Pembe Koltukta 14. Haftada 'Aybur34' bizlerle...

işin gerçeği canım seni ilk zamanlar aybiğin tanıdığı sandıydık
ama sonradan anladık zaten opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim evlilik kararım anlık bir karar oldu
eşimi birkere evimizde 10 dakika gördüm ve sonrasında 1 hafta içinde toplam 2 saatlik bir tlf görüşmesi sonucu kabul ettim çünkü ailesini çok sevmiştimyerimsenibenyerimseniben
iki gün sonra ailesi gelip bana yüzük taktı ama eşim yoktu yanımda o zaman izmirde çalışıyodu
aradan 2 ay geçti eşim geldi nişan yaptık aile arasında
3 ay sonra ramazan bayramına geldi
2 ay sonra kurban bayramına ve daha sonraki 7 ay boyunca eşimi hiç görmedim
anlıyacağın zor bir nişanlılık devresiydi ayrı meleketlerde olmak ve eşini tanıyamamak
evlendikten sonra birbirimizi tanıdık biz :asigim:

ben senin esprilerini yerim aklinialirimsmile biliyorsun bi yaptın mı beni canevimden vuruyorsun aynı kelebek gacısı gibi aklinialirimsmile
akasia gelsin de yapsın tebi alsanaalsanasmile bakıcaz ünvanının hakkını veriyor mu :1closedeyes: bıyıhlı gelin dedik bağrımıza bastık sempatiksalakcinni
herzamanki gibi fedakarlık için attın kendini öne bilmiyorumkismile sana kıyamam hele bi o günler gelsin ben size 3 in 1 yaparım delikafadulden :roflol::roflol: hatta sana 2 in 1 naniknanik
çantamdan suyu eksik etmem dedin ya inanamıyorum :roflol:senin adını meski koyuyorum; mehtap su kan.işleri sempatiksalakcinni :roflol:

başka sevdiğin içecek var mı ayburum

arada bir banada geliyiler cancanım zemuszemuszemuszemus
bıyıhlıma can kurban hem sen beni biliyin gittiğim yerde misafir gibi oturmayı sevmem
illede bi işin ucundan tutcam boshayallersmile
meski haaaa kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
geçen yıl amca kızına yatıya gitmiştik eşi dediki bişeye ihtiyacınız varmı
bende dedimki su varmı evinizde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oda dediki var
eve bi geldik bi sürahi su kalmışlmaz:
yavv ben onu bi saatte bitiririm
gece yarısı oldu marketlerde kapandı bana nasıl gülüyolar bi bilsensırnaşık şeysırnaşık şey
ama ben baştan dediydim
hayatımın susuz geçirdiğim en zor gecesiydi
suyun bendeki önemini anla işte nikom:içelim::içelim:
sodayıda severim

Zor ama heyecan doludur herhalde...
Ay aile dedin deee müsadenle yine bir soru sorayım yerimseniben
Evleneceğin kişinin ailesi bir evlilikte ne kadar etkilidir?Gerçi bu kişilere gre değişir ama..yani o kişinin ailesi genel olarak çok ii temiz bir aile ama yine de içini tedrgin eden küçük şeyler olsa kabul eder miydin yine de.Ailesini çok sevdim dedin ya ondan şey ettim CADIARZU

kankaaaaaaa sevgi pıtırcığı halinden çık ta sorumu gör
cevapsın bırakmışsın alırsam elime oklavayıkötükedihüso
zaten asabiyim cigaram tütmio
bu arada fıstıklı kıza selamlar

bana göre aile en önemli etken
çok aşık olup evlenipte aile sıkıntısı yüzünden boşanma eşiğine gelen insanlar var
buda eşittir sadece tek başına aşk olmuyo ne olursa olsun ailenin rolü çok büyük
ben eşimden önce ailesini tanıdım ve çok sevdim sevildim tedirgin eden şeyler olsaydı kabul etmezdim çünkü eşimle evlilik kararımı mantık üzerine yaptım aşk evliliği olmadığı için vazgeçiş kolay olurdu

Cevabın için sağol canım,
Ya ben o kadar su içsem wcden çıkamam herhal. Süzgeç gibiyim zaten.kaydirigubbakcemile3

Cevabın için sağol canım,
Ya ben o kadar su içsem wcden çıkamam herhal. Süzgeç gibiyim zaten.kaydirigubbakcemile3

benimde eksikyanım yokki dışardayken gördüğüm her wcde bir mola veriyom
aybik bilir a.s:roflol::roflol: kaç wc kapısında beni bekledi bi bilsen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çantanda muhakkak ne vardır

sanane lan meraklı:roflol: :roflol:
tipe bak ya..gözlüğüne senin:roflol: :roflol: hastayım lan sana:roflol: :roflol: :roflol:
ne varmış çantandazemuszemussanane olum sananeee:roflol: lülülülülülü
yaratıcı ol nikobak şimdi örnek al patronunu

ayburum,nobel barış ödülleri hakkında bilgin varmı?varsa bunu onaylıyomusun onaylamıyomusun?ve nedenlerini alıyım bebemvereliniortak

ahada sert kayaya çarptık eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
aklıma ilk gelen Orhan Pamuk oldu galiba kar isimli kitabıyla en iyi edebiyat dalında ödül almıştıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
nobel barış ödülü sanki daha çok siyasi yapılaşmayı gösteriyo gibi geliyo bana hakkında çok fazla şey bilmiyorum bildiğim şey
uluslararası barışı sağlayan ve norveçte verilen bir ödül
onaylayıp onaylamama konusuna gelince hakkında çok fazla şey bilemediğim için araştırmam gerek yerimseniben:1ninca::1ninca:
ben bi ekşi sözlüğe bakıyım en iyisikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…