- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.785
- 598
Kuzenimin başına gelmişti de oradan biliyorum:))Hep ayni hikaye diminasil da tanidik geliyor hepimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenimin başına gelmişti de oradan biliyorum:))Hep ayni hikaye diminasil da tanidik geliyor hepimize
Klima takılması surat yapılacak birşey değil ki.. ilginç yaniHerkese iyi hafta sonları...
Ben kayınvalidemle aynı apartmanda, kesemiz bir, iki tane küçük bebek annesi biriyim..
Evimiz yazın ciddi anlamda sıcak oluyor. Nefes alamıyoruz öyle sıcak. Bende eşime yaz bitiyor, klima taktır diye diye aldırdım. Benim için değil bebeklerimizi düşündük. Yazın bir nebze serin olsun, kışın ısınırlar vs diye.. kayınvalide duyunca çok bozuldu. Eşime dedim ki söyledin mi klimayı? Evet dedi, bu evede neden almadın demiş. Hıı dedim surat ondan beş karış..mutfaktaydı sanırım duymus olabilir.ama ben sana ne yaptım? Ben mi alıyorum, para benim cebimden mi çıkıyor? Ben ne yapabilirim. Yüzüme bakmıyor, ben sana ne yaptım dedim? Cvp vermıyor. Sinirli sinirleri bişeyleri yerleştiriyor.Yahu oğluna ben bebeklerım için zor aldırdım sana nasıl aldırayım? Sende söyle kocana! Sende söyle oğluna! Her iki eve de alalım desem eşim zaten bin dereden su getirerek aldı bu sefer hiç almayacaktı. Evet kesemiz bir adaletsizlik var canım çok sıkılıyor inanın.. ama para benım elimde değil ki ben ne yapabilirim.. madem klima gibi bir isteğin vardı bundan önce bari dile getirseydın, oğlum taktıralım bebekler için vs deseydın.. ama ben taktırınca olaylar olaylar.. çok bunaldım kızlar zaten iki bebekle hayat mücadelesi veriyorum bir de validenin suratı.. kendısıyle kesınlıkle konusmayı düşünmüyorum. Yanına inmeyi, aramayı düşünmüyorum. Yanlıs mı düşünüyorum? Sizinde görüşlerinizi almak istedim... klimayı taktırmaktaki tek amacımız bebeklerimizdi bu arada.. kışın daha sıcak olur evimiz diye.. ben şimdi nasıl davranmalıyım
Eşim babasıyla ortak çalışıyor bir mağazadan geliyor gelirimiz
Yok kızlar ben tam ifade edemiyorum. Öyle sessiz sakin bir surat asma değil. Laf sokuyor, söyleniyor birebir kavga etmiyor yüzümüze şöyle böyle demiyor saçma sapan kendi kendine söyleniyor. Yok efendim oda çocuk büyütmüş bilmem ne bu tarzda yani.Surat asmış abartmayın.
Off alsınlar sanki eşim alacaktı da ben aldırmamışım gibi davranıyor.. aynen sevinmesi gereken yerde deliriyor resmen ya kıskandı barizNiye surat asıyor ki ?
Sevinsin işte torunları kışın üşümez
Oda istiyorsa bir sonraki ayda ona alınsın bitane ne biliyim..
Aynen öyle çok istiyodun da biz almadık...Amaaaan assın suratını. Konuşmasın. Siz evinizde kalın. Sataşmaması için. Klima diye bir şeyin varlığından siz alınca mı haberi olmuş. Ne kadar değişik bazı insanlar
Hani anneler yemez yedirir giydirmez giydirirdi??Herkese iyi hafta sonları...
Ben kayınvalidemle aynı apartmanda, kesemiz bir, iki tane küçük bebek annesi biriyim..
