pazar günümü zehir ettin kayınvalide....

Peki keseleri ayirmanin bir yolu yok mu?
Cok zor olmali boyle.
Her seyin cifter cifter alinmasi mumkun degil.
Kaldi ki sizin esiniz varsa onun da var.
O da soylesin.
Siz isteyince mi aklina gelmis?

Bir de yabanciya degil ya kendi torunlarina, ogluna, gelinine alinmis.
Cok ayipladim ben, kuma gibi davranmis.

Para ayni yerden kazaniliyor diye herseyi tek kisi iki tane mi alacak? Herkes kendi evinin ihtiyaclarini kendi alsin. Sen aldirinca mi yoklugunu hissetmis. Simdiye kadar neden istememis bi klima madem? Sen de var bende niye yok tribine mi girmis??
Off aynen öyle.. ben bebekliyim sende coluk cocuk yok.. bugüne kadar böyle bişey istemedin. Ben aldırınca olay oldu. Bebekli evin ihtiyacıyla bir olur mu hiç? Sana alındı bana alınmadı tribinde.. banane ya ben aldırdım söyle oğluna söyle kocana alsınlar benden ne istiyosun çocuklarım rahat etsin bırak

Evet ne ihtiyacsa her iki evede yapıldı bunca zaman. Yeri geldi validem bana yaptı hakkını yiyemem.. zaten bana bu şekilde davranmasa elimize geçen ilk parada onada taktırırım. Onlar için çok büyük bir ihtiyaç olsa dile getirse ben sinsi sinsi taktırsam ayıp.. ama sen bunca zaman böyle birşey istemedin ki..

Yerinde olsam hiç nazlamam.
Fazla üstüne düşmek demek sen haklısın demek oluyor bi yerden sonra
Ki bence haklı değil.

Eşin bi ara söylesin
Anne abartma ya senin de başka ihtiyacın olur o alınır.
Bunda büyütecek ne var? desin.
Sen hiiç karışma bence.

Yerinde olsam hiç nazlamam.
Fazla üstüne düşmek demek sen haklısın demek oluyor bi yerden sonra
Ki bence haklı değil.

Eşin bi ara söylesin
Anne abartma ya senin de başka ihtiyacın olur o alınır.
Bunda büyütecek ne var? desin.
Sen hiiç karışma bence.
Karısmam zaten ama bana surat asıyor laf sokuyor

Alınmıycam zaten kendı kendıne napıyosa yapsın benım ne sucum var. Cocuklarımı düşünmek mi suç? Bu tepkisinden dolayı yanına inmeyi düşünmüyorum
Siz bilirsiniz inmeyin. Ben sizin yerinizde olsam tepkisiz kalirdim. Tavir yapmaya gerek yok

Off aynen öyle.. ben bebekliyim sende coluk cocuk yok.. bugüne kadar böyle bişey istemedin. Ben aldırınca olay oldu. Bebekli evin ihtiyacıyla bir olur mu hiç? Sana alındı bana alınmadı tribinde.. banane ya ben aldırdım söyle oğluna söyle kocana alsınlar benden ne istiyosun çocuklarım rahat etsin bırak
Ohh iyi oldu bari cocuklar rahat eder diyecegi yerde olay yaratmış. Bu konuyla ilgili hic muhattap olmayın bence. Sizlik bi durum yok, normal davranmaya devam edin. Siz oyle yapınca nasılsa o patlama yaşar o zaman size bişi soylerse gerekeni soylersiniz. Kocası varmış basinda o alsin. Olmasa ihtiyaci olsa neyse...

Tribi geçene kadar gitme sen de.
İki bebekle milyon tane işin vardır zaten.
Aynen öyle. Bugüne kadar bir ihtiyacımız olup olmadığını sormadı.. şimdi ortalığı karıştıracak yıllların patlamasını cıkaracak hatta eşimi dolduracak beklıyorum

Ohh iyi oldu bari cocuklar rahat eder diyecegi yerde olay yaratmış. Bu konuyla ilgili hic muhattap olmayın bence. Sizlik bi durum yok, normal davranmaya devam edin. Siz oyle yapınca nasılsa o patlama yaşar o zaman size bişi soylerse gerekeni soylersiniz. Kocası varmış basinda o alsin. Olmasa ihtiyaci olsa neyse...
Aynen öyle çok kırgınım.. arayıpta kızım benım sinirim sana değildi sen üzerine alınma diyene kadar yanına inmeyi düşünmüyorum...

