pazar günümü zehir ettin kayınvalide....

Bu seferde hiç aramıyor gelmiyor olucam.. içerde eşime söyledin mi hemen klimayı? Dedim evet dedi. Hıı ondan bu suratı dedim. Acaba bunu duymusta bana ondan tavırlı olabilir mi?
Olabilir,kim bilecek ki
Aldirmayin,kendi kendine asiyorsa assin yuzunu

Boşverin surat asmiyormus her şey normalmiş gibi davranin. Surat aşması tepki zaten sorulup dursun da nazlansin istiyor. Görmezden gelip normal davranmak en iyisi. Günlük rutininizde ne varsa onu uygulayın siz. Bırakın oğluyla kocasını yesin size ne.

Boşverin surat asmiyormus her şey normalmiş gibi davranin. Surat aşması tepki zaten sorulup dursun da nazlansin istiyor. Görmezden gelip normal davranmak en iyisi. Günlük rutininizde ne varsa onu uygulayın siz. Bırakın oğluyla kocasını yesin size ne.
Benide yiyecek beni daha fazla yiyecek huyunu biliyorum.. onlar aile iki gün sonra unutulacak ama biz gelin kaynanayız aramız bozulursa cok zor..

Benide yiyecek beni daha fazla yiyecek huyunu biliyorum.. onlar aile iki gün sonra unutulacak ama biz gelin kaynanayız aramız bozulursa cok zor..
E ondan dolayı görmezden gelin diyorum ya. Tepki verdiğiniz anda size patlayacak çünkü.

Hiç umursamayIn, bu konu sizin sorununuz değil.
Zaten peşinde dolanmanızı, sürekli sormanızı istiyor ki tersleyip sinirini çıkarabilsin.
Siz aldırış etmeyince asıl muhataplarına yönelecektir.
Ayrıca bu ortak kese olayı berbat bir şey

Hiç umursamayIn, bu konu sizin sorununuz değil.
Zaten peşinde dolanmanızı, sürekli sormanızı istiyor ki tersleyip sinirini çıkarabilsin.
Siz aldırış etmeyince asıl muhataplarına yönelecektir.
Ayrıca bu ortak kese olayı berbat bir şey
Bugüne kadar aldığımıza yaptığımıza asla ses etmedi birşey demedi.. bugün neden patladı bilmiyorum.. belki birikti.. ona hak verıyorum, çok haklı.. ama ben ne yapabilirim.. hem cocuklarım hem senin evin için nasıl yaptırabilirim. Sen bir büyük olarak yahu bu cocuklar için alın hem burayada hem yukarıyada demedin üstüne birde bana ediyosun

Görmezden gelince de aramıyo sormuyo gelmiyo olucam benim aramı açacak evdeki herkesle
Görmezden gelin dediğim aramayın sormayın değil ki. Eşinizle vs inin aşağı. Rutininiz neyse onu yapın. Neyin var diye sormayın. Aman neden suratın asık kim ne yaptı vs. Hele klima konusunu hiç açmayın. Deli midir nedir. Millet oğlu eşya aldı mı sevinir. Triplere bak. İstiyorsan söyle kocana alsın. Sanki size kp mi aldı? Tuhaf tuhaf çiğ çiğ hareketler sanki bana 5 yaşında çocuk.

Bugüne kadar aldığımıza yaptığımıza asla ses etmedi birşey demedi.. bugün neden patladı bilmiyorum.. belki birikti.. ona hak verıyorum, çok haklı.. ama ben ne yapabilirim.. hem cocuklarım hem senin evin için nasıl yaptırabilirim. Sen bir büyük olarak yahu bu cocuklar için alın hem burayada hem yukarıyada demedin üstüne birde bana ediyosun
Yoo haklı falan değil. Sizin evinize girip çıkan onu ilgilendirmez. Muhatabı kocasidir. Bir şey istiyorsa kocasına diyecek. Kalkıp size gucenemez trip atamaz. Siz kumasi değilsiniz ayol. Size alinani niye kiskansin.

Yoo haklı falan değil. Sizin evinize girip çıkan onu ilgilendirmez. Muhatabı kocasidir. Bir şey istiyorsa kocasına diyecek. Kalkıp size gucenemez trip atamaz. Siz kumasi değilsiniz ayol. Size alinani niye kiskansin.
İşte konu tam olarak bu :( zaten zor günler geçiriyorum bebeklerle. Her zamankinden daha fazla anlayışa ihtiyacım varken bana böyle davranması..

Çocuk gibi ona alindi bana niye alinmadi diye dusunup kıskançlık yapmaya gerek yok koca insanlarsinız ayıp etmiş bence hiçbir şey yokmuş gibi davranın umursamayin anlamamış gibi yapın :halay:

Alan siz degilsiniz veren siz degilsiniz hic karismayin o yaptigi tavirla kalsin. Ama siz su an tavir yaparsaniz suclu siz olursunuz benden soylemesi
Bence de,bir şey demedim ki ben oğlum,sor bakalım dedimmi,siz keşke iyi olun,her bir şeyiniz olsun,ben niye darılayım,bugün varım yarın yokum der.

Görmezden gelin ,takmayın ve hiç sormayın bile niye konuşmuyorsun diye :işsiz:

Kese bir ne demek?
Bi ara bizde aile isi yaptik , gelir neyse ikiye bolunur , her eve kendi payi girer onunla da ne istenirse alinir
Neden boyle sacma bir uygulama yapiyorsunuz ki?

Başlığı okuyunca ciddi bir sorun sandım.
Bence de abartılacak bir şey yok.
Kadın iki trip atmış sanki küfür etmiş gibi zehir etti, konuşmam bilmem ne.
Yapmasaymış iyiymiş ama bu kadar olay yapmayın, iki gün de siz surat yapın düzelir zaten.

Back
X