pazar günümü zehir ettin kayınvalide....

Insan torununa ,evladına gidene hayıflanır mi ya!!! Bence o klimaya verilen paraya acımış belliki.yoksa onda klima alacak para olmadığını sanmıyorum.
Kimisi böyle harcamaları sevmez.yigma meraklisidir.bir nevi kuşak catismasi

Kayınvalideniz pasifmiş. Kasa ortak olacak oğlum o kasadan evine klima taktıracak ben olsam aynından kendi evime de isterdim. Lagaluga edecek evladın da canını alırdım.
Ben yaşlanınca evladından tırsanları anlamıyorum. Doğurduğum çocuk efendim olamaz.
Ama burada size grip atılması çok yanlış Sizin de kaynananın size bir şey dememişsen kadını tahrik eder gibi bıdı bıdı konuşmanız.
Susun gitsin kaldı ki kadıncağız gönül koymuş eee size de laf edememiş ne diye söyleniyorsunuz.
Canını mı alırdınız:))
Ortalığı yıkın da dediğinizi yaptırın madem,o nasıl söz,şakası bile irrite edici...

Kesenin bir olması çok yanlış. Madem ki böyle sorunlar yaşanıyor konuşun ve ayırın. Herkes bütçesini bilsin

Sizin yerinizde olsam umursamaz kendi bildiğimi yapardım. Sorularınıza cevap vermiyosa siz kendi istediğini yapın geçin. Allahtan aynı evde yaşamıyomuşsunuz

Kese bir olayı hep böyle sonuçlanıyor.. Allah aşkına evlenen barklanan adamlar kesesini de kendileri idare etsinler. Üstüne gitmeyin bakalım sizinde bir sucunuz yok gibi oğluna bir tane daha alalım deseydi yani..

Belki de size değil oğluna sinir olmuştur ama öncelik tabiki bebekli evdedir.

Gelirin bir olması
Beraber yaşam
Ve sonucunda getirileri oluyor

Malesef hesap vermeden geliriniz olsun
Kökten kimse karışamaz

Herkese iyi hafta sonları...
Ben kayınvalidemle aynı apartmanda, kesemiz bir, iki tane küçük bebek annesi biriyim..
Evimiz yazın ciddi anlamda sıcak oluyor. Nefes alamıyoruz öyle sıcak. Bende eşime yaz bitiyor, klima taktır diye diye aldırdım. Benim için değil bebeklerimizi düşündük. Yazın bir nebze serin olsun, kışın ısınırlar vs diye.. kayınvalide duyunca çok bozuldu. Eşime dedim ki söyledin mi klimayı? Evet dedi, bu evede neden almadın demiş. Hıı dedim surat ondan beş karış..mutfaktaydı sanırım duymus olabilir.ama ben sana ne yaptım? Ben mi alıyorum, para benim cebimden mi çıkıyor? Ben ne yapabilirim. Yüzüme bakmıyor, ben sana ne yaptım dedim? Cvp vermıyor. Sinirli sinirleri bişeyleri yerleştiriyor.Yahu oğluna ben bebeklerım için zor aldırdım sana nasıl aldırayım? Sende söyle kocana! Sende söyle oğluna! Her iki eve de alalım desem eşim zaten bin dereden su getirerek aldı bu sefer hiç almayacaktı. Evet kesemiz bir adaletsizlik var canım çok sıkılıyor inanın.. ama para benım elimde değil ki ben ne yapabilirim.. madem klima gibi bir isteğin vardı bundan önce bari dile getirseydın, oğlum taktıralım bebekler için vs deseydın.. ama ben taktırınca olaylar olaylar.. çok bunaldım kızlar zaten iki bebekle hayat mücadelesi veriyorum bir de validenin suratı.. kendısıyle kesınlıkle konusmayı düşünmüyorum. Yanına inmeyi, aramayı düşünmüyorum. Yanlıs mı düşünüyorum? Sizinde görüşlerinizi almak istedim... klimayı taktırmaktaki tek amacımız bebeklerimizdi bu arada.. kışın daha sıcak olur evimiz diye.. ben şimdi nasıl davranmalıyım
Sözlü bir iletişim olmadan surattan yola çıkarak hiç topa girmeyin bence.

Yok kızlar ben tam ifade edemiyorum. Öyle sessiz sakin bir surat asma değil. Laf sokuyor, söyleniyor birebir kavga etmiyor yüzümüze şöyle böyle demiyor saçma sapan kendi kendine söyleniyor. Yok efendim oda çocuk büyütmüş bilmem ne bu tarzda yani.

Sinir bozucu evet, ama uzatmaya gerek yok bence ❤️

Kimseye bir şey demiyor. Nasıl abartmıyım? Surat beş karış, sinirlenmiş garip garip hareketler yapıyor? Anne ben sana ne yaptım neden böyle davranıyosun bana diyorum beni tersliyor. Ne yapmamı beklıyosunuz?
Ayni aparanda , keseler bir olunca, kv de sorunluysa olur boyle seyler

Sen hic karisma
Kocan halletsin

Ya gerçekten onun için çok üzgünüm.. aynı şeyi bana yapsalar kesemiz birken banada dokunur.. ama ben kv ye değil bu evin ihtiyacı değil mi diye sinirimi kocamdan cıkarırım.. her ne eksıkse orayada buraya alınır yapılırdı bu zamana kadar.. ama maddi açıdan şuan cok iyi iki tane taktıracak durumda değiliz. Ya herseyı geçtim torunların için yapıldı biz püfür püfür otururuz diye almadık ki..
Olgunlaşmayıp sadece yaş alanlar cenneti ülkem.

