- 14 Kasım 2016
- 207
- 300
Ne kadar süre kullandın..pco var mi sende canmİnofolic kullandım ama bir faydasını görmedim, adet düzensizliği devam ediyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar süre kullandın..pco var mi sende canmİnofolic kullandım ama bir faydasını görmedim, adet düzensizliği devam ediyor...
Çok sevindim canım gözün aydın rabbim sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin insallah..bizler içinde dua et olur mu hamile insanların duaları daha çabuk kabul olurmuş..beenimde bu ay aşılama olcak insallah o duyguyu bende yaşarımKizzzlaaaarrr Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....
Çok sevindim canım gözün aydın rabbim sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin insallah..bizler içinde dua et olur mu hamile insanların duaları daha çabuk kabul olurmuş..beenimde bu ay aşılama olcak insallah o duyguyu bende yaşarım
Benim anlattığım şekilde mi oluyor canım normal mi bu önceden de oluyor muyduOluyor canım pcoluyum bende
Hayıt suyunu aktardan mı aldınız nasıl kullandınız bende pkoluyum çok korkuyorum
Okudum cnm ben inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederKzlar yardiminza ihtyacm var arkadsmin kiz kardesi bana 41 tane hamile bayan birer tane fatiha okursa okunan kisi hamile kaliyrmus ne kdar dogru bilemem ama dua duadir 41 hamile bayan benim icin birer tane fatiha dua okurmsnz Allah rzasi icin
Teskkur ederm cnm Aminn cümlemize insallahhOkudum cnm ben inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
cnm ben medipolde özlem arasa gidiyorum memnunum çok tatlı bi bayan hiç doktor havası yok kadındaSlm hanımlar
İstanbul avrupa yakasında
Küçükçekmeceye yakın halkalıda bakırköy de.
Acıbadem veya medipol hastanelerinde
Sebepsiz infertilite için önerebileceğiniz alanında iyi bir doktor var mı acaba?
Başka hastanede olur küçükçekmeceye yakın olan.
İyi geceler.
Inşaallah hamilesindir teşekkür ederim canımkızlar meraba bende pcoluyum 1 seneyi geçti bebek isityoruz malesef henüz olmadı bende klomen kullandım fayda etmedi femara kullandım fayda etmedi gonalf yumurtalarımı büyüttü 14 ekim cumartesi çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim inşallah bu ay hamileyimdir. dua edin lütfen ben bütün hamile kalmak isteyen bayanlar için dua ediyorum allah gönlümüze göre verir umarım
cnm ben medipolde özlem arasa gidiyorum memnunum çok tatlı bi bayan hiç doktor havası yok kadında
Öncesinde oluyordu hâlâda oluyor canımBenim anlattığım şekilde mi oluyor canım normal mi bu önceden de oluyor muydu
Hayt suyunun tadı çok kötü canım ya nasl dayandn ben 5 gün falan anca içebildim çok kötü kokuyor birdeAktardan aldım sıvı şekilde su ile karıştırıp her gün içtim korkma doğal bir şey. Ama ben kafama göre kullandım yumurtlama döneminin ortasında başladım sen iyice araştır öyle iç. Ben kullandım ve o ay hamile kaldım ama düşük yaptım sağlıksız gebelik dediler. Ben faydasınız gördüm tavsiye ederim.
Benim aşılama olmuyor riskli dedi yumurtalıklarm patlcak duruma gelmiş tüp bebekden başka çare yok dio doktorAmin cnm Allah razi olsun.ediuorum hic etmem mi cnm.ins Rabbim nasib eder sanada
Benim aşılama olmuyor riskli dedi yumurtalıklarm patlcak duruma gelmiş tüp bebekden başka çare yok dio doktor
Ignenin dozunu düşürünce yumurtalklarm gelismedi artrncada birden çok yunurtam gelişti çok büyüdü bu durumda yapamayz aşılama dedi bi daha deneyelim dedim aşılama olmaz sana tüp bebekden başka çare yok dediNiye olmuyor asilama cnm nasil patlicak hale gelmis ya ????