- 11 Eylül 2008
- 1.326
- 1
ayburum sinirlerimi bozan bir surü şeyyy kaydirigubbakcemile5arıcam seni kocık gıtsın
ohh hattımıda sınırsız faturalı yaptım artıkın durmam daha şekerr
hee gıderayak bı soru su iş nasıl bir iş yani kankanla ne tarz giyim dusunuyorsunuz bakem ??aklinialirimsmile
sponsor lazımmı kısss buluverem hemencikkkkaydirigubbakcemile3
:Saruboceqselam aybur34 eminim tüm sorular sorulmuştur.ben senin bebek dilediğini biliyorum.hamilelerin duası kabul olur derler. hayır mübarek günde rabbimden sana hayırlı bi bebek vermesini diliyorum.... :Saruboceq: Şeniz
koltuk çok rahat ecrinimaybur canım hala koltuktasın sendemi koltuk sevdasına düştün kaydirigubbakcemile3
aybır birikim yapmayı severmisin?yoksa oldugun zamanımı yaşarsın..yarınlarını düşünürmüsün?
ohhh artık bol bol konuşuruz:lepi:
sponsor lazım olmazmı
kankam giyim tarzını üstleniyo bende satış politikası
tesettüre yeni moda getircek benim kankam
gıss su tarzı bi acıver bakemcok merak ettim yawww tuttum siziiii:lepi: yolunuz acık olsun bakem zemuszemus
su sizin memlekette AKER ARMİNE TUGBA gıbı gıyımler varmıs nasıl yerler guzelmı tarzları ısımlerını cok duydum ama merak edıyorum nasıl anlat bakemmm İzmirde yok bole yerler acmak lazım gozelse CADIARZU
evet canım eşim arkasını düşünemiyoaybur takdir ettim seni..çok güzel düşünüyorsun yarınımızı düşünmeliyiz..evin ekonomi bakanı sensin desene..
ne yazikki var canım a.smarka takıntın varmı?kıyafetlerini nereden alırsın?
37 bazende 38 numara giyiyorumkaç numara ayakkabı giyiyorsun?
geçen sene benimde kumbaram vardıkelebek az kaldı canım tam dolsun açıcam 200'ü geçmiştir:)
abowww benım nıye habarım olmadıkı neysem telde sorarım nırde varmıss??
su eserın net adresı varmı ??
evet canım en geç iki yıl içinde almayı düşünüyoz Allah nasip ederseev almayı düşünüyormusun peki?hangi ilçeden?
aybur para biriktirme topigi var canım sende katıl bize.kumbirik al bitane..zevkli ve teşvik edici oluyor..