- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
- 133
Hanımefendi siz neyin kafasındasınız?Ben de duymuştum böyle bir şey.
Yani biri de çıkıp demiyor ki arkadaş herkes parasını alsın kim ne istiyorsa onu alsın.
Bana şey demişlerdi. Mesela karpuz almış Akşam, kese bir diye ikiye bolunuyor. Mesela birine domates alınıyor, diğerine de. Özel ihtiyaçlarını nasil karşılıyorlar çözemedim gitti.
Konu sahibinin her lafinin torunlarını kıskanıyor üstünde dönmesine ayrı irite oldum.
Kimse açıp klimayı önünde oturtturmuyor bebeğini. Mekân sıcaktır, açarsın herkes serinler işte. Çocuk işin bahanesi, kendilerine alınmış ki klimasız ev düşünemiyorum türkiye de. Bunu torunlara yormaya ne gerek var ki illa?
Klimayı kışın da kullanan insanlar çok yok cevremde. Şöyle ki kaloriferli evlerde zaten kimse tek bi odayı ısıtayım demiyor. Demek sobalı ev diye dusunuyorum. Sobalı evde de ne var yani onlara alındıysa kv de bir tane alınması gerekiyordu.
Ben kv acısından bakınca, gelin sobayla uğraşmasın diye kendine klima aldırıyor. Bana alınmıyor. Oğlum bunu ortak bütçeyle aldırıyor.demek ki paranın yarısı benden gidiyor. Bana da almıyorlar. Bidahaki ay gibi bi planları da yok. Kaynana oldum bi an. Benim de suratım düştü![]()
![]()
Domates alalım ikiye bölelim eğlence çıktı siZede. İkidir üçtür cvp vermiyim diyorum tutamıycam daha fazla! Evim petekli ama bebeklerim banyo yaptıkları zaman odayı ekstra ısıtmam gerekıyor yeterlı ısıya petekle ulaşamıyoruz! Çocuk işin bahanesi diye bana yalancı muamelesi yapamazsınız!! Cok sevgili kayınvalidem beş yaşında çocuk gibi hareket etmeyip, bir tane de bu eve alalım, iyi düşünmüşsünüz gibi konuşmalıydı!! Alan ben değilim satan ben değilim !!!