guclu bi ilac yumurta gelisimi daha kuvvetli o yuzden onuda deniyo diktorlar gecmis olsun diliyorumkızlar femare kullanıp sonuc alan varmı ? ne tur durumlarda bu ılacı verıyor doktor cogu pkolu kullanmıs ben ılk defa duydum bunu
Anladm cnm bilgilendrme icin saol anca yumurtlama takibi isterse doktor.ozman belki onerir suanda kendi basina recete olmadgi icinde almak olmaz adetlerm duzensiz benm yunurtlamayi tahmin etmekte zor oluyor.doktor hanilelik.dusnursen takip gerekiyor demisti en son gttgmde smear.testi falan yapildi. Normaldi sadece rahimde yaram vardi o donduruldu 3 4aydir gitmedm zamani geldi gitmeyi dusunuyorm bayadir korunmuyordm zatenfemara klomenden birazda guclu bi ilac yumurta gelisimi daha kuvvetli o yuzden onuda deniyo diktorlar gecmis olsun diliyorum
bebek istemiyomusun bebek istiyosan illaki yumurta takibi olacak kendi basina olmaz tabikide bence bi git kontroleAnladm cnm bilgilendrme icin saol anca yumurtlama takibi isterse doktor.ozman belki onerir suanda kendi basina recete olmadgi icinde almak olmaz adetlerm duzensiz benm yunurtlamayi tahmin etmekte zor oluyor.doktor hanilelik.dusnursen takip gerekiyor demisti en son gttgmde smear.testi falan yapildi. Normaldi sadece rahimde yaram vardi o donduruldu 3 4aydir gitmedm zamani geldi gitmeyi dusunuyorm bayadir korunmuyordm zaten
Aslinda korunmayi biraktigimdan beri istiyorm ama doktor once yarani dondurmam lazm suan hamilelik önermiyorum demisti o sure baya gttm geldim simdi baska bisi cikmasa bari tekrar gidip artik hamile kalmaya odaklanmak istiyormbebek istemiyomusun bebek istiyosan illaki yumurta takibi olacak kendi basina olmaz tabikide bence bi git kontrole
Ultrasondan goruyor cnm buyuyup gelistgniBende klomen başladım yanında ek olarak ne yapmalıyım ilk kez kullanıyorum bide yumurta takibini alttan mi kontrol ediyolar
Ben femara kullanarak hamile kaldim. Klomen ise yaramadi bende. Klomenden cok cok etkili bi ilac yumurta gelistiriyo bende tembellik vardikızlar femare kullanıp sonuc alan varmı ? ne tur durumlarda bu ılacı verıyor doktor cogu pkolu kullanmıs ben ılk defa duydum bunu
ozaman bebek istiyosun ne gerekiyorsa tedavine basla bence yarayi yakiyolar sanirim temizlesinler sonra baslarsin insallah bisey cikmazAslinda korunmayi biraktigimdan beri istiyorm ama doktor once yarani dondurmam lazm suan hamilelik önermiyorum demisti o sure baya gttm geldim simdi baska bisi cikmasa bari tekrar gidip artik hamile kalmaya odaklanmak istiyorm
Doktor tavsiye edecek mi bakalim doktorun izledgi yolda cok onemli bazilari zman kaybi oluyor gerckten halbuki sabirli bor surec ama gerek kalmaz umarım takip olursa anlasilacakBen femara kullanarak hamile kaldim. Klomen ise yaramadi bende. Klomenden cok cok etkili bi ilac yumurta gelistiriyo bende tembellik vardi
Saol cnm yaram donduruldu 3 4ay once en son gttgmde iylesmisti artik engel kalmadi diye umut ediyorm takipte anlasilir bu sure icinde korunmamistm 6aydir tuturamadimozaman bebek istiyosun ne gerekiyorsa tedavine basla bence yarayi yakiyolar sanirim temizlesinler sonra baslarsin insallah bisey cikmaz
Pcolulara genelde yumurta takibi yapiyo zaten doktorlar. Insallah dedigin gibi gerrk kalmadan hamile kalirsiniz. Ama yumurtlama sorunu olanlarda gelistirici igne hap vs kullaniyor arti yumurta takibi yapiliyo insallah hepiniz hayirlisiyla hamile kalirsinizDoktor tavsiye edecek mi bakalim doktorun izledgi yolda cok onemli bazilari zman kaybi oluyor gerckten halbuki sabirli bor surec ama gerek kalmaz umarım takip olursa anlasilacak
Canım ya bende de pko var cylo-proynova diye bir ilaç kullandım bu ay 2 gün önce de adet oldum. Bugün. Tavuk derisi gibi beyaz bir parça düşürdüm. Kistlerden mi oluyor o. Ben de çok korkmuştumDogum kontrol hapı kullanırkende adetle beraber deri gibi şeyler atıyordum bunlar kisin eridiğini gösteriyormuş.. Sonra çaya başlayıncada aynı şekilde adet iken o deri gibi şeylerden attım heralde pıhtı oluyo. Sonra zaten adetim düzene girmeye başladı, neredeyse diger hastalık belirtileri bu süreçte bitti gibi. Doga olarak hastalık belirtiler bitince ve pıhtı sebebiyle çıkarımda bulundum. Şuan düzenli olmaya başladım ama tam etki için hayıt tohumu çayına başladım. Çay bitince doktora kontrole gidecem..
Muhtemelen kist canım adetken ilaçla beraber atıyorsun kistleri o şekilde. Ama en dogrusu doktora sormak tabiCanım ya bende de pko var cylo-proynova diye bir ilaç kullandım bu ay 2 gün önce de adet oldum. Bugün. Tavuk derisi gibi beyaz bir parça düşürdüm. Kistlerden mi oluyor o. Ben de çok korkmuştum
Genelde adetliyken boncuk boncuk pihtilar kist degilmi ya yanlismi biliyorumMuhtemelen kist canım adetken ilaçla beraber atıyorsun kistleri o şekilde. Ama en dogrusu doktora sormak tabi