- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
ben kullandım 3 ay düzenli geldi ama bırakınca yine ayniEvet ama adet düzenime bi faydası olmadı daha 2 ayda 1
Dogruyu söylemek gerekirse yasmini önermiyorum çünkü bende kullandım sinirlerim harap oldu o zamanlar ayrıca çok fazla kimyasal var içinde. Yasmini bıraktığım gibi eski halime döndüm bende alternatif tıbba yöneldim günde iki bardak civanperçemi çayı içmeye başladım yaklaşık iki ay kullandım gerçekten Allah hiçbirşeyi boşa yaratmanış resmen mücizevi gibi etki yaptı bende.. Şimdi de hayıt çayına başladım bakalım nasip.Pko yum agnucaston alıyorum 4 aydır geçen ayda erişin diye kıstım yasmin verdi adetimi bekliyorum ama agnucastonu kullandıktan sonra boncuk boncuk pıhtı geliyo
Bitti zaten adet olmayı bekliyorum hayıt hapı aliyorumDogruyu söylemek gerekirse yasmini önermiyorum ya bende kullandım çünkü 4 ay faşa
Dogruyu söylemek gerekirse yasmini önermiyorum çünkü bende kullandım sinirlerim harap oldu o zamanlar ayrıca çok fazla kimyasal var içinde. Yasmini bıraktığım gibi eski halime döndüm bende alternatif tıbba yöneldim günde iki bardak civanperçemi çayı içmeye başladım yaklaşık iki ay kullandım gerçekten Allah hiçbirşeyi boşa yaratmanış resmen mücizevi gibi etki yaptı bende.. Şimdi de hayıt çayına başladım bakalım nasip.
Ama doktorun kullan dediyse birşey diyemem olmadı ilaç kullanımın sona erince sende civanperçemi hayıt çayına falan başla
pco görüntüsü var, daha önce adet düzensizliği yoktu 1 yıla yakındır başladı, kilolu değilim kıllanma pek yok tipik pco değilim yani ama 45. gün doktora gittim adet gecikmesi için ultrasonla baktı yumurta var dediNe kadar süre kullandın..pco var mi sende canm
Merhaba. Bahsettiğiniz test ne zaman yapıldı. 3. Gunu ise evet yüksek ama yumurtlama zamanınız ise normal. Dün ben de yeni konu açtım lh nasıl düşer diye orda bi arkadaşın doktoru şekeri tamamen kesmesini söylemiş ve ilaç vermiş sanırımLh ı dusurmek.icin kür kullanan ve ise.yarayan varmi? Tam olarak yorumlari okuyamadim ama benm aylar once fsh dan baya yuksek cikti doktor hormonlarin normal dedi gozundenmi kacti anlayamadım zaten yumurtaliklarmda kistler var korunmuyorm 6 aydir lh 31.6cikti bukadr yuksek bi degeri nasil gozden kacirdi ben yeni yeni arastrp testlere tekrar baktgmda anladm hamile kalamamim sebebi buymus sogan kuru bu konuda işe yariyor mu?
Yumurtlama gunu olablr kucuk yumurta hucreleri goruyorum demisti ozaman normalmi kabul ediliyor bilmiyordum bende şekerde yok normalseMerhaba. Bahsettiğiniz test ne zaman yapıldı. 3. Gunu ise evet yüksek ama yumurtlama zamanınız ise normal. Dün ben de yeni konu açtım lh nasıl düşer diye orda bi arkadaşın doktoru şekeri tamamen kesmesini söylemiş ve ilaç vermiş sanırım
Yumurtlama gunu olablr kucuk yumurta hucreleri goruyorum demisti ozaman normalmi kabul ediliyor bilmiyordum bende şekerde yok normalse
Adetin 21. Gunu yapılır bu test eğer o zamanlarsa değerin çok iyi. Yani yumurtan çatlamış ve döllenmeye uygun belki de döllenmiş.Yumurtlama gunu olablr kucuk yumurta hucreleri goruyorum demisti ozaman normalmi kabul ediliyor bilmiyordum bende şekerde yok normalse
Çok özür diliyorum son mesajı sanki progesteron gibi düşünüp yazdım dalgınım biraz. Lh den bahsediyoduk halbuki. Lh yumurtlama zamanı yükselir. Adetin 3. Gunu yaptırdıysanız en fazla 12 falan olmalı diye biliyorumAdetin 21. Gunu yapılır bu test eğer o zamanlarsa değerin çok iyi. Yani yumurtan çatlamış ve döllenmeye uygun belki de döllenmiş.