Evimiz yazın ciddi anlamda sıcak oluyor. Nefes alamıyoruz öyle sıcak. Bende eşime yaz bitiyor, klima taktır diye diye aldırdım. Benim için değil bebeklerimizi düşündük. Yazın bir nebze serin olsun, kışın ısınırlar vs diye.. kayınvalide duyunca çok bozuldu. Eşime dedim ki söyledin mi klimayı? Evet dedi, bu evede neden almadın demiş. Hıı dedim surat ondan beş karış..mutfaktaydı sanırım duymus olabilir.ama ben sana ne yaptım? Ben mi alıyorum, para benim cebimden mi çıkıyor? Ben ne yapabilirim. Yüzüme bakmıyor, ben sana ne yaptım dedim? Cvp vermıyor. Sinirli sinirleri bişeyleri yerleştiriyor.Yahu oğluna ben bebeklerım için zor aldırdım sana nasıl aldırayım? Sende söyle kocana! Sende söyle oğluna! Her iki eve de alalım desem eşim zaten bin dereden su getirerek aldı bu sefer hiç almayacaktı. Evet kesemiz bir adaletsizlik var canım çok sıkılıyor inanın.. ama para benım elimde değil ki ben ne yapabilirim.. madem klima gibi bir isteğin vardı bundan önce bari dile getirseydın, oğlum taktıralım bebekler için vs deseydın.. ama ben taktırınca olaylar olaylar.. çok bunaldım kızlar zaten iki bebekle hayat mücadelesi veriyorum bir de validenin suratı.. kendısıyle kesınlıkle konusmayı düşünmüyorum. Yanına inmeyi, aramayı düşünmüyorum. Yanlıs mı düşünüyorum? Sizinde görüşlerinizi almak istedim... klimayı taktırmaktaki tek amacımız bebeklerimizdi bu arada.. kışın daha sıcak olur evimiz diye.. ben şimdi nasıl davranmalıyım
Yahu anlatamıyorum bıdı bıdı konuşmamın sebebi trip atıyor ama laf sokarak. Gelip yüzüme birşey demiyor laf sokuyo söyleniyor. Heyheyleniyor celalleniyor garip garip hareketler insanı bunaltıyor yaKayınvalideniz pasifmiş. Kasa ortak olacak oğlum o kasadan evine klima taktıracak ben olsam aynından kendi evime de isterdim. Lagaluga edecek evladın da canını alırdım.
Ben yaşlanınca evladından tırsanları anlamıyorum. Doğurduğum çocuk efendim olamaz.
Ama burada size grip atılması çok yanlış Sizin de kaynananın size bir şey dememişsen kadını tahrik eder gibi bıdı bıdı konuşmanız.
Susun gitsin kaldı ki kadıncağız gönül koymuş eee size de laf edememiş ne diye söyleniyorsunuz.
Kendisini kv görmüyor eltim kumam görüyor. Oda çocuk büyütmüş öyle söyleniyor öteki odadan! Banane sende taktırtsaydın zamanında ne yapıyım yani sen zamanında aldırmadın diye bende mi almayımHani anneler yemez yedirir giydirmez giydirirdi??
Bu soz baya yalan olmus onu anlyrz zamanla. Zaten tum hucreleriyle anac bi kadin olsa torunlarini dusunur. Aksine daha onceden klima taktirin oglum evinize derdi. Elinden geliyosa hiiiic tinlama. Kendi kendine takinsin tavrini gecince normale donersiniz.
İki yüzlü olamıyorum işte.. neysem oyum.. oynayamıyorum. Ben sana ne yaptım ki dememdeki olay bile bu.. birde söyleniyor arkamdan ya sabır yaSu ergen kaynananın soykedıklerını takma kafaya bosver. Bu ne kıskanclıktır bunların geneli boyle ogullarının yanında gıkları cıkmaz gelinlere patlarlar. Ogullarının yanında da mutlu olun havaları. Cogu ıkıyuzlu bunların sizde onun gibi davranın. Esınız le inin asagıya catlasın hasedinden, ama yuzune hıc bısey soylemeyın.
İki yüzlü olamıyorum işte.. neysem oyum.. oynayamıyorum. Ben sana ne yaptım ki dememdeki olay bile bu.. birde söyleniyor arkamdan ya sabır yaSu ergen kaynananın soykedıklerını takma kafaya bosver. Bu ne kıskanclıktır bunların geneli boyle ogullarının yanında gıkları cıkmaz gelinlere patlarlar. Ogullarının yanında da mutlu olun havaları. Cogu ıkıyuzlu bunların sizde onun gibi davranın. Esınız le inin asagıya catlasın hasedinden, ama yuzune hıc bısey soylemeyın.