Pembe Koltukta 14. Haftada 'Aybur34' bizlerle...

Hava limani sana daha yakin gulo o yuzden yanebayanssulusmile
Sora Mehtaba gidene kadar o da yemek yapar yane cokacimcoook
Ula utanmiyonmu koskoca biyihliya cay koydurmaya nan :mymeka: :mymeka: :mymeka:
Evet biyihli olan benim emme ben agayim gulo
hemde biyihli aga

gel canım çayı koymaya beklerim zemuszemus hatta biraz erken gel yemek de yap hatta bi mantı sıksan şöyle de yesek aklinialirimsmile Aybura da timizlik ve bulaşığı da yaptırttım mı tamamdır
Ula anami ornek mi alyon nan :mymeka:
Kari zati cildirdi dun gitmedim diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

He aybusum goryon mu su nikon garisini :mymeka:
utanmiyo baga cay koydurmaya, sırnaşık şey

Nikoncan can can nikoncan olurum yoluna kurban olurum yoluna kurban:teytey: :dance: :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :teytey: :teytey::dance: :teytey: Şeniz Şeniz

akasia gelsin de yapsın tebi alsanaalsanasmile bakıcaz ünvanının hakkını veriyor mu :1closedeyes: bıyıhlı gelin dedik bağrımıza bastık sempatiksalakcinni
yaparim kuzum saga borek te acarim kurabiyede yaparim turkude solerim
sen yeterki beni havalimaninda unutma Şeniz Şeniz Şeniz

Şu anki ruh halin nasıl?
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı çok fazla felsefik soru geldi diye tırsak durumdayımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Sana en fazla keyif veren kötü huyun nedir? sempatiksalakcinni
bağımsızlığı sevmem
Sence mutsuzluğun tanımı nedir?
mutsuzluk insanın kendi kendine yaşattığı ızdıraptır bence mutsuz olmak için o kadar çok neden buluruzki kendimize aslında çözümü çok kolay olsa bile illede o ızdırabı kendimize enjekte edicez
Kendin olmasaydın kim olmak isterdin?
:uhm::uhm::uhm: yine kendim olmak isterdim

oy senin smillerine kurbanŞenizŞenizŞeniz
nikonun sağı solu belli olmaz bende geliyim seni karşılamaya

bir gemide 100 kişi var bunların 99 u katil 1 i masum sen o gemiyi batırır mısın?

hayır batırmamlmaz:lmaz:
o katiller belki 1 kişiyi öldürdüler ama ben 100 kişiyi öldüremem
canı veren RABBİM alır
eğer benim ölümümde o katiller elinden olcaksa sebebim onlar olur

oy senin smillerine kurbanŞenizŞenizŞeniz
nikonun sağı solu belli olmaz bende geliyim seni karşılamaya
He dogru dyon gulo, nikon garisi cok yavas belli olmaz o gelene kadar ben fransaya geri donerim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bende kişisel gelişim severim:))dahası kitpa okumayı severim ve benim için kitaplarım vazgeçilmezdir..
simyacıyı lisede okumuştum güzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…