Elbette ki olabilir.kızlar 27 yaşındayım . 7 aydır tedavi görüyorum geçtiğimiz ay aşılama yaptırdık. eşimin sperm sayısı 126 milyon fakat hareketi biraz düşük.ben de pko hastasıyım. henüz adet olmadım ama sancılarım ve göğüs ağrım çok fazla. bunlar bebeğin tuttuğunun da bi göstergesi olabilir mi?moralim çok bozuk
Cnm belkide yumurtlama gunumdu ama blmiorm adetlerm duzensiz olr genelde yumurtlamayida bilemiyorum haliyle... yumurtlama gunuyse yinede yuksek cikms 31.6 tskler cvp icinÇok özür diliyorum son mesajı sanki progesteron gibi düşünüp yazdım dalgınım biraz. Lh den bahsediyoduk halbuki. Lh yumurtlama zamanı yükselir. Adetin 3. Gunu yaptırdıysanız en fazla 12 falan olmalı diye biliyorum
Peki canım ben de bi şey sorCnm belkide yumurtlama gunumdu ama blmiorm adetlerm duzensiz olr genelde yumurtlamayida bilemiyorum haliyle... yumurtlama gunuyse yinede yuksek cikms 31.6 tskler cvp icin
Çatlama olabilir canım yüksek ihtimal. Bu kadar hızlı döllenme olmaz diye biliyorum. Bugünleri iyi değerlendirin ne güzel büyümüş de yumurtan :)arkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??
16 mm iyi değilmi şuan adetin 15. günündeyimPeki canım ben de bi şey sor
Çatlama olabilir canım yüksek ihtimal. Bu kadar hızlı döllenme olmaz diye biliyorum. Bugünleri iyi değerlendirin ne güzel büyümüş de yumurtan :)
Canım cumartesi 16 demiş bugun 20 falab olup çatlamış olabilir. Akıntın yumurta kı gibi mi onu da takip et16 mm iyi değilmi şuan adetin 15. günündeyim
evt biraz öyle ama kasıklarımda baya bir sancı var en çok da sol tarafta büyüyen yumurtanın olduğu yerdeCanım cumartesi 16 demiş bugun 20 falab olup çatlamış olabilir. Akıntın yumurta kı gibi mi onu da takip et
Çatlıyo o zaman canım bu ara ilişkiyi sıklaştırın. İnşallah olur.evt biraz öyle ama kasıklarımda baya bir sancı var en çok da sol tarafta büyüyen yumurtanın olduğu yerde
inşallah canım sağolasınÇatlıyo o zaman canım bu ara ilişkiyi sıklaştırın. İnşallah olur.
Lh ı dusurmek.icin kür kullanan ve ise.yarayan varmi? Tam olarak yorumlari okuyamadim ama benm aylar once fsh dan baya yuksek cikti doktor hormonlarin normal dedi gozundenmi kacti anlayamadım zaten yumurtaliklarmda kistler var korunmuyorm 6 aydir lh 31.6cikti bukadr yuksek bi degeri nasil gozden kacirdi ben yeni yeni arastrp testlere tekrar baktgmda anladm hamile kalamamim sebebi buymus sogan kuru bu konuda işe yariyor mu?
Merhaba. Bahsettiğiniz test ne zaman yapıldı. 3. Gunu ise evet yüksek ama yumurtlama zamanınız ise normal. Dün ben de yeni konu açtım lh nasıl düşer diye orda bi arkadaşın doktoru şekeri tamamen kesmesini söylemiş ve ilaç vermiş sanırım