Aynen öyle çok kırgınım.. arayıpta kızım benım sinirim sana değildi sen üzerine alınma diyene kadar yanına inmeyi düşünmüyorum...
Evet haklısınız ama ben yerinizde olsam böyle bir tepkiyi bile vermezdim. Sizde vermemelisiniz. Çünkü siz bize alalim onlara almayalim dememissiniz. Sizin zaruri ihtiyacinizmis gidermissiniz. Sizin bu davranışınız ona kendini haklı hissettirir. Bak klimayi aldirdi simdide tavir yapiyor der. Siz normal davranın. Sonra bu durum eşinizle aranızda problem olmasın :(

Alan siz degilsiniz veren siz degilsiniz hic karismayin o yaptigi tavirla kalsin. Ama siz su an tavir yaparsaniz suclu siz olursunuz benden soylemesi
Aynen öyle olucak kardeşim ne güzel insan sarrafı olmuşsun. Benımde korkum bu zaten.. tavır yapmıycam sabahta yapmadım oturdum çayımı çorbamı içtim. Şimdi nasıl davranmalıyım? Bana bu sekılde davrandı ben onu aramak yanına inmek istemem ki

Evet haklısınız ama ben yerinizde olsam böyle bir tepkiyi bile vermezdim. Sizde vermemelisiniz. Çünkü siz bize alalim onlara almayalim dememissiniz. Sizin zaruri ihtiyacinizmis gidermissiniz. Sizin bu davranışınız ona kendini haklı hissettirir. Bak klimayi aldirdi simdide tavir yapiyor der. Siz normal davranın. Sonra bu durum eşinizle aranızda problem olmasın :KK43:
Doğru söylüyosunuz. Akşam yemeğe gidicektik. Ben tavırmı anlasın diye gitmeyecektim. Ama eşimle birlikte gidiyim bende ozaman

Doğru söylüyosunuz. Akşam yemeğe gidicektik. Ben tavırmı anlasın diye gitmeyecektim. Ama eşimle birlikte gidiyim bende ozaman
Doğru karar :) zaten size tepkiliyse illa ki lafın bir ucundan size dokundurur. Bunun eşinizin yanında olması daha iyi. Sizin tavır yapmadığınızı ve annesinin haksız olduğunu kendi gözüyle görmüş olur.

Aynen öyle olucak kardeşim ne güzel insan sarrafı olmuşsun. Benımde korkum bu zaten.. tavır yapmıycam sabahta yapmadım oturdum çayımı çorbamı içtim. Şimdi nasıl davranmalıyım? Bana bu sekılde davrandı ben onu aramak yanına inmek istemem ki
Yokmus gibi davranin. Cagirmadigi surece gitmeyin hic. Simdi o kizgin birilerine,kizgin insana karsi kizgin davranmak iki tarafa da zarar. Sakinlesene kadar tepkisiz olursaniz o kendiliginden normale doner.

Yokmus gibi davranin. Cagirmadigi surece gitmeyin hic. Simdi o kizgin birilerine,kizgin insana karsi kizgin davranmak iki tarafa da zarar. Sakinlesene kadar tepkisiz olursaniz o kendiliginden normale doner.
Bu seferde hiç aramıyor gelmiyor olucam.. içerde eşime söyledin mi hemen klimayı? Dedim evet dedi. Hıı ondan bu suratı dedim. Acaba bunu duymusta bana ondan tavırlı olabilir mi?

Doğru karar :) zaten size tepkiliyse illa ki lafın bir ucundan size dokundurur. Bunun eşinizin yanında olması daha iyi. Sizin tavır yapmadığınızı ve annesinin haksız olduğunu kendi gözüyle görmüş olur.
Aynen öyle. Hemde karnımızı doyuralım iki cocukla cok zor :D

Back
X