- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
aaa tabi canıım,herzaman beklerim,göbek adım da marifetti zaten -tatlicadiarzu-
şaka bi yana harika 3ü1 arada yaparım bilmiyorumkismile
yok kıı yazlık deel,kışlıkta var...ama site ahalisi selülitlerimi görmesin diyerekten hiç girmemişim sempatiksalakcinni
gece senin ağzına hiç kilit vurmasın olurmuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanseni okadar çok seviyorum ki..
seyande istanbul anlam kazandı bende
tutudum sıkı sıkı
sayende güvenmeyi öğrendim sırtımı döne döne rahatça
sayende ağladığımda beni anlayacak biri var diyecek duruma geldim
sayende yanlız olamdığımı hissediyorum en zor anlarda
sayende deli gibi eğleniyorum
sayende beni yanlış anlar demeden şakalar yapıyrum en ağrından
sayende yeni aşıklar gibi uyuyorum her buluşma öncesi
sayende bi dostum var diyebiliyorum artık
sen çok seviyorum
gece insanın ağzına kilit vurulmazmış
hem denmiycek şeyer sölermiş
bak bende gevşeyiverdim..
seni öyle çok seviyorum ki..
eksik olma ömrümden..
sana sormak istediğim soru şu
"en son ne zaman ve ne için ağladın"
bunu sorduğumda mutlaka birileri şaşıracaktır bu nasıl kankalıktır diye
ben biliyorum ki kankam ben üzülimym diye bana yansıtmıyordur gözyaşlarını
kaza gününü saymazsak en son ne zaman ve ne içi gözyaşı dkötün bakiym sen?
neden çaya bana geliyorsunuz:dilcikar: yoksa benim yemeklerimi beğenmiyör musunuz :sm_confused: :smiley-cool: korkmayın güceller hem ben çok güzel bir dolma, sarma ve muska börek tarifi aldım aklinialirimsmile önce yemek yeriz akasia gacısı da çayı koyar zemuszemus e çayı kim koyar bayanssulusmilebıyıklı gelin kimse ooooo delikafadulden :roflol::roflol::roflol:rütbendeki yazın ve avatarın yetiyo bidenem opuyorumnanaktan
aralık ayı sakindir bacım sen yeterki geliver yolunaa kırmızı halı döşerim
çayada nikoma giderik
:1ninca::1ninca:
gel canım çayı koymaya beklerim zemuszemus hatta biraz erken gel yemek de yapUla nikoncacan garisi hazirlik yap saga gelcem...cokacimcoook
he öyle adın marifet yani annen dikti sen giydin sempatiksalakcinni 3ü 1 arada derken; sarma, börek, patatez zalatasını mı diyorsun :roflolaaa tabi canıım,herzaman beklerim,göbek adım da marifetti zaten -tatlicadiarzu-
şaka bi yana harika 3ü1 arada yaparım bilmiyorumkismile
yok kıı yazlık deel,kışlıkta var...ama site ahalisi selülitlerimi görmesin diyerekten hiç girmemişim sempatiksalakcinni
ohhhhhhzemuszemuszemuszemuszemuszemusAyburcum öncelikle bu koltukta seni gördüğüme çok sevindim biraz geç oldu mesajım kusura bakma çünkü tatildeydim ancak bugün yazabildim. Şeniz
Seni kk da ilk gördüğümden beri hep pozitif enerji verdin bana aklımda sana dair en ufak bir soru işareti olmadı
yüzyüze görüştüğümüzdede zaten yanılmadığımı anladım. şutarafagitti
İnsanlara karşı olan samimiyetin karşılıksız çıkarsız ve tertemiz bir yüreğin var canım benim. a.s.opuyorumnanaktan
şimdi sana soru sormam lazım dimi belki sorulmuştur ama ben yinede sorayım usul gereği
Sorulmasından hoşlanmadığın bir soru var mı?
Hangi kan grubundansın ayburcum?
Aslıcım bi rahatki sormaaybur bakıyormda koltuktan kalkasın yok tatlımm cok sevdınn:ecrin_bebek:
Ayy Alayduanınannesinin mesajını okuyunca pek bi duygulandım yaa
Maşallah Allah bozmasın dostluğunuzu, Allah kem gozlerden korusun sizi ve dostluğunuzu..
Allah biliyor ya ikinize de kanım çok kaynadı taaa üye olmadan evvel.
Sıcaklığnız, samimiyetiniz satır aralarından akıp geliyo sanki...
Neyse ben de sorayım sorumu...
Daha nce soruldu mu bilmiyorum ama ben sorayım yine de.
Aybur'cum Allah keşke dedirtmesin tabi deee hayatta hiç keşkelrin oldu mu ve pek ozel değilse neler için oldu???
seni uyanık niko senialsanaalsanasmileneden çaya bana geliyorsunuz:dilcikar: yoksa benim yemeklerimi beğenmiyör musunuz :sm_confused: :smiley-cool: korkmayın güceller hem ben çok güzel bir dolma, sarma ve muska börek tarifi aldım aklinialirimsmile önce yemek yeriz akasia gacısı da çayı koyar zemuszemus e çayı kim koyar bayanssulusmilebıyıklı gelin kimse ooooo delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
gel canım çayı koymaya beklerim zemuszemus hatta biraz erken gel yemek de yaphatta bi mantı sıksan şöyle de yesek aklinialirimsmile Aybura da timizlik ve bulaşığı da yaptırttım mı tamamdır
he öyle adın marifet yani annen dikti sen giydin sempatiksalakcinni 3ü 1 arada derken; sarma, börek, patatez zalatasını mı diyorsun :roflolooo daha ne olsunsositososito
hala aklı fikri kiloda miloda bu kızın bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile zemuszemuszemuszemuszemuszemus
siyahı çok seviyorum kilomu kamufle ediyi diye heral:roflol:a.sen sevdiğin renk nedir ayburum
su olmadan asla :içelim:çantanda muhakkak ne vardır
en çok kullandığın makyaj malzemen nedir
aybır evlendigin için pişmanmısın;?
bugünde misafir varmı:roflol::roflol: