Pembe Koltukta 14. Haftada 'Aybur34' bizlerle...

merhaba ayburcuğum
sana karşı sempatim var konuk olman beni son derece memnun etti :asigim:
sorum yok merak ettiğim şeyler sorulmuş zaten

hoşca bak zatına sevgiyle kal canım
a.s.

ne kızıyon patronum sanki işe mi alıcan ne öyle alengirli sorular hayatın anlamını tibete de gitsen bulaman o yüzden boşuna yorulmayak
sen de bakim şimdi bu kız şu soruna cevap verirse ona nobel ödülü vericen mi yooo e niye kızı yoruyon :mymeka:
bak benim soruma bayanssulusmile icabında takılırsa bi koşu çantasına bakar zemuszemus :icecream: :roflol::roflol::roflol:

merhaba ayburcuğum
sana karşı sempatim var konuk olman beni son derece memnun etti :asigim:
sorum yok merak ettiğim şeyler sorulmuş zaten

hoşca bak zatına sevgiyle kal canım
a.s.

:asigim::kedi::kedi:
sağol canım benim bu koltuk kazadan sonra çok iyi geldi bana :kedi:

oyy nikooooo:roflol::roflol:delikafadulden
beni gülmekten öldürcen bacım yaaaaa
çok yaşa emii:Saruboceq::Saruboceq:

hiiiiiiiiiiiii :1shok::1shok: nen aneye gitmedin mi sen hayırsız evlat :mymeka: demek evdeydin ha, iyii sempatiksalakcinni o zaman niye buralarda değildin :mymeka:
böreğim ıspanaklı+peynirli olsun lüffen :1closedeyes:
tamam anladık o kadar şaşkın değiliz gelir sabiha gökçenden alırım iremin gamyonuyla eve gelirik gamyoncuiremsu bu gamyon senin bavulları anca alır sempatiksalakcinni malum bana elin boş gelmicin aklinialirimsmile :icecream:
oy senin smillerine kurbanŞenizŞenizŞeniz
nikonun sağı solu belli olmaz bende geliyim seni karşılamaya
demek öyle ayburum he :mymeka: hay ben şaçımı çekmeni yirimmm :roflol::roflol::roflol:Şeniz
hee gel yola çık daaa, almaya gel deee yalnız sarıyere gitme kız lülülülülülü :roflol:

nikooo yaa sarıyer mevzusunu sana tlfda anlattımmı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

üzülme ayburum hersey gelır gecer blee kıyamam sanaaa sen hep gönüllerdesınn:teselli:

:1hug::1hug:
pembe koltuk sayesinde bunu çok daha iyi anladım canım
çok şükürki kk da bikaç kişinin gönlünde güzel yer edinmişim
:kedi::kedi:

nikooo yaa sarıyer mevzusunu sana tlfda anlattımmıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
ben niye bu kadar gülüyorum şaşkın :roflol::roflol::roflol::roflol:
ŞenizŞenizben hissederım güzel yüreklı ınsanları sende onlardansın nıkomda öleeeeŞeniz
bebeğim benim az aksesuar neyin almadım yevrıma :jeyyar: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…