Pembe Koltukta 14. Haftada 'Aybur34' bizlerle...

merhaba ayburcuğum
sana karşı sempatim var konuk olman beni son derece memnun etti :asigim:
sorum yok merak ettiğim şeyler sorulmuş zaten

hoşca bak zatına sevgiyle kal canım
a.s.

sanane lan meraklı:roflol: :roflol:
tipe bak ya..gözlüğüne senin:roflol: :roflol: hastayım lan sana:roflol: :roflol: :roflol:
ne varmış çantandazemuszemussanane olum sananeee:roflol: lülülülülülü
yaratıcı ol niko:nazar:bak şimdi örnek al patronunu:kahve:

ayburum,nobel barış ödülleri hakkında bilgin varmı?varsa bunu onaylıyomusun onaylamıyomusun?ve nedenlerini alıyım bebemvereliniortak
ne kızıyon patronum:nazar: sanki işe mi alıcan ne öyle alengirli sorular:nazar: hayatın anlamını tibete de gitsen bulaman o yüzden boşuna yorulmayak:nazar:
sen de bakim şimdi bu kız şu soruna cevap verirse ona nobel ödülü vericen mi:nazar: yooo e niye kızı yoruyon :mymeka:
bak benim soruma bayanssulusmile icabında takılırsa bi koşu çantasına bakar zemuszemus :icecream: :roflol::roflol::roflol:

merhaba ayburcuğum
sana karşı sempatim var konuk olman beni son derece memnun etti :asigim:
sorum yok merak ettiğim şeyler sorulmuş zaten

hoşca bak zatına sevgiyle kal canım
a.s.

:asigim::kedi::kedi:
sağol canım benim bu koltuk kazadan sonra çok iyi geldi bana :kedi:

ne kızıyon patronum:nazar: sanki işe mi alıcan ne öyle alengirli sorular:nazar: hayatın anlamını tibete de gitsen bulaman o yüzden boşuna yorulmayak:nazar:
sen de bakim şimdi bu kız şu soruna cevap verirse ona nobel ödülü vericen mi:nazar: yooo e niye kızı yoruyon :mymeka:
bak benim soruma bayanssulusmile icabında takılırsa bi koşu çantasına bakar zemuszemus :icecream: :roflol::roflol::roflol:

oyy nikooooo:roflol::roflol:delikafadulden
beni gülmekten öldürcen bacım yaaaaa:KK1::KK1::KK1:
çok yaşa emii:Saruboceq::Saruboceq:

Hava limani sana daha yakin gulo o yuzden yanebayanssulusmile
Sora Mehtaba gidene kadar o da yemek yapar yane cokacimcoook
Ula utanmiyonmu koskoca biyihliya cay koydurmaya nan :mymeka: :mymeka: :mymeka:
Evet biyihli olan benim emme ben agayim gulo
hemde biyihli aga
kro%20%2825%29.jpg

Ula anami ornek mi alyon nan :mymeka:
Kari zati cildirdi dun gitmedim diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

He aybusum goryon mu su nikon garisini :mymeka:
utanmiyo baga cay koydurmaya, sırnaşık şey

Nikoncan can can nikoncan olurum yoluna kurban olurum yoluna kurban:teytey: :dance: :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :teytey: :teytey::dance: :teytey: Şeniz Şeniz

yaparim kuzum saga borek te acarim
viannen_10.gif
kurabiyede yaparim
viannen_11.gif
turkude solerim
girlstarvk9.gif
sen yeterki beni havalimaninda unutma Şeniz Şeniz Şeniz
hiiiiiiiiiiiii :1shok::1shok: nen aneye gitmedin mi sen hayırsız evlat :mymeka: demek evdeydin ha, iyii sempatiksalakcinni o zaman niye buralarda değildin :mymeka:
böreğim ıspanaklı+peynirli olsun lüffen :1closedeyes:
tamam anladık o kadar şaşkın değiliz gelir sabiha gökçenden alırım iremin gamyonuyla eve gelirik gamyoncuiremsu bu gamyon senin bavulları anca alır sempatiksalakcinni malum bana elin boş gelmicin aklinialirimsmile :icecream:
oy senin smillerine kurbanŞenizŞenizŞeniz
nikonun sağı solu belli olmaz bende geliyim seni karşılamaya:eek::eek:
demek öyle ayburum he :mymeka: hay ben şaçımı çekmeni yirimmm :roflol::roflol::roflol:Şeniz
hee gel yola çık daaa, almaya gel deee yalnız sarıyere gitme kız lülülülülülü :roflol:

hiiiiiiiiiiiii :1shok::1shok: nen aneye gitmedin mi sen hayırsız evlat :mymeka: demek evdeydin ha, iyii sempatiksalakcinni o zaman niye buralarda değildin :mymeka:
böreğim ıspanaklı+peynirli olsun lüffen :1closedeyes:
tamam anladık o kadar şaşkın değiliz gelir sabiha gökçenden alırım iremin gamyonuyla eve gelirik gamyoncuiremsu bu gamyon senin bavulları anca alır sempatiksalakcinni malum bana elin boş gelmicin aklinialirimsmile :icecream:

demek öyle ayburum he :mymeka: hay ben şaçımı çekmeni yirimmm :roflol::roflol::roflol:Şeniz
hee gel yola çık daaa, almaya gel deee yalnız sarıyere gitme kız lülülülülülü :roflol:

nikooo yaa sarıyer mevzusunu sana tlfda anlattımmı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

nikooo yaa sarıyer mevzusunu sana tlfda anlattımmıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
ben niye bu kadar gülüyorum şaşkın :roflol::roflol::roflol::roflol:
ŞenizŞenizben hissederım güzel yüreklı ınsanları sende onlardansın nıkomda öleeeeŞeniz
bebeğim benim :nazar: az aksesuar neyin almadım yevrıma :jeyyar: Şeniz

X