Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Asla yasmin kullanma cnm.benden sana tavsiye.bende pkoyum.zaten yumurtlamamiz zor birde onu icip zorlastirma dahada.ben yaptim o hatayi hemde 1 sene hergun ictim.uzman bir doktora git hemen.2asilama oldum ignelerle nasip olmadi.Rabbim tup bebegi vesile eyledi.bugun ogrendim hamile oldugumu.Rabbim sanada nasib etsin

Profa gittim canım yasminide bekarken çok kullandım doktor hapı bıraktığım zaman etkisinin anında geçiceğini ve hormonlarımı düzelttigi için bıraktığımda hamile kalma ihtimalimin fazla olduğunu söyledi bende inanmadım başta ve başka bi doktora gittim oda aynı şeyi söyledi tedavi olmadan bunu denemek istiyorum aslında çünkü bıraktıktan sonra 3-5 ay gününde adet görüyorum yani hormonlarım düzeliyo daha öncede kullandığım icin korkmuyorum aslında. Zaten dediğim gibi en fazla 3 ay kullanırım.

Sen bliosun cnm.benimki sadece tavsiye

Sen bliosun cnm.benimki sadece tavsiye
Teşekkür ederim genede tavsiyeniz için etrafımdaki bi kaç kişide korunma dedi ama doktor ısrarla kullanman sana daha faydalı deyince denemek istiyorum zaten daha 4 ay oldu evleneli o yolu deneyip olmazsa tedavi görücem Allah isteyen herkese nasip etsin sizede hayırlı olsun çok sevindim :)

Amin cnim.cok tsk saol cnim.karar senin cnm en iyi kendin blirsin.Rabbim tez zamanda nasip etsin sana ve isteyen herkese

Mrb da digin gibi ilaç verdi günde bi tane bi ayda düşer önemli değil dedi de tıbbi genetikte pai de hemozigot mutasyon saptanmıştır yazıyor bilgin var mi

Mrb da digin gibi ilaç verdi günde bi tane bi ayda düşer önemli değil dedi de tıbbi genetikte pai de hemozigot mutasyon saptanmıştır yazıyor bilgin var mi

Kan phtilasmasi sanki o tam bilmiyorum ama kanin pihtilasmaya egilimli demek diye aklimda kalmis sana oyle birsey soyledi mi... Kan pihtilasmasi onemli bir konu onun icinde tedavi olmalisin Allah korusun dusuge sebep olabiliyor....

Doktor en iyisini bilir tabi...

Kzlar yardiminza ihtyacm var arkadsmin kiz kardesi bana 41 tane hamile bayan birer tane fatiha okursa okunan kisi hamile kaliyrmus ne kdar dogru bilemem ama dua duadir 41 hamile bayan benim icin birer tane fatiha dua okurmsnz Allah rzasi icin

Kzlar yardiminza ihtyacm var arkadsmin kiz kardesi bana 41 tane hamile bayan birer tane fatiha okursa okunan kisi hamile kaliyrmus ne kdar dogru bilemem ama dua duadir 41 hamile bayan benim icin birer tane fatiha dua okurmsnz Allah rzasi icin

Tabikide okurum canim ismin ne

Meraba kızlar bende polikistik over olanlardanım.ilaçsız hasta bile olmam 3 senelik evliyim ilk iki sene bir suru ilaç kullandım klomen falan hic faydasini göremedim geçtiğimiz ocak ayında femara kullandım ve o ay hamile kaldım ama maelsef 6hafta surdu hamileligim kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.Çok üzülüyor insan ama hic değilse hamile kalabildim diyorum sonra 2 kere daha femara kullandım ama çok rahat davrandım dikkat etmedim hemen olacak sandım olmadı malesef en son bi kere daha ağustos ayında femara kullanıyim dedim ve o ay gebelik oluştu tam sevindim kabullendim hemen bu sefer beta düşmeye başladı biyo kimyasal gebelik geçirdim 4 haftaya yakindi ondanda düşük yaptım evde .simdi De de genetik testleri yapıcaz eşimle kan pıhtılaşması var mi diye benim ki olup sonra sağlıklı bi şekilde doğuran var mi çok merak ediyorum.düşükleri hep bu hastalığımiza bağlıyorum .bi de polikistik olan herkeze şiddetle femarayi kullanmalarını istiyorum 3 4 ay deneyin bence bana doktorlarım tüp bebekle hamile kalablirsin sadece derdi be sadece bu ilaçla hamile kaldım

Merhaba;

Adetlerim yaklaşık son 1 yıldır kahverengi akıntıyla başlayıp kırmızıya dönüp sonra yine kahverengi hatta çamurumsu pelte gibi siyah kanamalarla son buluyor, çok doktora gittim normal dediler smear vs de aldırdım bu durumun sebebi olaraktan da pko yu gösterdiler.

Sizde de böyle kanamalar oluyor mu

Oluyor canım pcoluyum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…