O ne tripler öyle ya. Sanki eltisiniz de keseniz bir kıskaniyor. Yahu oğlun bu oğlun digerleri de caninin parcasi torunlarin. Birakin ne hali varsa görsün. Triplerine karsilik vermeyin daha cok kudursun.

Canını mı alırdınız:))
Ortalığı yıkın da dediğinizi yaptırın madem,o nasıl söz,şakası bile irrite edici...
İrite olmayın diye açıklayayım. Bizde canını alırım demek ağzından burnundan getiririm denektir. Katil değilim.
Ortak kasadan yüklü bir şey bir eve alınıyorsa diğer eve de alınmalı.
Ben ortalığı yıkar dediğimi yaptırırım. Ams tavrım gelinime değil oğluma olur. Çünkü eylemi gerçekleştiren oğlum. Gerçi ben tavır da yapmam. Sıcaksa herkese sıcak ortak paradan alınıyorsa bende gider siparişi verir ortak kasadan ödetirim.
Kadın klima İstemiş oğlan mırın kırın yapıyor. Kendi evine ortak kasadan alacak bana Yok diyecek. Olmaz öyle.
Burada zaten benim muhatabım oğlum olur.

Gelirinizin ortak bir mağazadan gelmesi kesenizin ortak olmasını gerektirmiyor. Diyelim 6,000 TL kazandılar, üç bin-üç bin paylaşırlar, isteyen klima alır, isteyen almayıp parasını biriktirir.
Ben sanki giderler de ortak anladım. Eğer gelir ortak gider ortak değilse o zaman kayınvalide haksız ama gider de ortaksa istemekte haklı.

Fırsat bu fırsat! Hiç kacirmaaa .
Kesenide ayirr , yeme içmeni de ayır .
Böyle nereye kadar .Sizde bir ailesiniz artık ve 2 çocuğunuz var..

Ben sanki giderler de ortak anladım. Eğer gelir ortak gider ortak değilse o zaman kayınvalide haksız ama gider de ortaksa istemekte haklı.
Ben de giderler ortak anladim.
Kesemiz bir demek o demek zaten. Yoksa biri ister klima alır diğeri gider araba alır kimsenin karışmaması gerekirdi.

Kv ye kısmen de olsa hak verdim.
Istediği bir şey alınmadıysa, e iki tane klima alacak butce yokken de size klima alındıysa kizmakta haklı. Ayrıca yaz bitti bu sıcak da sıcak mevzusunu anlamadim.

Senin de gidip hemen bidi bidi yapman hoş değil. Eşine sorup da hii ondan suratı böyle asik falan. Bariz konuşmaya yer arıyorsun.
Yani kadın bunu duyup da sadece trip yapıyorsa çok iyi biri.
Normalde bunu duyan kaynana dümdüz olay çıkarır çünkü.

İrite olmayın diye açıklayayım. Bizde canını alırım demek ağzından burnundan getiririm denektir. Katil değilim.
Ortak kasadan yüklü bir şey bir eve alınıyorsa diğer eve de alınmalı.
Ben ortalığı yıkar dediğimi yaptırırım. Ams tavrım gelinime değil oğluma olur. Çünkü eylemi gerçekleştiren oğlum. Gerçi ben tavır da yapmam. Sıcaksa herkese sıcak ortak paradan alınıyorsa bende gider siparişi verir ortak kasadan ödetirim.
Kadın klima İstemiş oğlan mırın kırın yapıyor. Kendi evine ortak kasadan alacak bana Yok diyecek. Olmaz öyle.
Burada zaten benim muhatabım oğlum olur.
Bakış açısı,benim muhatabım oğlum değil eşim olur,kasa ortaksa bir ortak ta eşim,dolayısıyla ben olurum.
Zaten gerekliyse yürürlüğe koymuş olurum,o güne kadar aklıma gelmediyse demekki sıcaktan canım burnuma gelmemiştir,gelinimle yarışacağıma bir sonraki alınacaklar sırasına koyulmasını sağlarım.
Çocuklar ve çocuklu kadın bunalmış,nedir tavır yapmalar filan.Normalde iyiymiş,burada da olgunluk göstermeliydi.

Ben de giderler ortak anladim.
Kesemiz bir demek o demek zaten. Yoksa biri ister klima alır diğeri gider araba alır kimsenin karışmaması gerekirdi.

Kv ye kısmen de olsa hak verdim.
Istediği bir şey alınmadıysa, e iki tane klima alacak butce yokken de size klima alındıysa kizmakta haklı. Ayrıca yaz bitti bu sıcak da sıcak mevzusunu anlamadim.

Senin de gidip hemen bidi bidi yapman hoş değil. Eşine sorup da hii ondan suratı böyle asik falan. Bariz konuşmaya yer arıyorsun.
Yani kadın bunu duyup da sadece trip yapıyorsa çok iyi biri.
Normalde bunu duyan kaynana dümdüz olay çıkarır çünkü.
Yaz geçince klimalarda büyük indirim oluyor,muhtemelen onun için alındı,kardeşim de şimdi aldı.Ne var az sabretse,ona da alınır gerekliyse,surata ne gerek var.

Back
X