Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Çok sevindim canım gözün aydın rabbim sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin insallah..bizler içinde dua et olur mu hamile insanların duaları daha çabuk kabul olurmuş..beenimde bu ay aşılama olcak insallah o duyguyu bende yaşarım

Amin cnm Allah razi olsun.ediuorum hic etmem mi cnm.ins Rabbim nasib eder sanada

Hayıt suyunu aktardan mı aldınız nasıl kullandınız bende pkoluyum çok korkuyorum

Aktardan aldım sıvı şekilde su ile karıştırıp her gün içtim korkma doğal bir şey. Ama ben kafama göre kullandım yumurtlama döneminin ortasında başladım sen iyice araştır öyle iç. Ben kullandım ve o ay hamile kaldım ama düşük yaptım sağlıksız gebelik dediler. Ben faydasınız gördüm tavsiye ederim.

Slm hanımlar
İstanbul avrupa yakasında
Küçükçekmeceye yakın halkalıda bakırköy de.
Acıbadem veya medipol hastanelerinde
Sebepsiz infertilite için önerebileceğiniz alanında iyi bir doktor var mı acaba?
Başka hastanede olur küçükçekmeceye yakın olan.
İyi geceler.

Kzlar yardiminza ihtyacm var arkadsmin kiz kardesi bana 41 tane hamile bayan birer tane fatiha okursa okunan kisi hamile kaliyrmus ne kdar dogru bilemem ama dua duadir 41 hamile bayan benim icin birer tane fatiha dua okurmsnz Allah rzasi icin
Okudum cnm ben inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

kızlar meraba bende pcoluyum 1 seneyi geçti bebek isityoruz malesef henüz olmadı bende klomen kullandım fayda etmedi femara kullandım fayda etmedi gonalf yumurtalarımı büyüttü 14 ekim cumartesi çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim inşallah bu ay hamileyimdir. dua edin lütfen ben bütün hamile kalmak isteyen bayanlar için dua ediyorum allah gönlümüze göre verir umarım

kızlar meraba bende pcoluyum 1 seneyi geçti bebek isityoruz malesef henüz olmadı bende klomen kullandım fayda etmedi femara kullandım fayda etmedi gonalf yumurtalarımı büyüttü 14 ekim cumartesi çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim inşallah bu ay hamileyimdir. dua edin lütfen ben bütün hamile kalmak isteyen bayanlar için dua ediyorum allah gönlümüze göre verir umarım
cnm ben medipolde özlem arasa gidiyorum memnunum çok tatlı bi bayan hiç doktor havası yok kadında

Inşaallah hamilesindir teşekkür ederim canım

Kızlar bende pcoluyum kızken altı ayda bi adet olurdum ama rabbim yeterli ol desin 25aylık bi oğlum var çok şükür bugün de ikinci kez anne olacağımı öğrendim rabbime bin şükür oğluma hemen kaldım ama bında yedi ay uğraştık doktorum bu ay tedaviye başlayalım sadece yumurta tembelliğin var dedi ben gitmedim glifor ve inofolic combi aldım çok şükür işe yaradı ovu testiyle günlerimi takip ettim hatta yumurtlama günü eşim yoktu öncesini ve sonrasını değerlendirdik çok şükür nasip oldu hiç umudum Yokken gün aşırı ilişki öneririm kilo vermenizi ve tabiki dua etmenizi hepinize sağlıkla huzurla gelsin bebişler rabbim kimsemin kucağını boş bırakmasın

Kızlar ben yıllardır adet düzensizliği yaşıyordum doktora gittim pko oldugunu öğrendim dogum kontrol hapı kullandım ancak hapı bırakınca eski haline döndü.
Benim temizlik sürem neredeyse bir haftaya düşmüştü. Sürekli kırmızı lekelenme oluyordu,. Bu yüzden ne zaman adetim başladı ne zaman bitti bir türlü anlayamıyordum sürekli lekelenme oldugu için. Pko sebebiyle tüylenmede başladı bende ayrıca beyaz akıntılarımda biraz kötü koku vardı ve aşırı terleme oluyordu. Sonra İnternetten biraz araştırma yaptım ve civanperçemi çayını günde iki kere aç karnına içmeye başladım. Yaklaşık iki aydır bu çayı içiyorum ve lekelenme azalmaya başladı, kistlerimin adet döneminde eriyip dökülüyor, beyaz akıntımdaki kötü koku yok oldu ve tüylenmede de azalma başladı.
Bir hafta falan daha civanperçemi çayını içip sonra üç aylık hayıt tohumu çayını içmeye başlayacam inşaallah. Bi arkadaşımda göğüs büyütme amaçlı hayıt tohumunu kullanırken kistleri eriyip adeti düzenli olmaya başladı. Biraz araştırdım birçok kişi hayıt tohumu ile kistlerini yok etmiş

kıymetli kardeşlerim öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun bu hastalık çok zor her hastalık zordur ancak sürekliyse ve hiç bitmiyorsa daha zor...saçlarım çok dökülüyor benim onun için birşeyler yapıyorum sizinlede paylaşayım dedim belki aynı dertten muzdarip olan vardır..küçük bir kavanoza zeytinyağı yağı koydum içinede sarımsak rendeledim haftada bir pamukla bunu uyguluyorum saçlarıma bir haftada tatlı badem yağı..yaklaşık bir aydır düzenli yapıyorum. dökülmeler durdu diyemem ama saçlarım dolgun ve sağlıklı bir görünüm aldı :) birde kan şekeri olanlar içme suyuna bir çubuk tarçın atıp gün boyu yudumlayabilirler..hem sağlıklı hem kan şekerine iyi geliyor..en kısa zamanda kucaklarımız bebek dolsun hayırlı günler

Hayt suyunun tadı çok kötü canım ya nasl dayandn ben 5 gün falan anca içebildim çok kötü kokuyor birde

Niye olmuyor asilama cnm nasil patlicak hale gelmis ya ????
Ignenin dozunu düşürünce yumurtalklarm gelismedi artrncada birden çok yunurtam gelişti çok büyüdü bu durumda yapamayz aşılama dedi bi daha deneyelim dedim aşılama olmaz sana tüp bebekden başka çare yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…