pazar günümü zehir ettin kayınvalide....

Ben de duymuştum böyle bir şey.
Yani biri de çıkıp demiyor ki arkadaş herkes parasını alsın kim ne istiyorsa onu alsın.

Bana şey demişlerdi. Mesela karpuz almış Akşam, kese bir diye ikiye bolunuyor. Mesela birine domates alınıyor, diğerine de. Özel ihtiyaçlarını nasil karşılıyorlar çözemedim gitti.

Konu sahibinin her lafinin torunlarını kıskanıyor üstünde dönmesine ayrı irite oldum.

Kimse açıp klimayı önünde oturtturmuyor bebeğini. Mekân sıcaktır, açarsın herkes serinler işte. Çocuk işin bahanesi, kendilerine alınmış ki klimasız ev düşünemiyorum türkiye de. Bunu torunlara yormaya ne gerek var ki illa?

Klimayı kışın da kullanan insanlar çok yok cevremde. Şöyle ki kaloriferli evlerde zaten kimse tek bi odayı ısıtayım demiyor. Demek sobalı ev diye dusunuyorum. Sobalı evde de ne var yani onlara alındıysa kv de bir tane alınması gerekiyordu.

Ben kv acısından bakınca, gelin sobayla uğraşmasın diye kendine klima aldırıyor. Bana alınmıyor. Oğlum bunu ortak bütçeyle aldırıyor.demek ki paranın yarısı benden gidiyor. Bana da almıyorlar. Bidahaki ay gibi bi planları da yok. Kaynana oldum bi an. Benim de suratım düştü:KK70: :KK70:
Hanımefendi siz neyin kafasındasınız?
Domates alalım ikiye bölelim eğlence çıktı siZede. İkidir üçtür cvp vermiyim diyorum tutamıycam daha fazla! Evim petekli ama bebeklerim banyo yaptıkları zaman odayı ekstra ısıtmam gerekıyor yeterlı ısıya petekle ulaşamıyoruz! Çocuk işin bahanesi diye bana yalancı muamelesi yapamazsınız!! Cok sevgili kayınvalidem beş yaşında çocuk gibi hareket etmeyip, bir tane de bu eve alalım, iyi düşünmüşsünüz gibi konuşmalıydı!! Alan ben değilim satan ben değilim !!!

Ben de duymuştum böyle bir şey.
Yani biri de çıkıp demiyor ki arkadaş herkes parasını alsın kim ne istiyorsa onu alsın.

Bana şey demişlerdi. Mesela karpuz almış Akşam, kese bir diye ikiye bolunuyor. Mesela birine domates alınıyor, diğerine de. Özel ihtiyaçlarını nasil karşılıyorlar çözemedim gitti.

Konu sahibinin her lafinin torunlarını kıskanıyor üstünde dönmesine ayrı irite oldum.

Kimse açıp klimayı önünde oturtturmuyor bebeğini. Mekân sıcaktır, açarsın herkes serinler işte. Çocuk işin bahanesi, kendilerine alınmış ki klimasız ev düşünemiyorum türkiye de. Bunu torunlara yormaya ne gerek var ki illa?

Klimayı kışın da kullanan insanlar çok yok cevremde. Şöyle ki kaloriferli evlerde zaten kimse tek bi odayı ısıtayım demiyor. Demek sobalı ev diye dusunuyorum. Sobalı evde de ne var yani onlara alındıysa kv de bir tane alınması gerekiyordu.

Ben kv acısından bakınca, gelin sobayla uğraşmasın diye kendine klima aldırıyor. Bana alınmıyor. Oğlum bunu ortak bütçeyle aldırıyor.demek ki paranın yarısı benden gidiyor. Bana da almıyorlar. Bidahaki ay gibi bi planları da yok. Kaynana oldum bi an. Benim de suratım düştü:KK70: :KK70:
Ahhahhaah:)
Benim oğlan ergenlikte,çokta kalmadı ama bekarken de empati kurabilirdim,haktan yanayım her zaman.
Örneğin nişanlıyken eşime şöyle demiştim"İşiniz ortak,erkekler bir düzen kurmuş,peki kız kardeşlerinn hakkını nasıl vereceksiniz,bunu konuştunuz mu,ben bebeğim olursa onların hakkı boğazından geçsin istemem"
Sonra gördüm ki asıl mağdur olacak olan biziz,işler büsbütün karışmadan yolumuza baktık.
Çok zor bu işler.
Klimasız yer düşünebiliyorum ben,hatta yaşıyorum,yorgansız yattığımız br haftayı geçmiyor yazları:halay:
Sıcaklayanlar serinlesin,kayınvalideye klima alınsın,konu sahibi sen de yorumlarla kendini doldurma,o kadarla brşey olmaz.
Öyle insanlar var ki gelinin annesinin aldıklarını ble kıskanıyor.
Hepimiz kadınız işte,özenmiştir.Ben arada 80 yaşlarındaki komşu teyzeye şekerlik saklama kabı vs alıp götürüyorum,çok seviniyor,diyorum ya,kadınız işte:))

Hanımefendi siz neyin kafasındasınız?
Domates alalım ikiye bölelim eğlence çıktı siZede. İkidir üçtür cvp vermiyim diyorum tutamıycam daha fazla! Evim petekli ama bebeklerim banyo yaptıkları zaman odayı ekstra ısıtmam gerekıyor yeterlı ısıya petekle ulaşamıyoruz! Çocuk işin bahanesi diye bana yalancı muamelesi yapamazsınız!! Cok sevgili kayınvalidem beş yaşında çocuk gibi hareket etmeyip, bir tane de bu eve alalım, iyi düşünmüşsünüz gibi konuşmalıydı!! Alan ben değilim satan ben değilim !!!
Hanımefendi asıl siz neyin kafasindasiniz?
Domates konusunu sizden mi bahsetmişim hemen panter gibi atladın?
Öyle bol ünlemli yorum yapınca korkmuyorum maalesef, kv sana surat asmasina sasirmadim şuan. Alan ben degilim satan ben degilim diyorsun masallah her şeyin içindesin. Gidip kocana suratını söyleyecek ve buraya konu açabilecek kadar dokunmuş işte.

Hadi selametle..

IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz aynen kadınlar 80 yaşında da değişmiyor haklısın. Bize tabak çanak bulaşık olsun. 80 yaşındaki akrabamın hala kıyamayıp kullanmadığı tabakları var :D siz de mutlu edin kadını yazık:D

Back
X