Pembe Koltukta 14. Haftada 'Aybur34' bizlerle...

bitanem estafurullah,sert kaya değilde yumuşak pamuk helva olurum sana:smiley-cool:yazdıkların doğru,bunu sormamın nedeni şuydu:
konuyu açmak istedim..sen bir msjında keşke ırkçılık olmasa,savaşlar olmasa gibilerden birşey yazmıştın,ilgini çekiceğini düşündüğüm için konuyu buna getirdima.s.
şimdi bu nobel denen dallama,baruttur,dinamittir,bombadır,mayındır kısaca her türlü patlayıcıyı bulan lavuk,bunlardan kazandığı para ile akıl alamıyacak paralar kazanır..sonra derki ben kötülüğe vesile oldum,benim yüzümden savaşlarda insanlar ölüyo,ocaklar sönüyo,dünyaya savaş yaydım,bari nobel vakfı kuruyımda hayır yapsınlar benim paramla..insanlar sansınki ben çok iyi bir adamım..arkamdan küfür etmesinler beddua okumasınlar hayır okusunlar..
ve beni savaş yanlısı olarak tanımasınlar:nazar:
detaylı araştırırsan ne demek istediğimi çok daha iyi anlyacaksınyerimseniben
işte böyleboshayallersmileilgini çekiceğini düşündüm ayburumŞeniz

hayatın anlamı bendim hani niko:nazar:tibete gitmeye gerek yok:nazar:
nobel ödülünü verseler almam ciğerim:1closedeyes:yazımı okuda neden diye sorma:mymeka:
şimdi bi soru daha geliyo bak bana:mymeka:
ayburum,sitede en güzel bulduğun hatun kim:jeyyar:KK43:niko nasılım:jeyyar:)

niye kapansın ya,daha yeni geldin:a015:
he okudum :içelim: bi yaşıma daha girdim bilmiyorumkismile hadi sen de bana yeni yaş hediyesi al hayatıma anlam katanım :dance: uuç uuç nikocum patron sana hediye neyin alacak sositososito
soruya baktım gidim bi çay demlim patronum :KK3:
sen en gozel koltuklara otur fıstıgımmmzemuszemus:roflol:
kıss nıko sınırlerım bozuktu sen benı guldurdun Allahta senı guldursun emiiiii:icecream::dance:
anam senin şimdiden sinirlerin bozukssssa:nazar: ben eyle biri tanıyorum ki askeri geldi ama hala derdi bitmiyi:nazar:

amin kelebeğim fisfisfis

X