bayılırım:lepi::lepi:Surprizleri sevrmisin?
tişört almıştımEsine en son ne aldin?
Esin en son sana ne aldi?
Iftara ne kadar kaldi orda? burda tam 5 saat var...:1shok:
Markasi ne? nikon mu yogsam? :roflol: :roflol: :roflol:fotoğraf makinesiŞeniz
cokacimcoook 3.5 saat
Markasi ne nikon mu yogsam? :roflol: :roflol: :roflol:
Sana gelyom o zaman
ne kızıyon patronumsanane lan meraklı:roflol: :roflol:
tipe bak ya..gözlüğüne senin:roflol: :roflol: hastayım lan sana:roflol: :roflol: :roflol:
ne varmış çantandazemuszemussanane olum sananeee:roflol: lülülülülülü
yaratıcı ol nikobak şimdi örnek al patronunu
ayburum,nobel barış ödülleri hakkında bilgin varmı?varsa bunu onaylıyomusun onaylamıyomusun?ve nedenlerini alıyım bebemvereliniortak
merhaba ayburcuğum
sana karşı sempatim var konuk olman beni son derece memnun etti :asigim:
sorum yok merak ettiğim şeyler sorulmuş zaten
hoşca bak zatına sevgiyle kal canım a.s.
ne kızıyon patronumsanki işe mi alıcan ne öyle alengirli sorular hayatın anlamını tibete de gitsen bulaman o yüzden boşuna yorulmayak
sen de bakim şimdi bu kız şu soruna cevap verirse ona nobel ödülü vericen miyooo e niye kızı yoruyon :mymeka:
bak benim soruma bayanssulusmile icabında takılırsa bi koşu çantasına bakar zemuszemus :icecream: :roflol::roflol::roflol:
aybur nasılsın:)
hiiiiiiiiiiiii :1shok::1shok: nen aneye gitmedin mi sen hayırsız evlat :mymeka: demek evdeydin ha, iyii sempatiksalakcinni o zaman niye buralarda değildin :mymeka:Hava limani sana daha yakin gulo o yuzden yanebayanssulusmile
Sora Mehtaba gidene kadar o da yemek yapar yane cokacimcoook
Ula utanmiyonmu koskoca biyihliya cay koydurmaya nan :mymeka: :mymeka: :mymeka:
Evet biyihli olan benim emme ben agayim gulohemde biyihli aga
Ula anami ornek mi alyon nan :mymeka:
Kari zati cildirdi dun gitmedim diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
He aybusum goryon mu su nikon garisini :mymeka:
utanmiyo baga cay koydurmaya, sırnaşık şey
Nikoncan can can nikoncan olurum yoluna kurban olurum yoluna kurban:teytey: :dance: :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :teytey: :teytey::dance: :teytey: Şeniz Şeniz
yaparim kuzum saga borek te acarimkurabiyede yaparim turkude solerim sen yeterki beni havalimaninda unutma Şeniz Şeniz Şeniz
demek öyle ayburum he :mymeka: hay ben şaçımı çekmeni yirimmm :roflol::roflol::roflol:Şenizoy senin smillerine kurbanŞenizŞenizŞeniz
nikonun sağı solu belli olmaz bende geliyim seni karşılamaya
hiiiiiiiiiiiii :1shok::1shok: nen aneye gitmedin mi sen hayırsız evlat :mymeka: demek evdeydin ha, iyii sempatiksalakcinni o zaman niye buralarda değildin :mymeka:
böreğim ıspanaklı+peynirli olsun lüffen :1closedeyes:
tamam anladık o kadar şaşkın değiliz gelir sabiha gökçenden alırım iremin gamyonuyla eve gelirik gamyoncuiremsu bu gamyon senin bavulları anca alır sempatiksalakcinni malum bana elin boş gelmicin aklinialirimsmile :icecream:
demek öyle ayburum he :mymeka: hay ben şaçımı çekmeni yirimmm :roflol::roflol::roflol:Şeniz
hee gel yola çık daaa, almaya gel deee yalnız sarıyere gitme kız lülülülülülü :roflol:
üzülme ayburum hersey gelır gecer blee kıyamam sanaaa sen hep gönüllerdesınn:teselli:
:1hug::1hug:
pembe koltuk sayesinde bunu çok daha iyi anladım canım
çok şükürki kk da bikaç kişinin gönlünde güzel yer edinmişim:kedi::kedi:
ŞenizŞenizben hissederım güzel yüreklı ınsanları sende onlardansın nıkomda öleeeeŞeniz
hep gülelim ayburum :Saruboceq: hiç tadımız kaçmasın kuzumsositosositosositosositooyy nikooooo:roflol::roflol:delikafadulden
beni gülmekten öldürcen bacım yaaaaa
çok yaşa emii:Saruboceq::Saruboceq:
ben niye bu kadar gülüyorum şaşkın :roflol::roflol::roflol::roflol:nikooo yaa sarıyer mevzusunu sana tlfda anlattımmıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
bebeğim benimŞenizŞenizben hissederım güzel yüreklı ınsanları sende onlardansın nıkomda öleeeeŞeniz