Herkese merhaba
Eşim ve benim çok sevdiğimiz liseye kadar dostluğumun dayandığı bir arkadaşlığımız var . Beyefendi yıllardır arkadaşımız en kötü günümüzde bile yanımızda olda . İyi günümüzde de öyle. Hep yanlız olduğu için bizde hey hayatında biri olsun isterdik gerek ben gerek eşim defalarc kez arkadaşlarımızla tanıştırdık ama olmamıştı . Herneyse kendisi 7 ,8 aydır bir hanımefendiyle görüşüyor . Bizde görüştük hep birlikte oturmayı severiz fskat maksimüm 2 kere görüşmüşüzdür . Arkadaşımız mutlu diye bizde onun adına çok mutluyuz . Kız da çok tatlı çok hoşsohbet biriydi . Yalnız bana ilginç gelen birkaç özelliği dışında bunları anlatıyorum ki olayı biryere bağlayacağım . Ne zaman başbaşa kalsak erkek arkadaşımızın maddi olarak yetersiz olduğunu , çok tutumlu olduğunu söyler dert yanar . Ki arkadaşımız ortalama kazanıyor . Aynı zamanda arkadaşımız kızın üniersite parasını da ödüyor bir miktar . Bunlar tamamen onların ilişkisinin dinamiği banane ama hep bu maddiyat söz konusu olduğu için anlatıyorum . Geçtiğimiz günlerde bana zor durumda olduğunu söyleyerek benden 10 bin lira kadar borç para istedi ama ali bilmesin diyerek .Bende şaşırdım. Eşime danıştım . Eşim ne alaka ya sana kadar geldi mi iş dedi . Malum evli olunca maddi olarak kocadan gizli bir başkasına borç veremezsiniz haktır adamın kazandığı parayı sormadan vermek . Durumu anlatmak zorunda kaldım eşime ve diğer söylediği şeyleride söyledim . Tutturdu aliyi arayacam anlatacam diye . Bende aman araları bozulmasın boşver bir miktar gönderelim bakalım dedim . Ama kafam karıştı . Sıyrılmak istiyorum bu olaydan bu her sohbetin konusunun maddiyata gelmesinden sıkıldım . Kızla arama mesafe koysam daha mı olacak diye düşünüyorum