Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlanmak hoşuma gitti he he opuyorumnanaktan şımardım da hemen,
Valla o günleri ben de unutmuyorum, Aybike'ye sevgimi aşırı belli edince ve de resim ekleyemeyince şüphelendirdğimi düşünmüştüm hep kaydirigubbakcemile3
Canım ya Allah başka keşkeler yaşatmasın inşallah...
izninle bir soru daha sorayım medem koltuğa oturdun..
Gerçi ben bu soruyu her evli bayana sormak istiyorum ama yerimseniben
Evlilik kararını alırken içinde hiç sorular, acabalar, yanılıyor muyumlar oldu mu, yoksa sonsuz bir güven ve tereddütsüzlükle mi aldın o kararı...Yani varsa çok da onemli olmayan sorular evlenince kendiliğinden geçiyor mu?
Bu arada Aybike'ye selamlar, Alya Dua'ya da kucak dolusu opücükler opuyorumnanaktan
seni uyanık niko senialsanaalsanasmile
akasia gacısı teeeeee evrupalardan gelcek bide çayımı koyuvercek
ben kıyamam ona çayıda koyar yemeğide yapar bulaşığıda yıkayıveririm cancanım
sen yeterki neyin nerde olduğunu söyleyerimseniben
Allah seni ne etmiye oruç başına vurdu mızmızımızın kayfesini bile sarma börek pattez salatası göriyikafamçokkarıştıdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
(nikoooo nasi espiri kabiliyetim tavan yapıyimikaydirigubbakcemile3)
siyahı çok seviyorum kilomu kamufle ediyi diye heral:roflol:a.s
su olmadan asla :içelim:
:lepi:[/B]rimel
evet:lepi:ikinci bir şansın olsa yine eşinle evlenirmiydin?
bekarken çok severdim ama şimdi hiç takmıyorum diyebilirimtakı takmayı severmisin?
aksesuar olarak olmazsa olmazın nedir?
ben senin esprilerini yerim aklinialirimsmile biliyorsun bi yaptın mı beni canevimden vuruyorsun aynı kelebek gacısı gibi aklinialirimsmile
akasia gelsin de yapsın tebi alsanaalsanasmile bakıcaz ünvanının hakkını veriyor mu :1closedeyes: bıyıhlı gelin dedik bağrımıza bastık sempatiksalakcinni
herzamanki gibi fedakarlık için attın kendini öne bilmiyorumkismile sana kıyamam hele bi o günler gelsin ben size 3 in 1 yaparım delikafadulden :roflol::roflol: hatta sana 2 in 1 naniknanik
çantamdan suyu eksik etmem dedin ya inanamıyorum :roflol:senin adını meski koyuyorum; mehtap su kan.işleri sempatiksalakcinni :roflol:
başka sevdiğin içecek var mı ayburum
Zor ama heyecan doludur herhalde...
Ay aile dedin deee müsadenle yine bir soru sorayım yerimseniben
Evleneceğin kişinin ailesi bir evlilikte ne kadar etkilidir?Gerçi bu kişilere gre değişir ama..yani o kişinin ailesi genel olarak çok ii temiz bir aile ama yine de içini tedrgin eden küçük şeyler olsa kabul eder miydin yine de.Ailesini çok sevdim dedin ya ondan şey ettim CADIARZU
aybur merak ettim gunde kaç lt içiyorsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kanka en son kocik beni kızdırmıştı ağlamıştım
kankaaaaaaa sevgi pıtırcığı halinden çık ta sorumu gör
cevapsın bırakmışsın alırsam elime oklavayıkötükedihüso
zaten asabiyim cigaram tütmio
bu arada fıstıklı kıza selamlar
Cevabın için sağol canım,
Ya ben o kadar su içsem wcden çıkamam herhal. Süzgeç gibiyim zaten.kaydirigubbakcemile3
çantanda muhakkak ne vardır
sanane lan meraklı:roflol: :roflol:
tipe bak ya..gözlüğüne senin:roflol: :roflol: hastayım lan sana:roflol: :roflol: :roflol:
ne varmış çantandazemuszemussanane olum sananeee:roflol: lülülülülülü
yaratıcı ol nikobak şimdi örnek al patronunu
ayburum,nobel barış ödülleri hakkında bilgin varmı?varsa bunu onaylıyomusun onaylamıyomusun?ve nedenlerini alıyım bebemvereliniortak