:) cok ilginc degil mi:) ama ediyor, benim boyum cok kisa (150 cm) esim 186. Mutfagimizdaki dolaplar cok yuksekte ve ben birsey alip koyarken hep sandalye kullanmak zorunda kaliyorum, bunu bildigi icin bulasik mak bosaltma isleri hep ondadir mesela, koltujta uyuklar uyuklar, hadi yatalim derim kalkar mutfaga girer makinayi bosaltir oyle yatar, ben bosaltirim birak derim, ne gerek var sansalyeye in cik yapacaksin ahllettim der, halleder. Temizlik yapilacak ev supurulecek, pazar gunu evdeyken mesela, bana asla birakmaz sen haftaici hep yapiyorsun bir de calisip cocugumuza bakiyorsun iki yardimim dokunsun der, supurur, misafir gelecek olur sofrayi kurar, izgara vs gibi isleri yapmayi sever mesela sokmaz beni mutfaga bu aksam yemek yapma ben yapicam der yapar, yemek yeriz ben cocugu emzirirken filan sofrayi kaldirir, hatta gece uyuyoruz diyelim, su icmeye kalktigimi gorur uyanir, sen yat ben getiririm der kalkar su getirir, hakikaten uykusunun icinde bir de bu islerin hepsini halleder. Ona sasiriyorum, bu kadar bana duskun pesimde pervaneyken, biz birlikte yapacsk tek bir sey nasil bulamiyoruz hayret ediyorum:)