Pembe Koltukta 14. Haftada 'Aybur34' bizlerle...

hep gülelim ayburum :Saruboceq: hiç tadımız kaçmasın kuzumsositosositosositososito
Amin nikonum:Saruboceq::Saruboceq:

ben niye bu kadar gülüyorum şaşkın :roflol::roflol::roflol::roflol:

bebeğim benim az aksesuar neyin almadım yevrıma :jeyyar: Şeniz

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
forumdan okudun sandım

nıkooo benden egsük etme takı neyimmmm yafrimmmaklinialirimsmile
aa ayıpsın yevrımm aklinialirimsmile
Amin nikonum:Saruboceq::Saruboceq:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
forumdan okudun sandım
he forumdan okudum kafamçokkarıştı bu ne be :mymeka: olum kazadan sonra konuştuk ya, sadaka vermiştin tesadüfen :hooray:

aa ayıpsın yevrımm aklinialirimsmile

he forumdan okudum kafamçokkarıştı bu ne be :mymeka: olum kazadan sonra konuştuk ya, sadaka vermiştin tesadüfen :hooray:

hee dimi nikonum orucun etkisi bende fazla olıyi daha doğrusu susuzluğun
neyse daha çok pot kırmıyım:kedi:

her güzel şey gibi bir sona yaklaşıyoruz
beni burda yanlız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederima.s.
birkez daha anladımki iyiki kk benim hayatımda var
pc başında tüm günümüzü kk başında geçiriyoruz
ama sonucunda o kadar güzel şeyler alıyoruzki
kk benim için bir hayat okulu oldu
sevgiyi ,dostluğu, riyayı,sahte yüzleri burda çok daha iyi anladım
burası bana çok şey kazandırdı:enbuyukkk:
çoğunuzu tanımama rağmen okadar güzel şeyler yazdınızki
bu durum beni çok mutlu etti:kedi::kedi:
sabah ben uyanana kadr konum kapanmış olur
ben vedamı erken yapmak istedim
ALLAHA EMANET OLUN:Saruboceq::Saruboceq:
yine çok güzel başlıklarda buluşuruz inş:Saruboceq:

sizi seviyorum kk gönül dostları
:asigim::asigim::enbuyukkk::enbuyukkk:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ölürüm sanaaaaa
bıyıhlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bitanem estafurullah,sert kaya değilde yumuşak pamuk helva olurum sana:smiley-cool:yazdıkların doğru,bunu sormamın nedeni şuydu:
konuyu açmak istedim..sen bir msjında keşke ırkçılık olmasa,savaşlar olmasa gibilerden birşey yazmıştın,ilgini çekiceğini düşündüğüm için konuyu buna getirdima.s.
şimdi bu nobel denen dallama,baruttur,dinamittir,bombadır,mayındır kısaca her türlü patlayıcıyı bulan lavuk,bunlardan kazandığı para ile akıl alamıyacak paralar kazanır..sonra derki ben kötülüğe vesile oldum,benim yüzümden savaşlarda insanlar ölüyo,ocaklar sönüyo,dünyaya savaş yaydım,bari nobel vakfı kuruyımda hayır yapsınlar benim paramla..insanlar sansınki ben çok iyi bir adamım..arkamdan küfür etmesinler beddua okumasınlar hayır okusunlar..
ve beni savaş yanlısı olarak tanımasınlar
detaylı araştırırsan ne demek istediğimi çok daha iyi anlyacaksınyerimseniben
işte böyleboshayallersmileilgini çekiceğini düşündüm ayburumŞeniz

hayatın anlamı bendim hani nikotibete gitmeye gerek yok
nobel ödülünü verseler almam ciğerim:1closedeyes:yazımı okuda neden diye sorma:mymeka:
şimdi bi soru daha geliyo bak bana:mymeka:
ayburum,sitede en güzel bulduğun hatun kim:jeyyarniko nasılım:jeyyar:)

anaaaa konum daha kapanmamışohaoldumsmilezemuszemus

niye kapansın ya,daha yeni geldin:a015:

Son düzenleme:
sen en gozel koltuklara otur fıstıgımmmzemuszemus:roflol:
kıss nıko sınırlerım bozuktu sen benı guldurdun Allahta senı guldursun emiiiii:icecream::dance:

vayyy tanrıçam benim gel bi öpem seniŞenizŞeniz
sen benim bütün yorumlarımı okudunmu:kedi::kedi:
ayy çok sevindirik oldumzemuszemuszemuszemus
tanrıçam okadar açık ve net belli etmişsinki bu nobel olacak dallamalar filistine niye hiç ödül vermiyolmaz:
ee niye versin ancak onların canını alıyo pis adilerklava:klava:
nobeli okadar güzel anlatmışsınki alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bunu ekşi sözlükte yayınlamak lazım :lepi::lepi:

vayy dimek niko sana hayatımın anlamısın didi :jeyyar::jeyyar:sakın kocişi duymasındelikafaduldendelikafadulden
ama gördünmü tanrıçam hayatın anlamını senle bile bulamıyi klava::1hug::1hug:

sitenin okadar çok güzel hatunu varki
torpil olarak sanılmasın amma aybiğimi çok cücel buluyom:asigim:
barbiveken ve ilarzuda listedin ön sıralarında haaa bide 11 nolu çingende çok hoş
dingilterem ve demotyhde var ayırt dahi edemiyom listem okadar uzunki bi rivayete göre sende çok cücelmişsin amma nur cemalini göremedikki değerlendirelimsenağlama

sen en gozel koltuklara otur fıstıgımmmzemuszemus:roflol:
kıss nıko sınırlerım bozuktu sen benı guldurdun Allahta senı guldursun emiiiii:icecream::dance:

oyy hemşom ŞenizŞeniz
kocik nerde kızyerimsenibenyerimseniben
sinirleniri bozan sebep acep benim tahmin ettiğim şeymi :uhm: (kalabalık)

selam aybur34 eminim tüm sorular sorulmuştur.ben senin bebek dilediğini biliyorum.hamilelerin duası kabul olur derler. hayır mübarek günde rabbimden sana hayırlı bi bebek vermesini diliyorum.... :Saruboceq: Şeniz

aybur canım hala koltuktasın sendemi koltuk sevdasına düştün kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…